- Πόντοι
- 48
ειμαι καθηλωμενος στο pc εδω και 4,5 ωρες.
διαβασα οτι υπαρχει και δεν υπαρχει απο ποστ σχετικα με ενισχυτες κιθαρας.
θελω απλα να ρωτησω τον superfunk αλλα και οποιον αλλο μπορει να βοηθησει για αυτο που σκεφτομαι να κανω.
εχοντας λοιπον το peavey bandit 112 θα κανω το εξης.
1.πεταω απο μεσα τον ενισχυτη και το 12'' της καμπινας ,και μενει μονο το ξυλο!καλο ε??? χα χα χα!τα φυλαω στο σπιτι σαν μονιτορ με μια φτηνη ιδιο-ξυλοκατασκευη,για το σπιτι η για καμμια αρπαχτη απο δω κι απο κει.
2.παιρνω μια κεφαλη engl screamer , ειδα αρκετα καλα σχολια σε ποστς.
3.παιρνω και ενα μεγαφωνο 12''.
εχω φαει τον κοσμο να βρω το EVM 12 L - ELECTROVOICE ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ......ουαααα........κλαψ!......
διαβασα σε ποστ οτι ειναι απο τα καλυτερα μεγαφωνα κιθαρας.
τι αλλο προτεινετε για μεγαφωνο?
το τελικο μου σεταπ θα περιλαμβανει τα εξης.
strat with q/p duncans -> gt-8 boss -> engl head ->speaker (?).
αυτο που με ενδιαφερει ειναι να δουλεψω με τους ηχους που εχω φτιαξει στην πεταλιερα αλλα χωρις να μπουκωνει το συστηματακι αυτο , οπως συμβαινει με τον bandit.ουφ......
help me please......
διαβασα οτι υπαρχει και δεν υπαρχει απο ποστ σχετικα με ενισχυτες κιθαρας.
θελω απλα να ρωτησω τον superfunk αλλα και οποιον αλλο μπορει να βοηθησει για αυτο που σκεφτομαι να κανω.
εχοντας λοιπον το peavey bandit 112 θα κανω το εξης.
1.πεταω απο μεσα τον ενισχυτη και το 12'' της καμπινας ,και μενει μονο το ξυλο!καλο ε??? χα χα χα!τα φυλαω στο σπιτι σαν μονιτορ με μια φτηνη ιδιο-ξυλοκατασκευη,για το σπιτι η για καμμια αρπαχτη απο δω κι απο κει.
2.παιρνω μια κεφαλη engl screamer , ειδα αρκετα καλα σχολια σε ποστς.
3.παιρνω και ενα μεγαφωνο 12''.
εχω φαει τον κοσμο να βρω το EVM 12 L - ELECTROVOICE ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ......ουαααα........κλαψ!......
διαβασα σε ποστ οτι ειναι απο τα καλυτερα μεγαφωνα κιθαρας.
τι αλλο προτεινετε για μεγαφωνο?
το τελικο μου σεταπ θα περιλαμβανει τα εξης.
strat with q/p duncans -> gt-8 boss -> engl head ->speaker (?).
αυτο που με ενδιαφερει ειναι να δουλεψω με τους ηχους που εχω φτιαξει στην πεταλιερα αλλα χωρις να μπουκωνει το συστηματακι αυτο , οπως συμβαινει με τον bandit.ουφ......
help me please......