Μια νέα αγορά .

Χριστόδουλος Καλλιανίδης

LK

Moderator
Staff member
Πόντοι
1,788
Είμαι ανάμεσα σε 2 κιθάρες , μια fender strat mexico (οι παλιές οι ορθόδοξες ) me alder body του 2017 και μια Gibson Melody maker του 2007.
Οι Αγγελίες είναι αυτες:
1) https://noiz.gr/details.php?id=575480
2|) https://noiz.gr/details.php?id=589566

Melody maker δεν έχω και πάντα ήθελα , αλλά μου φαίνεται λιγο τσιμπημένη η τιμή. (900,00 €). Από την άλλη μια τέταρτη strat είναι πάντα καλοδεχούμενη με ωραία τίμη (500,00 €).
Το βασικό κρητήριο είναι η συλλογή.
Ποιά θα προτιμούσατε;
Υπάρχει και η 3 εκδοχή....ΚΑΜΙΑ, και βάζουμε κάτι ακόμα να πάρουμε κάτι καλλίτερο -ακριβότερο.

Δεν θα έπαιρνα στρατ ΜΙΜ, εκτός και εάν απλά την ήθελα για να ολοκληρωθεί η συλλογή από στρατ και τόπο προέλευσης.
Melody maker δεν νομίζω να έπαιρνα διότι υπάρχουν τόσες άλλες gibson που θα είχα σε προτεραιότητα (πχ junior).
LP std θα επαιρνα, διότι είναι η ναυαρχίδα της gibson και είναι η μόνη 100% les paul.
Αυτά θα έκανα εγώ, βέβαια.

Εσύ αφού θες, τώρα, και τις δυο πρώτες, πάρε εκείνη που βρίσκεις σε σωστή τιμή και έχεις την δυνατότητα να την ελέγξεις. Τις άλλες τις βρίσκεις και αργότερα.

Εσύ αφού θες, τώρα, και τις δυο πρώτες, πάρε εκείνη που βρίσκεις σε σωστή τιμή και έχεις την δυνατότητα να την ελέγξεις. Τις άλλες τις βρίσκεις και αργότερα.
H σωστή απόδοση τιμής / κιθάρας , είναι η Strat.
500 € με αυτά τα specs , στο χρώμα που θέλω και mind condition από ό,τι βλέπω, είναι τίμια τιμή.
Ειναι και κοντά και πετάγομαι να τη δω όποτε θέλω.
Είναι καλή περίπτωση, αλλά μου αρέσει και η Melody maker.

Το να πάρεις και τις δυο, είναι μια άλλη επιλογή
900+500 = 1400......μετά ανοίγονται βέβαια νέοι ορίζοντες
Μετά λές βάζω άλλα 400 και πάμε σε μια tele AVRI 52 used......πω πω μπέρδερμα
:LOL:
Π.Χ. https://noiz.gr/details.php?id=583214

Από την άλλη, μην κάθεσαι και ακούς τον κάθε τυχάρπαστο στο internet σαν εμένα. Εγώ θα σου έλεγα να πουλήσεις μερικές κιόλας, να κάνεις consolidate που λένε και στο χωριό μου, σε νέες, ακριβότερερες και ποιοτικότερες κιθάρες. Ουκ εν τω πολλώ το ευ, quality over quantity και τέτοια. Δεν σημαίνει ότι θα είχα και δίκιο.

Την καλημέρα μου στην παγωμένη Κοζάνη.

Από την άλλη, μην κάθεσαι και ακούς τον κάθε τυχάρπαστο στο internet σαν εμένα. Εγώ θα σου έλεγα να πουλήσεις μερικές κιόλας, να κάνεις consolidate που λένε και στο χωριό μου, σε νέες, ακριβότερερες και ποιοτικότερες κιθάρες. Ουκ εν τω πολλώ το ευ, quality over quantity και τέτοια. Δεν σημαίνει ότι θα είχα και δίκιο.

