Για να είμαι ειλικρινής.. και εγώ κουράστηκα... βρε Ιχνηλάτη, γράφω μία απλή απάντηση και εσύ την παίρνεις και την κάνεις Ιλιάδα...αυτά που γράφεις θα μπορούσαν να ισχύουν για οποιοδήποτε φόρουμ στον κόσμο, ανεξαρτήτως θέματος... αφού ο καθένας θα μπορούσε να συσχετίσει τα πάντα με τα πάντα... π.χ. θα μπορούσαμε να μπούμε στο blog της Microsoft και να γράφουμε για τις στρατοκάστερ, επειδή θέλουμε να διερευνήσουμε τα όρια της αλληλεπίδρασης ανάμεσα στη ροκ μουσική και στους χειριστές του Word... έλεος πια, περνάω τη μισή μου ιντερνετική ζωή να θυμίζω κανόνες που υποτίθεται ότι έχουν γίνει αυτομάτως αποδεκτοί από οποιονδήποτε θέλει να συμμετέχει στο φόρουμ... άσε που δεν έχουν και τίποτε ειδικό, ψιλο-στάνταρ κανόνες είναι..Ουφ κουράστηκα!
Το συγκεκριμένο θέμα' date=' ή μάλλον, η τροπή που πήρε, με ενοχλεί!
Είπαμε ότι σε αυτό το φόρουμ
δεν συζητάμε για θρησκευτικά θέματα …
Εκτός και αν αυτό ισχύει μόνον για τον Ναό της Αγίας Σοφίας. …[/quote']
Ετσι ..για να μην ξεχνιομαστε.......![]()
![]()
![]()
![]()
Όντως θα ήσουν καλός για πολιτικός. :lol:αυτά που γράφεις θα μπορούσαν να ισχύουν για οποιοδήποτε φόρουμ στον κόσμο, ανεξαρτήτως θέματος... αφού ο καθένας θα μπορούσε να συσχετίσει τα πάντα με τα πάντα... π.χ. θα μπορούσαμε να μπούμε στο blog της Microsoft και να γράφουμε για τις στρατοκάστερ, επειδή θέλουμε να διερευνήσουμε τα όρια της αλληλεπίδρασης ανάμεσα στη ροκ μουσική και στους χειριστές του Word….
Μεγάλο λάθος … τέςπα …οπότε από εκεί και πέρα εμείς είναι που πρέπει να τοποθετηθούμε απέναντι στο site, όχι το site απέναντι σε εμάς.
SouperfunkΔεν ειναι θεμα φιμωσης κανενος (αλλωστε σε ΟΛΑ τα μουσικα φορουμ του internet και με ευχαριστηση να σας λινκαρω μερικα η συζητηση για τα "καυτα" αυτα θεματα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ δια ροπαλου οχι γιατι τα site αυτα "κυβερνιουνται" απο φασιστες αλλα γιατι το θετικο και "χομπιστικο" κλιμα τους ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ οταν τοσο σοβαρα & ευαισθητα θεματα συζητουνται...)
Αν το βλέπεις έτσι, τι να σου πώ, οκ εντάξει. :roll:Ενα πραγμα δεν μπορω να καταλαβω ρε παιδια...ολη μερα τρωμε στη μαπα τα σκατα & τη μπιχλα της ζωης & της πραγματικοτητας,εχουμε εδω μεσα μια οαση για να συζηταμε αυτα που πραγματικα αγαπαμε & λατρευουμε (τη μουσικη & τον εξοπλισμο) γιατι θελετε να χαλασετε το ελαφρυ & ομορφο κλιμα που ακολουθει η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ πλειοψηφια των μελων του φορουμ??
Η Πλειοψηφία για κάποιο θέμα είναι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας που έχει διεξαχθεί, πράγμα που εδώ δεν συνέβη. Μην την επικαλείσαι λοιπόν. :wink:που ακολουθει η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ πλειοψηφια των μελων του φορουμ
Τρολάρισμα εγώ ποτέ δεν έχω κάνειπουθενά.Έχω γράψει εδώ και πολύ καιρό ότι θεωρώ τον Ixnilatis (sic!) ένα τρόλλ του χειρίστου είδους, και έτσι σκοπεύω να τον μεταχειρίζομαι εις το διηνεκές.
