Μια άποψη για τα "χαμένα" κεκτημένα.

roybatty είπε:
Έγινε.Μπορείς σε παρακαλώ όμως στη δική σου υπεύθυνη δήλωση να γράψεις πως τα strat pickguards είναι χρήσιμη καινοτομία στις κλασσικές κιθάρες?  ;)
ΕΎΚΟΛΑ...είμαι γραμμένος άλλωστε στο funclub του Bakas ;D

Στον Ιμπεη μπορεί να μην είναι χαζουληδες που έχουν το feedback αλλά είπαμε (εγώ τουλαχιστον) ότι οι αγγελίες του Noiz ΔΕΝ είναι Ebay, περισσότερο χρυσές αγγελίες είναι, και οι χρυσές αγγελίες δεν έχουν feedback...μπορεί να κανω και λάθος

Πάντως είναι περίεργο να αναβαθμίζεις ένα σύστημα και να αφαιρείς το χρησιμότερο, για πολλούς χρήστες, feature, το οποίο δεν νομίζω να δημιουργούσε και ιδιαίτερο πρόβλημα στη λειτουργία...

Το τι κάνουν οι άλλοι δεν λέει τίποτα. Νομίζω ότι τα ratings περισσότερο καλό κάνουν παρά κακό. Καλύτερα να υπάρχει ένα εργαλείο που "προστατεύει" τις αγοραπωλησίες κι ας το εκμεταλεύονται κάποιοι, παρά να μην υπάρχει καθόλου. Δεν μπορεί μαζί με τα ξερά να καίγονται και τα χλωρά. Περιμένω ακόμα να διαβάσω ένα βαρύ επιχείρημα κατά των ratings.

audiokostas είπε:
Πάντως πιστεύω ότι ο Άγγελος έχει τα δίκια του.
Φυσικά και έχει, ο marathon δεν είχε συναλλαγές στο noiz οπότε δεν τον ενδιαφέρει το θέμα.

Απλά είπε να διασκεδάσει λίγο τσιγκλίζοντας, συνήθης τακτική όπως γνωρίζεις :D Εκτέθηκε

όμως απο τα λεγόμενα του για το ebay...

ευχαριστω πολυ σε οσους συμφωνειτε και δικαιωνομαι λιγο γιατι αρχισα να νομιζω οτι παραλογιζομαι αφου εμενα μου φαινεται κατι τοοοοσοοο λογικο αυτο που ζηταω. απορω ομως, ο yameth μπηκε καθολου να δει την συζητηση? αν ναι θα περιμενα μια απαντηση του. μια αιτιολογηση για τους λογους που βγηκε η αξιολογηση αντι να γινει καλυτερη με περισσοτερες επιλογες και κενο οπου μπορει να γραψει καποιος αν δεν τον καλυπτουν οι επιλογες αξιολογησης. και αν δεν ειχε καποιες ιδεες για το πως να γινει, εχω ολη την καλη διαθεση να βοηθησω με καποιες ιδεες.

Καταρχήν κρίμα που χάθηκαν οι αξιολογήσεις.  :-\

Όντας ήταν κάτι πολύ χρήσιμο για εμάς τους επαρχιώτες που θέλαμε να πουλήσουμε ή να αγοράσουμε μουσικό εξοπλισμό.

aggelos_blues είπε:
απορω ομως, ο yameth μπηκε καθολου να δει την συζητηση? αν ναι θα περιμενα μια απαντηση του. μια αιτιολογηση για τους λογους που βγηκε η αξιολογηση αντι να γινει καλυτερη με περισσοτερες επιλογες και κενο οπου μπορει να γραψει καποιος αν δεν τον καλυπτουν οι επιλογες αξιολογησης.
Ο Yameth προφανώς αυτές τις μέρες τρέχει και δε φτάνει για να περιμαζέψει ότι απέμεινε σώο μετά την επίθεση.