Την καλημέρα μου στην παγωμένη Κοζάνη.
Δεν θέλω να πουλήσω, δεν βρίκσω τον λόγο.
Ας τες να υπάρχουν.....δεν ενοχλούν.

Είμαι ανάμεσα σε 2 κιθάρες
Ποιος κανάγιας ξεθάβει αρχαία "νήματα" του κ. συνήγορου; :unsure:
Ουπς, δεν είναι αρχαίο, είναι... νέο. 😄
Αλληλούια, ο κ. συνήγορος "επέστρεψε".
Μην πάρεις καμία απ' αυτές. Πάρε και εσύ μια headless που ο κ. Κουρμούλης τις έθεσε στο προσκήνιο.

ΥΓ: Αν σώνει και ντε θες να τα ακουμπήσεις, τη ΜΙΜ

Ποιος κανάγιας ξεθάβει αρχαία "νήματα" του κ. συνήγορου; :unsure:
Ουπς, δεν είναι αρχαίο, είναι... νέο. 😄
Αλληλούια, ο κ. συνήγορος "επέστρεψε".
Μην πάρεις καμία απ' αυτές. Πάρε και εσύ μια headless που ο κ. Κουρμούλης τις έθεσε στο προσκήνιο.

ΥΓ: Αν σώνει και ντε θες να τα ακουμπήσεις, τη ΜΙΜ
Τη φάση με Headless την πέρασα με steinberger, πριν 15 χρόνια.
Αλλά τότε και τα πράγματα ήταν δύσκολα, και ακριβα....κανα 8 κατοσταρικα + , όταν μιλουσε τότε με Bon Studio και με επιφύλλαξη αν μπορούν να κάνουν την εισαγωγή.
Τώρα ουτε να τις δω δεν θέλω.

Εξακολουθω και εγώ να πιστεύω ότι η ΜΙΜ είναι καλή περίπτωση....

Εξακολουθω και εγώ να πιστεύω ότι η ΜΙΜ είναι καλή περίπτωση....
Πλάκα κάνεις; Εννοείται... Με πέντε κατοστάρικα παίρνεις μια κανονική strat, την ώρα που η (τι άλλο θα διαβάσουμε θεέ μου) made in Indonisia poplar Fender strat, κάνει 622 ευρώ.
Είσαι καθ' οδόν για να την βουτήξεις λαίμαι... 😄

Πλάκα κάνεις; Εννοείται... Με πέντε κατοστάρικα παίρνεις μια κανονική strat, την ώρα που η (τι άλλο θα διαβάσουμε θεέ μου) made in Indonisia poplar Fender strat, κάνει 622 ευρώ.
Είσαι καθ' οδόν για να την βουτήξεις λαίμαι... 😄
Η κιθάρα αυτη ειναι στα specs πάνω κάτω της Vinterra II ήτοι στα 1100 €...

Σαν τιμή η Strat.

Ας τες να υπάρχουν.....δεν ενοχλούν.
Αυτό πώς το κατορθώνεις ρε γίγαντα, μπράβο. Έχω τύψεις για gear που δεν χρησιμοποιώ (και θέλω να τα κάνω trade με κάτι ακριβότερο που κι εκείνο δε θα χρησιμοποιηθεί εννοείται)

Σαν τιμή η Strat.

Αυτό πώς το κατορθώνεις ρε γίγαντα, μπράβο. Έχω τύψεις για gear που δεν χρησιμοποιώ (και θέλω να τα κάνω trade με κάτι ακριβότερο που κι εκείνο δε θα χρησιμοποιηθεί εννοείται)
Κάθε μια κιθάρα αντιπροσωπεύει μια συγκεκριμένη στιγμή ιστορικά (οικονομική- ψυχολογική κ.ο.κ.) , και αν μη τι άλλο είναι μια ευχάριστη ανάμνηση.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back