AbraxasΒασιλη....σε εκεινο με το Δωδεκαθεο που ειχες μπλεξει;;;;Έχω γράψει εδώ και πολύ καιρό ότι θεωρώ τον Ixnilatis (sic!) ένα τρόλλ του χειρίστου είδους' date=' και έτσι σκοπεύω να τον μεταχειρίζομαι εις το διηνεκές.[/quote']
Αν έβγαινες με το Nickname «Διηνεκές» προφανώς «τσαλακωθήκαμε» σε κάποιο «άαααλλο» φόρουμ, και μου το κρατάς.. . :wink:
Τι να σου κάνω;![]()
![]()
Αν έβγαινες με το Nickname «Διηνεκές» προφανώς «τσαλακωθήκαμε» σε κάποιο «άαααλλο» φόρουμ' date=' και μου το κρατάς.. . :wink:
[/quote']
Θέλεις να μας το εξηγήσεις λίγο καλύτερα αυτό;
Μην αφήνεις υπονοούμενα!
Δεν θυμάμαι να τσαλακώθηκα με κάνεναν Ιχνηλάτη πουθενά και δεν 'κρατάω' τίποτα.
Γράψε εδώ και τώρα, δημόσια, ποιο ήταν το άλλο φόρουμ που εννοείς...
Περιμενεεεεε...γραφει κατεβατο...που θα αναστεναξουν κορμια.....Ιχνηλάτη περιμένω απάντηση!
Δημόσια!
Λοιπόν;
Μήπως στο φόρουμ του ΥΣΕΕ; Μήπως του Δωδεκαθέου;Αν έβγαινες με το Nickname «Διηνεκές» προφανώς «τσαλακωθήκαμε» σε κάποιο «άαααλλο» φόρουμ, και μου το κρατάς..
Μπααα, μάλλον ψάχνει στο 'άαααααλο' φόρουμ να βρει αποδεικτικά στοιχεία.... θα γελάσουμε μέχρι δακρύων πάλι...Περιμενεεεεε...γραφει κατεβατο...που θα αναστεναξουν κορμια.....![]()
![]()
![]()
Δεν υπονοώ τίποτα' date=' ξεκάθαρα μιλάω.
Μια που δεν βλέπω να σου έκανα ποτέ τίποτα
και προσπαθώντας να εξηγήσω την αιτία της συμπεριφοράς σου απέναντί μου, ΥΠΕΘΕΣΑ πως:
[/quote']
Δεν είναι ότι μου έκανες κάτι, είναι το σύνολο της παρουσίας σου που με ενοχλεί. Δε σε γουστάρω ρε αδελφέ, τι να κάνουμε;
(Σημείωση: εδώ δεν αναφέρομαι στον συγκεκριμένο άνθρωπο πίσω από το nickname Ixnilatis, αλλά στην persona του μέσα σ'αυτό το φόρουμ. Τα έχουμε πει χιλιάδες φορές γι'αυτό το διαχωρισμό, μερικοί όμως φαίνεται ότι δεν τα καταλαβαίνουν, γι'αυτό το επαναλαμβάνω...)
'Μήπως είσαι τρελός; Μήπως τά'χεις χαμένα;;' :roll: :roll: :roll:Μήπως στο φόρουμ του ΥΣΕΕ; Μήπως του Δωδεκαθέου;
Ναι, 'μπορεί', αλλά τις σπόντες σου ξέρεις να τις πετάς... όπως κάθε καλό τρόλλ...Μπορεί όμως και να κάνω λάθος.
Μωρό μου... το nick μου ήταν DIENEKES, όχι αυτό το ανορθόγραφο που 'κάτι σου θυμίζει'...Πάντως το nickname “diinekes” κάτι μου θυμίζει ..
¶σε λοιπόν τις βλακείες και τις τρολλιές, γιατί να είσαι σίγουρος ότι δεν θα περάσεις καλά εδώ μέσα...
Θα πρόσεξες πως, όταν κάνεις post στο πνεύμα του φόρουμ, σε αντιμετωπίζω σαν ισότιμο συνομιλητή. Ακόμα και σε εκείνο το προβοκατόρικο θέμα περί ηλ. κιθάρας που άνοιξες, ήμουν ο πρώτος που σου απάντησε... και στη συνέχεια άρχισες να το χειραγωγείς κατά τα συμφέροντά σου...