Μια καλή αρχή με Freeware (VST)...

Παίδες συγχαρητήρια για το thread. Πολύ υψηλού επιπέδου.

Ψάχνω ένα καλό free (ή και όχι) VST με όργανα πλήρους ορχήστρας. Κανένας καμία ιδέα?

Επίσης ψάχνω τρόπο να αναπαράξω και πιο σπάνιους ήχους απο όργανα ορχήστρας όπως δοξάρι σε έγχορδο που περισσότερο να ξύνει παρά να παίζει ατάκα την χορδή (σα να παίζεις λάθος ένα πράμα).

Δε ξέρω αν υπάρχει τέτοιο πράμα γενικά αλλά ρωτώ γιατί εδώ μέσα παίζει πολύ γνώση και όλο και κάτι θα έχει πάρει το αυτί σας.

Ευχαριστώ!

1ab6ef77b355e9acd7cc9b82b5c8ec4f.jpg

Βγήκε το Vital synth.  https://vital.audio/

Είναι δωρεάν (θα δείτε τις διαφορές πιο κάτω σε εικόνα σε σχέση με τις paid versions του) και έχει αφήσει γενικά πολύ καλή εντύπωση.

drgdrg.png

Ωραίο φαίνεται αλλά δεν μου δούλεψε. Μετά την εγκατάσταση σε Win10 ζήτησε στοιχεία σύνδεσης που είχα κάνει για να το κατεβάσω αλλά δεν διασταυρώθηκαν επανειλημμένα ακόμα και μετα διαδικασία "forgot password".

Uninstall και η ζωή συνεχίζεται.

Ωραίο φαίνεται αλλά δεν μου δούλεψε. Μετά την εγκατάσταση σε Win10 ζήτησε στοιχεία σύνδεσης που είχα κάνει για να το κατεβάσω αλλά δεν διασταυρώθηκαν επανειλημμένα ακόμα και μετα διαδικασία "forgot password".

Uninstall και η ζωή συνεχίζεται.

Α ναι; E, κάποια στιγμή που θα βαριέσαι, κάντο πάλι μπας και τα καταφέρεις.

Το έβαλα όταν βγήκε και στο λάπτοπ (win7) και στον σταθερό (win10), αλλά δε θυμάμαι καθόλου τη διαδικασία που χρειάστηκε για την εγκατάστασή του.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Full Bucket by Oli Larkin.

O κύριος αυτός έχει φτιάξει ενα σωρό αξιόλογα synth καθως και simulations παλιών Korg και τα προσφέρει δωρεάν.

Το καλό τους είναι πως για να δουλέψουν δεν απαιτείται εγκατάσταση αλλά απλή τοποθέτηση .dll στο σχετικό φάκελο VST. Ετσι βάζεις, δοκιμάζεις και βγάζεις χωρίς ζημιές. 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back