Είναι λογικό να μη προλαβαίνει να απαντήσει στον καθένα.

Πάντως ελπίζω να ξαναδημιουργηθεί ένα σύστημα αξιολόγησης (έστω και από το μηδέν) γιατί θα είναι καλό για όλους όσους ασχολούνται με τις αγοραπωλησίες.

bihlas87 είπε:
Εκτέθηκε

όμως απο τα λεγόμενα του για το ebay...
Κρίμα... Αυτό σημαίνει ότι δεν κατάλαβες τίποτα... Ας μην ξεχνάμε πάντως οτι ο Ιμπεης ζει από τα feedback και τις συναλλαγές ενώ ο Noiz όχι

χμμμ ωραια.. το θεμα μου τωρα αλλαζει και μονο του ονομα.... α  ρε yuri geller....

Παιδιά καλά τα λέτε με το καφεδάκι στο χέρι... και καλά κάνετε. Συγγνώμη όμως που δεν προλαβαίνω να διαβάσω όλη αυτη τη γκρίνια και κυρίως όταν έχω γράψει και είναι ακομα σε περίοπτη θέση ότι:

Σας καλωσορίζουμε στο new look του Noiz.gr που όμως είναι σε beta form. Η διαδικασία αναβάθμισης συνεχίζεται. Γι αυτό αν σας ξενίζουν οι αλλαγές ή το ότι τα πράγματα δεν είναι όπως τα έχετε συνηθίσει, μπορείτε να τα αναφέρετε προς συζήτηση στο θέμα που έχει ανοιχτεί στο forum. Καλό καλοκαίρι!
Ήμαρτον πια! Ζήτησα προτάσεις, διορθώσεις γιατι τα περισσότερα ματια... βλέπουν περισσότερα.

Επαναλαμβάνω:

είναι σε beta form. Η διαδικασία αναβάθμισης συνεχίζεται.

εμένα το μόνο που με χαλάει (πολύ) ειναι σχετικό με τις αγγελίες και ειναι η επικοινωνία μεσω pm που δεν υπαρχει πλεον.

δεν ξέρω αν υπάρχει δυνατότητα να μπουν μηνυματα και στο smart.noiz.gr

ολά τα άλλα οκ

marathon είπε:
Ας μην ξεχνάμε πάντως οτι ο Ιμπεης ζει από τα feedback και τις συναλλαγές ενώ ο Noiz όχι
Ναι αλλά εδώ μιλάμε ως χρήστες και όχι ως φορείς της υπηρεσίας. Στο ebay έχεις και το

dispute του paypal, εδώ δεν έχεις τίποτα.

Με το εκτέθηκες εννοούσα οτι φάνηκε να βαρέθηκες με την συζήτηση, επειδή ξεκίνησες με ''ρε συ''

Το κουράσαμε το θέμα, βαρέθηκα και εγώ, αποχωρώ για μπύρα ;D

aggelos_blues είπε:
Επίσης έχω δει και εγώ στην πράξη ότι υπάρχουν άδικες αρνητικές αξιολογήσεις (πχ μου εβαλαν αρνητικη αξιολογηση αν και η συναλλαγη εγινε κανονικότατα) και σίγουρα εχουν γίνει διαφορα τετοια σε πολλα ατομα στο site και μετα οι αδικημένοι απευθύνθηκαν στον διαχειριστή της σελίδας ο οποίος έφτασε στα όρια του. Παρόλα αυτα όμως θεωρω πως οταν κάποιος αναλαμβάνει το δύσκολο έργο της διαχειρησης ενος site, οφειλει να διευθετει τέτοια θέματα και να τους δίνει λιγη σημασία. Κατανοώ ότι αυτό ειναι δυσκολο και κουραστικό, όμως πιστεύω οτι ετσι πρεπει να γινεται
ρε Άγγελε τι κάθεσαι και τ ανακατεύεις αφού την απάντηση την έχεις δώσει ήδη μόνος σου.

