Δηλαδή μου λες πως αν πάω σε ένα φόρουμ που ασχολείτε με μουσικά θέματα τώρα και γράψω ένα ρατσιστικό' date=' πολιτικό, θρησκευτικό θέμα ή ανοίξω ένα θέμα που έχει σηζητηθεί 100 φορές στο παρελθόν δεν θα με κράξουν έτσι?
Αν θέλω να σηζητήσω για θρησκίες θα πάω σε θρησκευτικό forum
Aν θέλω να σηζητήσω για πολιτικά θα πάω σε πολιτικό
Για αμάξια σε αυτοκινητιστικό και πάει λέγοντας
Και αν θέλω να διαφημήσω θα βάλω αγγελία η διαφήμηση δεν νομίζω ότι οι κανονισμοί έχουν κάτι παράλογο :roll:[/quote']
Όπως και να έχει fleamail εγώ θεωρώ ένα καλό φόρουμ όπως ένα καλό καφενείο.. ένα μέρος δηλαδή που θα πίνω τον καφέ μου δηλαδή θα μαθαίνω για μουσική και μουσική τεχνολογία, θα βρίσκω τους φίλους μου, με τους οποίους θα συζητάω ότι θέμα ακόμα και άσχετο με τη μουσική ακόμα, ακόμα και πολιτικοΘρησκευτικό, γιατί πίσω απο το nickname δεν κρύβεται μόνο ένας μουσικός, αλλά ένας πολίτης σκεπτόμενος, και ανήσυχος, και πολλά απο αυτά που τρώω στη μάπα, τα ξερνάω τα κάνω τραγούδια, τα κάνω συνθήματα, τα κάνω πλάκα, τα κάνω threads...
Εν πάση περιπτώση πρέπει να υπάρχουν κανόνες όπως και σε ένα καφενείο πρέπει να υπάρχουν κανόνες.. που να διασφαλίζουν ένα Minimum επίπεδο συμπεριφόρας, όπως ας πούμε η Ελληνική γραμματοσειρά.. Το να μην προσβάλουμε χυδαία τους συνομιλητές μας κ.α.
δεν χρειάζετε διαρκείς αστυνόμευση ...
παρ' όλα αυτά δεν είμαι και με την άλλη άκρη ότι παίζει φασισμός στο forum... αν έπαιζε θα την είχαμε κάνει ΟΛΟΙ....
(εκτός αν το γουστάρουμε)