Μια άποψη για τα "χαμένα" κεκτημένα.

Εδώ στο φόρουμ τι σχέση έχει η αξιολόγηση για τις αγγελίες;

O aggelos αν δεν κανω λαθος αναφερεται στη δημιουργια ενας συστηματος αξιολογησης στο smart noiz, οχι εδω.

odis13 είπε:
O aggelos αν δεν κανω λαθος αναφερεται στη δημιουργια ενας συστηματος αξιολογησης στο smart noiz, οχι εδω.
ναι, για τις αγγελιες μιλαω.

marathon είπε:
Επιμένεις για κάτι που δεν έχεις δίκιο. Εάν θέλω να αγοράσω κάτι από τον WilliamSats, πως θα το δώ εγώ που μένω στην Αθήνα στη Ρόδο που μένει ο Βασίλης?
Ατυχές παράδειγμα, συμμετέχετε και οι δύο ενεργά και καθημερινά, έχετε ανταλλάξει κουβέντες,

δεν θα ρίσκαρε κανείς σας κάποια ''πονηριά'' ;)

bihlas87 είπε:
Ατυχές παράδειγμα, συμμετέχετε και οι δύο ενεργά και καθημερινά, έχετε ανταλλάξει κουβέντες,

+1

Sotiris65 είπε:
Συμφωνώ 100% και συνυπογράφω όσα έγραψε ο aggelos_blues.

Όσο κι αν εκτιμώ τον κόπο των ανθρώπων που στήνουνε και συντηρουνε το noiz.gr

και τους ευχαριστώ γι' αυτό, για μένα μειωθηκε κατακόρυφα το ενδιαφέρον μου για το site

λόγω της απουσίας αξιολογήσεων/feedback.

Πρέπει (αν και δεν μου αρέσει καθόλου) να κάνουμε ένα διαχωρισμό:

Η απουσία αξιολογήσεων/feedback δεν ενοχλεί ΜΟΝΟ όσους μένουν εντός Αττικής.

Για μας τους υπόλοιπους "επαρχιώτες" που κανουμε αγοραπωλησίες μέσα από το noiz.gr

το "πέρνα να το δεις", "δεκτός κάθε έλεγχος" και "χέρι-χέρι" είναι έννοιες απλά ΑΔΥΝΑΤΕΣ

και ο μόνος λόγος "εμπιστοσύνης εξ αποστάσεως" είναι μερικές θετικές αξιολογήσεις ...

Ευχαριστώ.
συμφωνω....εγω συντομα θα κανω μια ανταλλαγη που καθηστερησε για διαφορους λογουσ...ο μονος λογος που εμπιστευομαι τον "αλλο" ειναι γιατι ημουν τυχερος και πριν κλεισει το νοιζ ειχα ριξει μια ματια στο φιντμπακ του...πλεον δεν θα ξερουμε αν πρεπει να εμπιστευτουμε τον αλλον ακομα και αν η ανταλλαγη γινει χερι με χερι γιατι μερικεσ φορες η ανταλλαγη γινετε οχι σε καποιο σπιτι οπου θα μπορουσαμε να δοκιμασουμε τι ανταλλαζουμε...ας επαναφερθουν τα φιντμπακ..

Ακομα οσο αφορα τις αγγελιες ..θα επρεπε οπως ειπαν μερικοι να υπαρχει η δυνατοτητα επικοινονιας με ιμειλ καθως πολλοι δεν κοιτανε καθολου τα ιμειλ τουσ (εγω πχ) η τα κοιτανε μια φορα τον μηνα...η επικοινωνια με πμ θα ηταν πιο αμεση,πιο ευκολη...ελπιζω να μην κουρασα τους παντες

bakas είπε:
συμφωνω....εγω συντομα θα κανω μια ανταλλαγη που καθηστερησε για διαφορους λογουσ...ο μονος λογος που εμπιστευομαι τον "αλλο" ειναι γιατι ημουν τυχερος και πριν κλεισει το νοιζ ειχα ριξει μια ματια στο φιντμπακ του...πλεον δεν θα ξερουμε αν πρεπει να εμπιστευτουμε τον αλλον ακομα και αν η ανταλλαγη γινει χερι με χερι γιατι μερικεσ φορες η ανταλλαγη γινετε οχι σε καποιο σπιτι οπου θα μπορουσαμε να δοκιμασουμε τι ανταλλαζουμε...ας επαναφερθουν τα φιντμπακ..

