+blue 8)
Απλά είπαμε να προσθέσουμε ένα CD από τις μπάντες και τους μουσικούς του σε συνεργασία. Θα λέγεται Jam' date=' και τους εύχομαι τα καλύτερα.
Καλό θα είναι όσοι ενδιαφέρεστε να στείλετε το demo σας, άμεσα για να προλάβουμε την πρώτη έκδοση.[/quote']
Ωραίο όνομα έχει το περιοδικό !! :lol:
Είχε βγει παλιότερα άλλο ένα περιοδικό που λεγόταν JAM και μάλιστα στο πρώτο του τεύχος είχε αφιέρωμα GONG ! Εξαιρετικό περιοδικό ! Μετά εξαφανίστηκε...έχει καμιά σχέση με αυτό που θα βγει ?
Απαραίτητη προυπόθεση' date=' να διαθέτουν ηχογραφημένα ("ευπρόσωπα ηχοληπτικά") δύο τουλάχιστον ακυκλοφόρητα και πρωτότυπης σύνθεσης, κομμάτια...[/quote']
Εγώ αυτό δεν το κατάλαβα. Οκ, σε προηγούμενα posts ξεκαθαρίζετε ότι το "ευπρόσωπα ηχοληπτικά" έχει εξήγηση "η "καλαισθησία" στον ήχο κουβαλάει "τόνους" υποκειμενικότητας". Το ότι πρέπει να είναι ακυκλοφόρητα? Τι εννοείτε εδώ? Δεν πρέπει να έχουν κυκλοφορήσει σε δισκογραφία, να έχουν κυκλοφορήσει σε άλλη συλλογή (είτε επαγγελματική είτε ερασιτεχνική) ή γενικά να μην τα έχει ακούσει κανένας?
Το πρωτότυπης δεν το σχολιάζω καν, πιστεύω ότι είναι καθαρά υποκειμενικό.
karhariasgr' date=' φαντάζομαι πως όταν λέει "προτώτυπη σύνθεση" δεν εννοεί ότι πρέπει να έχει κάποιο είδος πρωτοτυπίας, αλλά να είναι δική σου... :lol: :lol: :lol:[/quote']
Καλά λες.. δεν το σκέφτηκα έτσι
Το ότι πρέπει να είναι ακυκλοφόρητα? Τι εννοείτε εδώ? Δεν πρέπει να έχουν κυκλοφορήσει σε δισκογραφία' date=' να έχουν κυκλοφορήσει σε άλλη συλλογή (είτε επαγγελματική είτε ερασιτεχνική) ή γενικά να μην τα έχει ακούσει κανένας?[/quote']
Σ' αυτή σου την ερώτηση απαντάς ο ίδιος στο πρώτο της σκέλος...
(το να μην το έχει ακούσει κανένας άλλωστε δεν γίνεται καθότι θα το 'χει ακούσει ήδη ένας εν τη γέννεση του...αυτός που το έγραψε... )
Να θυμίσω ότι δεν πρόκειται για διαγωνισμό, (δεν θα κριθεί κανένας)... απλά μια προσπάθεια να προβληθεί η δουλειά σας είναι...οπότε μην ανυσηχείς για κανόνες και κριτήρια...
Oι προτιμήσεις μου είναι pmelidis' date='pastitsius,freemindgr,WAV,intravenus,Abraxas που έχουν πολύ ωραία και ολοκληρωμένα κομμάτια.(θα κοιτάξω μήπως έχω ξεχάσει κάποιον )[/quote']
θα προσθεσω τον Non_guilty που ειχε στειλει σε κάποια φάση μια κομματάρα με κιθάρες, τρομπέτες και σκράτσ. με στεναχώρησε βέβαια μετά με τη διασκευή μανο νέγκρα αλλά εκείνο ήταν κομματάρα.
και τον blue βεβαια, με τη ρομαντική ατμόσφαιρα... :wink:
αααα! χώρια που τα δικά μου είναι αρκετά κακογραμμένα ούτως η άλλως, για τα δώσει σημασία κάποιος, υπάρχουν "παλίοι" και πιό άκτιβ μέλη που έχουν προτεραίοτητα, πιστεύω.
αααα! χώρια που τα δικά μου είναι αρκετά κακογραμμένα ούτως η άλλως' date=' για υπάρχουν "παλίοι" και πιό άκτιβ μέλη που έχουν προτεραίοτητα, πιστεύω.
[/quote']
Προτεραιοτητα εχουμε μονο στον δρομο...Και τι που δεν εισαι "ακτιβ"μελος?
:wink: Χωσου μεγαλε... :wink: