- Πόντοι
- 16
XAXAXA εσάς τους 2 είχα στο μυαλό μου!
Blues Power' date=' το ποστ σου δεν είναι και τόσο αιρετικό. Νομίζω ότι η πλειοψηφία συμφωνεί. Ακόμη και αυτοί που (έχουν το δικαίωμα έτσι?) ασχολούνται με λεπτομέρειες της λεπτομέρειας στον ήχο, και αυτοί συμφωνούν. Το post αυτό (δηλ. οι απαντήσεις) μάλλον εσένα θα βοηθήσει να καταλάβεις το context των τσακωμών για τα "εργαλεία" της δουλειάς, παρά θα "ταρακουνήσει" κάποιους που εμφανίζονται κολλημένοι (χωρίς στην πραγματικότητα να είναι) να δουν παραπέρα. :wink:[/quote']
με καλυψες απολυτα! :wink:
υ.γ.ΠΟΛΥ αυτονοητα πραγματα ομως ρε παιδια ολα αυτα...
Εγώ πιστεύω ότι ο Blues παίζει να σχημάτισε λάθος εικόνα...Blues Power' date=' το ποστ σου δεν είναι και τόσο αιρετικό. Νομίζω ότι η πλειοψηφία συμφωνεί. Ακόμη και αυτοί που (έχουν το δικαίωμα έτσι?) ασχολούνται με λεπτομέρειες της λεπτομέρειας στον ήχο, και αυτοί συμφωνούν. Το post αυτό (δηλ. οι απαντήσεις) μάλλον εσένα θα βοηθήσει να καταλάβεις το context των τσακωμών για τα "εργαλεία" της δουλειάς, παρά θα "ταρακουνήσει" κάποιους που εμφανίζονται κολλημένοι (χωρίς στην πραγματικότητα να είναι) να δουν παραπέρα. :wink:[/quote']
με καλυψες απολυτα! :wink:
υ.γ.ΠΟΛΥ αυτονοητα πραγματα ομως ρε παιδια ολα αυτα...
Μα που έχω κρύψει την κουρδισμένη πένα μου;;; :lol: :lol: :lol:
ναι..ετσι εξηγειται..Εγώ πιστεύω ότι ο Blues παίζει να σχημάτισε λάθος εικόνα...
Μα που έχω κρύψει την κουρδισμένη πένα μου;;; :lol: :lol: :lol:
α ωρε πεισματαρη εσυ.. :lol: :lol: :lol:Εγω πιστευω αντιθετως πως ο Blues σχηματισε σωστα την εικονα και την ειπε πως εχει...
Nαι αλλα το καλωδιο σου ειναι ακουρδιστο...Μα που έχω κρύψει την κουρδισμένη πένα μου;;; :lol: :lol: :lol:
Δανεικό είναι για αυτό :lol: :lol:Nαι αλλα το καλωδιο σου ειναι ακουρδιστο...Μα που έχω κρύψει την κουρδισμένη πένα μου;;; :lol: :lol: :lol:
εχεις καποιο δικαιο φιλε blues power. αυτο συμβαινει παντου' date=' οχι μονο στα μουσικα οργανα και αξεσουαρ (βλ.αυτοκινητα κτλ).εγω παντως εχω χειροποιητο set drums, φτιαγμενο απο μοναχους στο θιβετ, το οποιο πληρωσα 18 περιουσιες και φυσικα δεν αγγιζω, γιατι φοβαμαι μην παθουν τιποτα. κατα τα αλλα, χαμος!! :lol:
υγ. πλακα κανω, δεν ειναι φτιαγμενα στο θιβετ, αλλα σε μοναστηρι της γαλλιας απο τυφλες καλογριες... 8O[/quote']
Οι καλόγριες... φοράγανε ...ζαρτιέρες;
Αν όχι... κρίμα...
Α να χαθείς ...βραδυάτικα.... :wink:Οι καλόγριες... φοράγανε ...ζαρτιέρες; Αν όχι... κρίμα...
χαχαχα τι λες ρε Κώστα σοβαρέψου ρε πάρε ένα μπάσο που η ταστιέρα να έχει σκαλιστεί από vibrator (Motorhead :wink: ) ηγουμένης της Ινδονησίας να ακούσεις ήχο πρόστυχο :wink: :wink: :wink: (προτείνω το μοντέλο barbie is a slut signature)Οι καλόγριες κουρδίζουν και πένες για μπάσο;Τις αφήνουν να παλιώσουν ηδονικά ανάμεσα στα σφριγηλά τους μπούτια;
Πως την είπες την διεύθυνση του μοναστηριού;.............
υποθέτω χωρίς πόρτες για να μη μπορούν να σε διώξουν :lol:Εγώ θέλω καλόγριες και πέτρινο μοναστήρι.