Ακομα οσο αφορα τις αγγελιες ..θα επρεπε οπως ειπαν μερικοι να υπαρχει η δυνατοτητα επικοινονιας με ιμειλ καθως πολλοι δεν κοιτανε καθολου τα ιμειλ τουσ (εγω πχ) η τα κοιτανε μια φορα τον μηνα...η επικοινωνια με πμ θα ηταν πιο αμεση,πιο ευκολη...ελπιζω να μην κουρασα τους παντες
συμφωνω προφανως, αλλα περιμενω οπως και εσυ πιστευω την απαντηση στο ερωτημα που εθεσα: τι εμποδιζει στο να επανελθει η αξιολογηση

bihlas87 είπε:

Σε είχα και για έξυπνο... Σβυσε 2 γνωστά ονόματα και βάλε 2 άγνωστα... Απλά στη θέση του Αγγελου βάλε οποιονδήποτε Αθηναιο... και θα καταλάβεις το παράδειγμα μου

marathon είπε:
Απλά στη θέση του Αγγελου βάλε οποιονδήποτε Αθηναιο... και θα καταλάβεις το παράδειγμα μου
Μα το θέμα είναι οτι ο Άγγελος δεν είναι στην Αθήνα. Δεν έχει την ίδια ευκολία και ευκαιρίες να

κάνει συναλλαγές χωρίς feedback, πολύ δύσκολα θα βρεί ενδιαφερόμενο στην περιοχή του.

Ο Αθηναίος αν διστάζει να αγοράσει απο κάποιον στην επαρχία, αργά ή γρήγορα θα βρεί κάτι

αντίστοιχο και στην Αθήνα όπου θα μπορέσει να το δει. Σκέψου το ποσοστό των αγγελιών απο

Αθήνα, το feedback δεν αφορά όλους το ίδιο.

Σε είχα και για έξυπνο...
Δεν υποστήριξα ποτέ κάτι τέτοιο... :)

συμφωνω και εγω απολυτα με τον Αγγελο.. Καλο θα ηταν ενα ειδος ψηφοφοριας ωστε να αποφασισουμε συλλογικα αν οχι ολα , ενα μεγαλο ποσοστο των μελων για το αν θελουμε την υπαρξη του feedback στο προφιλ μας..

ας πουμε οτι θα υπαρχει ενα χρονικο οριο 10-15 ημερων ωστε να υπαρχει ενας ικανοποιητικος αριθμος ψηφων για να δειτε κ πραγματικα τι θελουν τα μελη απ το site..

συγχαρητηρια για τα ανανεωμενα γραφικα και γενικα ολο το περιβαλλον..

παρακαλω θερμα και εγω να λυθει το θεμα με το feedback για αν και δεν ειχα τπτ ιδιαιτερο ηταν το βασικοτερο κριτιριο για να αγορασο κατι απο επαρχεια..

φιλικα..

Ρε παιδιά, ας μην το παραζαλίζουμε.

Το forum καλά είναι έτσι,

απλά, αν αυτοί που στήνουν το site των αγγελιών

μπορούν να προσθέσουν αξιολογήσεις,

θα ήταν καλό.

Ρε συ Μπιχλα και Αγγελε, εδώ με τον Ιμπεη έχουμε αγοράσει από το κάθε πιθανό και απίθανο μέρος του πλανήτη...το  feedback δεν μας σταμάτησε ποτέ, ασε που έχουν τύχει προβλήματα και με πωλητές που είχαν 100% feedback

και έξυπνο και ωραίο αγόρι είσαι και καλός λουστραδορος  ;D

bihlas87 είπε:
Ο Αθηναίος αν διστάζει να αγοράσει απο κάποιον στην επαρχία, αργά ή γρήγορα θα βρεί κάτι

αντίστοιχο και στην Αθήνα όπου θα μπορέσει να το δει. Σκέψου το ποσοστό των αγγελιών απο

Αθήνα, το feedback δεν αφορά όλους το ίδιο.Δεν υποστήριξα ποτέ κάτι τέτοιο... :)
Μπορεί όμως να πάσχει από G.A.S. και να μη θέλει να περιμένει   8)

Γιατί ο Αθηναίος να μην έχει την ευκολία να αγοράσει από επαρχία (και κατ'αντιστοιχία ο εκτός Αθηνών να πουλήσει κάτι εκεί);

Θα ήθελα πάντως να δω πόσο άμεση μπορεί είναι μια συναλλαγή ενός Αθηναίου που μένει στην Κηφησιά με έναν Αθηναίο που μένει στον Κορυδαλλό  ;)

Οι αξιολογήσεις ήταν χρήσιμες.

