• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

ΜΕΓΙΣΤΗ ΞΕΝΕΡΑ με mean 90's

drketikios

Νέο μέλος
Πόντοι
16
2 βδομάδες τώρα περιμένω τους 2 mean 90's που αγόρασα από το guitar fetish στο ebay...και σήμερα τους παίρνω και τι να δω...1 μαυρο...ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΥΣΟ!!!!

ΕΛΕΟΣ...στην τύχη τους βάζει....τι να πώ...αντε τώρα να τον στείλω πίσω...να τον λάβει...να τον στείλει και να τον ξαναλάβω...και μετά να πάω να μου τους περάσουν!!!

ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ neck mean 90's...να του δώσω το χρυσό???

η έστω καμιά ιδέα να μου στείλει πιο γρήγορα???

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ναι, να του στείλεις μια φωτό και να τον ρωτήσεις τι να κάνεις. Αν δεν είναι εντελώς γελοίοι θα σου στείλουν τον δεύτερο πριν λάβουν το πακέτο σου, εφ'όσον πρόκειται για δικό τους λάθος. Τις προάλλες αγόρασα από το net μια σειρά 4 βιβλίων σε πακέτο, κι επειδή το ένα ήταν λάθος τους ρώτησα τι να κάνω. Απλά ζήτησαν 2-3 φορές συγνώμη και μου επέστρεψαν το σύνολο των χρημάτων που είχα πληρώσει (όλο το πακέτο + μεταφορικά). ;)

τώρα έστειλα ένα μήνυμα μέσω ebay...και τον είπα τι έγινε...περιμένω απάντηση...να δούμε...αν μου πει μαλακίες...θα τον αρχίσω στα μπινελίκια  >:( >:( >:( >:( >:(!!!

drketikios είπε:
τώρα έστειλα ένα μήνυμα μέσω ebay...και τον είπα τι έγινε...περιμένω απάντηση...να δούμε...αν μου πει μαλακίες...θα τον αρχίσω στα μπινελίκια  >:( >:( >:( >:( >:(!!!
Μ' αρέσει που έχεις πλάνο.  ;D

Παρεπιπτόντως.... βάλε κάτι πιο περγραφικό για τίτλο.... Νομίζω όλα θα πάνε καλά.  :)

Ειλεικρινά...τέτοια χαρά που είχα...και όταν ανοιξα το κουτί...μου κόπηκαν τα πόδια...πάλι καλά που είναι εδώ και ένας φίλος keybaordίστας(καλό καΐδι) και βλέπουμε anime!!

Ελπίζω πάντως να απαντήσει ο άλλος σύντομα..γιατί κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα!!!

Κάτσε ρε άνθρωπε, έτσι όπως πας μέχρι το πρωί που θα ξυπνήσω θα έχεισ φτάσει στα 1000 posts  ;D ;D Ψύχραιμα :) Θα απαντήσει :)

Δεν μπορείς να με καταλάβεις...είμαι με δανεική κι8άρα 2 βδομαδες...!!

Βέβαια το παιδί με την κιθάρα με έσωσε...αλλά B.C.Rich για μπλουζ.... ??? ??? ???

τεσπά πάω να κοιμηθώ!!! :'( :'( :'( :'(

Σε καταλαβαίνω ρε συ, don't worry, απλώς ντάξει, πότε να προλάβει να απαντήσει κι αυτός ο κακομοίρης; :)

Ακόμα περιμένω απάντηση!!!..Έλεος...2 μαγνήτες πήρα ο χριστιανός(λέμε τώρα)!!!  :-\ :-\ :-\

Ναι  ;D ;D ;D ;D

Είπε πως σήμερα μου έστειλε τον σωστό...τον χρυσό θα του τον στείλω πίσω και τα μεταφορικά θα τα πατσίσουμε με αγορες 15 ευρώ!

Δεν μ λέτε...πόσο πάει η αποστολή ενός μαγνήτη στο Αμέρικα?

drketikios είπε:
Δεν μ λέτε...πόσο πάει η αποστολή ενός μαγνήτη στο Αμέρικα?
Περίπου 6-8 ευρώ αν το στείλεις συστημένο

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back