- Λύσεις
- 2
- Πόντοι
- 1,003
Προτείνω να απαγορευθούν οι συζητήσεις στο φόρουμ που αφορούν πειρατικό λογισμικό ή πειρατικά διακινούμενη μουσική, ταινίες κλπ. Ο λόγος : ακριβώς ο ίδιος που σχετίζεται με την απαγόρευση συζητήσεων με πολιτικό περιεχόμενο, δηλαδή η βάσιμη υποψία ότι αρκετοί από τους συμμετέχοντες, απλώς προπαγανδίζουν προκαθορισμένες και αμετακίνητες αντιλήψεις τους, με αποτέλεσμα να είναι βέβαιο ότι η συζήτηση δεν θα οδηγήσει πουθενά.
Ανεξάρτητα από το ποιος έχει δίκηο, δυστυχώς το θέμα της πειρατείας έχει (μέχρι και σήμερα) μόνο διχαστικές επιπτώσεις, άσε που είμαι βέβαιος ότι κανείς με τους οποίους έχω δικτυακά τσακωθεί για το ζήτημα, δεν επείσθηκαν.
Η συμμόρφωση με τους κανόνες του φόρουμ για το θέμα της πειρατείας είναι υπερ-αρκετή συνθήκη για να μην υπάρχουν προβλήματα, εφ' όσον άλλωστε είναι εναρμονισμένοι (οι κανόνες) με τη κείμενη νομοθεσία.
Ανεξάρτητα από το ποιος έχει δίκηο, δυστυχώς το θέμα της πειρατείας έχει (μέχρι και σήμερα) μόνο διχαστικές επιπτώσεις, άσε που είμαι βέβαιος ότι κανείς με τους οποίους έχω δικτυακά τσακωθεί για το ζήτημα, δεν επείσθηκαν.
Η συμμόρφωση με τους κανόνες του φόρουμ για το θέμα της πειρατείας είναι υπερ-αρκετή συνθήκη για να μην υπάρχουν προβλήματα, εφ' όσον άλλωστε είναι εναρμονισμένοι (οι κανόνες) με τη κείμενη νομοθεσία.