Ναι ρε παιδιά, οι αξιολογήσεις ήταν χρήσιμες αλλά χάθηκαν...θα συνεχίσουμε να τις κλαίμε?

Σας προτείνω τη λύση των υπευθύνων δηλώσεων...«δηλώνω υπεύθυνα ότι έχω έντιμο πρωτερο βίο»

marathon είπε:
Ρε συ Μπιχλα και Αγγελε, εδώ με τον Ιμπεη έχουμε αγοράσει από το κάθε πιθανό και απίθανο μέρος του πλανήτη...το  feedback δεν μας σταμάτησε ποτέ, ασε που έχουν τύχει προβλήματα και με πωλητές που είχαν 100% feedback
:o

πλάκα κάνεις σίγουρα

έτσι και καταργηθεί το rating στο ebay, θα πέσει το ιντερνετ από τις διαμαρτυρίες  ;)

αποτελεί ΤΕΡΑΣΤΙΟ θετικο στο ebay  το rating

με το e-bay ναι εχουμε αγορασει οπως λες πολλες φορες. αλλα αν δεις οτι ο αλλος εχει 50% δεν θα παρεις. αν δεις οτι εχει 100% θα παρεισ. τωρα κανεις σαν να μην θες να καταλαβεις ρε συ Marathon γιατι προφανως και παντα θα υπαρχει η πιθανοτητα της κλεψιας. αλλα αυτη ειναι μεγαλυτερη οταν βλεπεις οτι ο αλλος εχει κανει 10 συναλλαγες με 20% feedback και αλλη οταν βλεπεις οτι εχει κανει 50 συναλλαγες με 100% feedback. οποτε αυτη η ενδειξη αξιοπιστιας ειναι απαραιτητη.

Συμφωνώ με τον Αγγελο....Όλοι κάπως έτσι ξεκινήσαμε την εμπλοκή μας με το Noiz και στη συνέχεια γίναμε μέλη και σε forum & αγγελίες...

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ότι είχε ειπωθεί από τον σεβαστό κύριο yameth ότι δεν θα αλλάξει το ΟΛΟ σύστημα και ο διαχωρισμός αν δεν μείνουν όλοι ικανοποιημένοι...και παρατηρώ ότι το ποσοστό ικανοποίησης είναι 60-40...άντε 70-30 υπέρ των προοδευτικών  ;)

Αυτό που επίσης δεν καταλαβαίνω είναι γιατί μερικοί συμφορουμίτες δεν καταλαβαίνουν οτι μπορεί να υπάρχει και άλλη άποψη εκτός από τη δική τους και προσπαθούν με επιχειρήματα που τους βολεύουν αυτούς ή έτσι θεωρούν σωστό να το πιστοποιήσουν...

Δεν συμφωνώ με ΟΛΕΣ αυτές τις αλλαγές και τους διαχωρισμούς..

Περί feedback ας μην μιλήσω καλύτερα.όποιος νομίζει ότι δεν χρειάζεται τι να πώ?Νομίζω ότι είναι κάτι αντίστοιχο με τα μνμτα...Γιατί όταν βλέπω ότι ο Superfunk έχει 4.500 μνμτα π.χ υπάρχει ένας σεβασμός και εμπιστοσύνη...ίσως στο ebay είναι χαζούληδες που το έχουν το feedback

Καλό βράδυ

marathon είπε:
Ναι ρε παιδιά, οι αξιολογήσεις ήταν χρήσιμες αλλά χάθηκαν...θα συνεχίσουμε να τις κλαίμε?

Σας προτείνω τη λύση των υπευθύνων δηλώσεων...«δηλώνω υπεύθυνα ότι έχω έντιμο πρωτερο βίο»
Έγινε.Μπορείς όμως σε παρακαλώ στη δική σου υπεύθυνη δήλωση να γράψεις πως τα strat pickguards είναι χρήσιμη καινοτομία στις κλασσικές κιθάρες?  ;)

Είναι τόσο δύσκολο "προγραμματιστικά" να γίνει το rating; Ακόμη κι εγώ που δεν ασχολούμαι με αγγγελίες, θεωρώ ότι είναι χρήσιμο εργαλείο να υπάρχει γι'αυτούς που ασχολούνται.

Σπύρο τον υποβίβασες τον SF. Κατά πολύ!!!! :)

marathon!!! ειπαμε οντως οτι κριμα που χαθηκαν για τον x,y,z λογο αλλα τωρα δεν κλαιμε για αυτο. κλαιμε για να ξαναγυρισει αυτη η νοοτροπια

και ειναι πολυ απλα προγραμματιστικα να γινει το rating απο καποιον που ασχολειται με HTML

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back