- Πόντοι
- 16
πες και τα 2 

To manual που έχει είναι μόνον στα γερμανικά.stratigos είπε:Ενα παρα πολυ καλο freeware vst synth που κατα την αποψη μου προσφερει πολλες δυνατοτητες στο χρηστη , ειναι ευκολο και με παρα πολυ καλους ηχους!Το ονομα του ειναι nX-Synth 2!
Ειναι μια αποδειξη πως υπαρχουν πολυ καλα freeware vst που μπορουν να αντιμετωπισουν στα ισα τους ακριβοπληρωμενους ανταγωνιστες τους!!!
Ειναι διαθεσημο για download απο το site της εταιριας του:
http://nx-sound.de/ (Αν κανω λαθος που το γραφω ζητω συγγνωμη)
Απλα κανετε εγγραφη και στη συνεχεια πηγαινετε στα downloads και το κατεβαζετε!!!!
Περιμενω και τις δικες σας αποψεις!!! ;D
Επειδή είναι το cubase LE (light edition)..odis13 είπε:EDIT: Και κατι ακομα που παρατηρησα. Χρησιμοποιω cubase le και οταν ανοιγω τα vst instruments μου εχει 2 αδεια σλοτ για να επιλεξω ποιο θα βαλω στο καθενα. Πως προσθετω παραπανω τετοια slots, vst instruments? Γιατι οπως ειναι τωρα μπορω σε καθε project να χρησιμοποιω μεχρι 2 vst. Σε καποια βιντεο demo που ειδα στο ιντερνετ για να μαθω που πανε τα τεσσερα σχετικα με cubase (τρομαρα μου εμαθα) ειδα οτι εκει που επελεγε ο εκαστοτε demonstrator ειχε καμια δεκαρια θεσεις, εγω γιατι εχω μονο δυο οεο? Αλλαζει αυτο καπως και δε το βρηκα εγω πως ή ετσι ειναι το le?
tugito είπε:και γενικότερα θα καταλάβεις ότι ειναι απίστευτα. Και λογικό όταν ας πουμε το IVORY (vst πιανου) είναι 11 DVD και ειναι ενα πιάνο ηχογραφημένο στους καλύτερους χώρους του κόσμου με τα καλύτερα μικρόφωνα σε χιλιάδες samples και δυναμικές..
Οι δυνατότητες των VST είναι απεριοριστες, υστερούν προς το παρόν τα breath οργανα (σαξόφωνα και πάει λέγοντας).