Οι άνθρωποι εδώ αποφάσισαν να απαλλαγούν από αυτό το μπελά των αξιολογήσεων και με τη δημιουργία του ανεξάρτητου σάιτ να γλυτώσουν και από από την όποια ευθύνη του τι γίνεται στο πάρε-δώσε. Στο ιμπέη οκ μπορεί να γίνεται αλλιώς, αλλά κι αν εδώ θέλουν να το παίξουν χρυσή ευκαιρία είναι δικαίωμα τους..

Ευχαριστουμε πολυ τον yameth για την απαντηση του. και ελπιζω να ακουστηκαμε.. θα περιμενουμε αλλαγες που να βοηθανε τους ανθρωπους που χειριζονται το noiz

athws είπε:
ρε Άγγελε τι κάθεσαι και τ ανακατεύεις αφού την απάντηση την έχεις δώσει ήδη μόνος σου.

Οι άνθρωποι εδώ αποφάσισαν να απαλλαγούν από αυτό το μπελά των αξιολογήσεων και με τη δημιουργία του ανεξάρτητου σάιτ να γλυτώσουν και από από την όποια ευθύνη του τι γίνεται στο πάρε-δώσε. Στο ιμπέη οκ μπορεί να γίνεται αλλιώς, αλλά κι αν εδώ θέλουν να το παίξουν χρυσή ευκαιρία είναι δικαίωμα τους..
ναι οντως ειναι οπως τα λες. ομως ελπιζω... ελπιζω σε κατι το οποιο να εχει νοημα η γνωμη των πολλων. καποτε το λεγανε δημοκρατεια  ??? ??? ??? και εγω στην ιστορια το εμαθα, δεν το εχω δει στην ελλαδα ;D

συμφωνω και γω με τον αγγελο και τους υποστηρικτες του ;D ;D

αν και δε βλεπω με ποιο τροπο θα επανελθουν οι θετικες-αρνητικες ψηφοι,ας περιμενουμε να δουμε τι θα κανει γιαυτο η διαχειριση

παντως μπορει καποιος υπευθυνα να απαντησει γιατι διαχωριστηκαν οι αγγελιες?με πειστικα επιχειρηματα

apache είπε:
συμφωνω και γω με τον αγγελο και τους υποστηρικτες του ;D ;D

αν και δε βλεπω με ποιο τροπο θα επανελθουν οι θετικες-αρνητικες ψηφοι,ας περιμενουμε να δουμε τι θα κανει γιαυτο η διαχειριση

παντως μπορει καποιος υπευθυνα να απαντησει γιατι διαχωριστηκαν οι αγγελιες?με πειστικα επιχειρηματα
τα επιχειρηματα οντως ουτε εμενα με καλυπτουν. αυτο που ειπαν το διαβασες. για να μην φορτιζεται το forum. δεν μπορω να καταλαβω το πως αλλα τι να κανουμε. τωρα το εκαναν ετσι. τουλαχιστον ας γινουν καλυτερα τα υπολοιπα... αν και θα μπορουσε να μπει ενα λινκ το οποιο να ενωνει αμφιδρομα τα 2 site. μπερδεμα μου φαινεται περισσοτερο απο οτι το παλιο noiz.

Διαβάστε λίγο πριν γράφετε ρε παιδιά... Για όλα υπάρχουν απαντήσεις και έχουν συζητηθεί και απαντηθεί διεξοδικά μέσα στο φόρουμ. Ακόμα και για τους δυσαρεστημένους και κατατρεγμένους.

Εχω ανοίξει ένα σχετικό θέμα για όσους έχουν να προτείνουν κάτι. Οχι όμως για στείρα γκρίνια.

Η κουβέντα θα γίνει εκεί. Σε αυτό εδώ δεν θα απαντήσω στο εξής.

Υ.Γ. Δεν αφήνετε την καημένη τη δημοκρατία ήσυχη;

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back