αιρετική άποψη πειρατικών cd

Ο καλύτερος τρόποσ να φάει ο γιός μου το γαϊ όταν δεν το τρώει είναι να του βάλω για τημωρία να ακούσει .... Μπουγά :lol:

Ασε που δεν έχω ούτε ένα τόσο δά mp3. Που να ξοδεύω megabytes στους δίσκους μου!

Οσοι δεν ξέρουν πάνω στον Εβρο μπουγά λέμε τον ταύρο :?

Σε λίγο μάλλον θα τον ακούμε να κάνει ΜΜΜΜΜΜΜΟΥΟΥΟΥΟΥ :lol:

Κάπου εκεί το φανταζόμουν.

Θρύλος έχει γίνει ενα πράμα.....................

Σιγά σιγα θα θέλει και Ολυμπιακό στάδιο :lol:

Δεν αμφιβάλω απλά αν το κάνει κι αυτό, μετα τι μένει;

Ηρώδειο!!!!!!!!!!!

Ξέρεις πραγματικά ποιο είναι το πρόβλημα αν ο "Ταύρος" πάει στο Ηρώδειο μπορεί να έχουμε καμιά αποκόλληση βράχων από τα "βελούδινα" μουγκανιτά του :mrgreen:

Μα εγω θέλω να κάνει συναυλία για να μπορέσουν να τζιράρουν και τα οπωροπαντοπολέια της γειτονιάς σε γιαούρτι σακουλας και φρέσκα λαχανικά.

Εσύ τι νόμιζες συναυλία θα γινόταν;

Σκοποβολή ειπαμε να κάνουμε και όποιος πετύχει τον τάυρο κερδίζει ........ ηλεκτρική τσίχλα με μπαταρίες duracell που αυτομασιουνται και σου ξεκουράζουν το σαγόνι. :mrgreen:

Σωστόόόςς!!!

Αυτό ομολογώ ότι δεν το είχα σκεφτεί!!!!

Ακόμα και προφυλακτικά με νερό να πετάμε πιο φθηνά θα μας βγεί εκτός κι αν χρησημοποιήσουμε εμφιαλωμένο νερό και θέλουμε πάλι να κάνουμε μια νέα τάξη πλούσιων περιπτεράδων!!!!

Καλόόόόόόόό!!!!!!!!

Ναι έτσι θα υπήρχε διπλή διαφίμηση των Trojan και της Μελάσ(ας) :lol:

Δεν είν κακό αυτο πού λές απλά δημοσίως θήγονται copyrights και καλό είναι να τα πούμε αυτά στο πάρτυ καλύτερα πιστεύω.

Για το δρόμο το έχω συναντήσει και είχε πλάκα που τους είπα ότι είναι free software και το license του λέει ότι μπορεί να μοιράζεται ελεύθερα!!!

Τώρα για το σπίτι η διαδικασία δεν είναι και τόσο απλή. Για να βγεί ένταλμα ερεύνη πρέπει να υπάρχει δικαστική απόφαση η ποία δεν βγαίνει απλα για υποψία αλλά πρέπει να υπάρχουν στοιχεία κτλ κτλ. και αυτό μόνο με καρφωτή μπορεί να γίνει.

Απλά το σηματάκι το βάζουν για τους ευαισθητοποιημένους που τους κάνουν να αγορασουν το γνήσιο αντί του πειρατικού, ή να αγοράσουν γενικότερα τη δουλειά ενός καλιτέχνη και νβα μην την κατεβάσουν απο τα διάφορα p2p δίκτυα.

Επίσης είναι μια προσπάθεια διακριτικού φασκελώματος :wink:

Καθότι το σηματάκι θυμίζει σε όλους μας μια γνώριμη χειρονομία με την παλάμη και τα δάχτυλα ανοιχτά .... "Να .... κυρία" :P

h timh enos cd skotwnei th mousikh kai oxi h peirateia

oi diskografikes ta pairnoun apo pantou, den psofane, den kleinoun etsi eykola....

kai kati akoma

INTERPAUL:exw dei mexri kai "DEAD CAN DANCE" cd se mayrouko... oi mayroi twn eksarxeiwn exoun kalo pragma! kammia sxesh me ta proasteia :wink:

Πρόσφατα διάβασα μια έρευνα στο CNN από ένα πανεπιστήμιο της Αμερικής,ότι η πειρατία ουσιαστικά κάνει καλό στην μουσική βιομηχανία!Κι όμως,σύμωνα με την έρευνα,το κοινό χρησιμοποιεί το οποιοδήποτε Ρ2Ρ πρόγραμμα για να "δοκιμάσει" ένα τραγούδι,ή έναν καλλιτέχνη,που αλλιώς δεν θα είχε την ευκαιρία να τον ακούσει,με αποτέλεσμα αν του αρέσει και να πάει να αγοράσει τον δίσκο.Αν δεν του αρέσει,ούτως ή άλλως δεν θα αγόραζε τον δίσκο.Βέβαια υπάρχουν πολλοί που θα κατεβάσουν όλο τον δίσκο για παράδειγμα,αλλά στο σύνολό τους,οι ακροατές και κατ'επέκτασιν το αγοραστικό κοινό θα προτιμήσει να τον αγοράσει.Συμπέρασμα της έρευνας είναι ότι τα ελεύθερα προγράμματα διακίνησης τραγουδιών λειτουργούν περισσότερο σαν διαφήμιση του "προιόντος" παρά σαν "διαφυγόντα κέρδη" των δισκογραφικών εταιριών.Επίσης κάνουν λόγο και για αύξηση των πωλήσεων κατά 8% το προηγούμενο έτος.Δικό μου συμπέρασμα:είμαστε όλοι χαρούμενοι!και την τζαμπαντάνς μουσικούλα μας κατεβάζουμε και οι δισκογραφικές δεν μας πρήζουν (οκ,είναι ολίγοντι ουτοπιστικό αυτό,αλλά παιδί είμαι,να μην χαρώ??!) Υ.Γ. Κάνω μεγάλες διακρίσεις στους μουσικούς που ακούω:αν ο καλλιτέχνης είναι νέος και σχετικά άσημος,ή αν απλά είναι από αυτούς που λιώνουν στο πικ-απ μου,τότε θα τα σκάσω με μεγάλη χαρά τα 20 ευρούλια.Αν είναι γνωστός και κατ'επέκτασιν πλούσιος και στο κάτω-κάτω δεν είναι και για μένα ο θεός,τότε να ναι καλά το kazaa (αχχχ,audiogalaxy γιατί μας άφησες??)

Trending...

Νέα θέματα

Back