Μετατροπές συνθεσάιζερ, απορίες.

Ετσι ειναι Mr Χναρακη. Οι κανονες ειναι κανονες. Τους ειχατε διαβασει ολοι και ειχατε υπογραψει οτι τους αποδεχεστε, γι αυτο και εγινε δεκτη η συμμετοχη σας σ'αυτο το Quiz. 8)

Οι κανονες ειναι ξεκαθαροι. Σελιδα 2, παραγραφος 5:

"Η κριτικη επιτροπη εχει καθε δικαιωμα να μη δωσει το βραβειο στον νικητη του Quiz εφοσον υπαρχουν αποχρωσες ενδειξεις οτι ο νικητης ειχε εσωτερικη πληροφορηση σχετικα με τη σωστη απαντηση του Quiz."

So....
meditate.gif

ου να μου χαθεις και εγω να ξερεις εχω μεγαλυτερη καρδια απο οσο νομιζεις το mox να μου εδινες και μονο θα ειμουν ευχαριστημενος και δεν θα σου επερνα τα 10.000 ευρο.

Οσο για το τραπεζι πλακα πλακα εγω μιλαω σοβαρα ειμαι μεσα χαρα μου και τιμη μου να σας γνωρισω και απο κοντα  ;) 3 χρονια εδω μεσα εμαθα πολλα και συνεχιζω να μαθαινω για να κανω τα δικα μου ονειρα πραγματικοτητα.

Waterfall-K είπε:
Ετσι ειναι Mr Χναρακη. Οι κανονες ειναι κανονες. Τους ειχατε διαβασει.....
Μα... δεν ήταν ευδιάκριτα καθ'ότι μικρά, πολύ μικρά τα γράμματα κύριε πρόεδρε  ;D

Οσο για το τραπεζι πλακα πλακα εγω μιλαω σοβαρα ειμαι μεσα χαρα μου και τιμη μου να σας γνωρισω και απο κοντα  ;) 3 χρονια εδω μεσα εμαθα πολλα και συνεχιζω να μαθαινω για να κανω τα δικα μου ονειρα πραγματικοτητα.
Άντε να οργανώσουμε καμιά μπυροποσία, νομίζω πως τώρα που άνοιξε ο καιρός είναι ευκαιρία, ο yameth τι λέει επ'αυτού;

foxxx είπε:
...το mox να μου εδινες και μονο θα ειμουν ευχαριστημενος...
...αλλα εγω πολυ δυσαρεστημενος... ;D

Οσο για το τραπεζι πλακα πλακα εγω μιλαω σοβαρα ειμαι μεσα...
Πλανασαι νεαρε αν νομιζεις οτι θα πληρωσω εγω το τραπεζι σας και τα πανερια με τα λουλουδια που πετατε στον Μαζωνακη ή στον Πετρελη ή δεν ξερω και γω σε ποιο αλλο "πολιτιστικο κεντρο" που πατε και τα σπατε καθε βραδυ. :P

Waterfall-K είπε:
Ετσι ειναι Mr Χναρακη. Οι κανονες ειναι κανονες. Τους ειχατε διαβασει ολοι και ειχατε υπογραψει οτι τους αποδεχεστε, γι αυτο και εγινε δεκτη η συμμετοχη σας σ'αυτο το Quiz. 8)

Οι κανονες ειναι ξεκαθαροι. Σελιδα 2, παραγραφος 5:

"Η κριτικη επιτροπη εχει καθε δικαιωμα να μη δωσει το βραβειο στον νικητη του Quiz εφοσον υπαρχουν αποχρωσες ενδειξεις οτι ο νικητης ειχε εσωτερικη πληροφορηση σχετικα με τη σωστη απαντηση του Quiz."

So....
meditate.gif
Eισαι αδικος και τσιπης  :P θα το ειχα πει με την μια αν το θυμομουν

Waterfall-K είπε:
Πλανασαι νεαρε αν νομιζεις οτι θα πληρωσω εγω το τραπεζι σας και τα πανερια με τα λουλουδια που πετατε στον Μαζωνακη ή στον Πετρελη ή δεν ξερω και γω σε ποιο αλλο "πολιτιστικο κεντρο" που πατε και τα σπατε καθε βραδυ. :P
Τι μας λες γιατι ακουω εγω τετια για την παρεα θα ερχομουν  ;)

Μανώλης Χναράκης είπε:
Σ'αυτό συμφωνώ κι εγώ, έχει απόλυτο δίκιο. Να λέμε το σωστό...
Ευχαριστω Κυριε Χναρακη  ;)

π.χ. ο Κυριος Χναρακης αν κερδιζα σε δικο του quiz και δεν δεχομουν το επαθλο τον 10.000 ευρο και του ζηταγα ενα Roland V-GT synth θα με ανταμειβε με τα δεοντα  :D

foxxx είπε:
Eισαι αδικος και τσιπης  :P θα το ειχα πει με την μια αν το θυμομουν
Εγω τσιπης? Κριμα, και ηθελα να σου πουλησω το MOX σε εξαιρετικα χαμηλη τιμη, στα 2150€. :(

Με πληγωνεις Bill....
sad_good.gif

Σ'αυτό συμφωνώ κι εγώ, έχει απόλυτο δίκιο. Να λέμε το σωστό...
Δεν το ειπε αμεσως για να μη προκαλεσει υποψιες. Αλλα αδικος κοπος οπως ειδες...
eeee.png

π.χ. ο Κυριος Χναρακης αν κερδιζα σε δικο του quiz και δεν δεχομουν το επαθλο τον 10.000 ευρο και του ζηταγα ενα Roland V-GT synth θα με ανταμειβε με τα δεοντα  :D
Ας κανει λοιπον ενα Quiz και βλεπουμε. 8)

Waterfall-K είπε:
Ναι, μη ξεχασεις....
manicure.gif
Ποτε δεν ξεχναω ειμαι του κρυου πιατου  ;D

Καλο σας απογευμα παω να συνεχισω την μελετη μου στο Kurzweil μου  :-*

foxxx είπε:
...θα με ανταμειβε με τα δεοντα :D
Ακριβώς... ένα sustain pedal  ;D

Με πληγωνεις Bill....
Όχι.... μην το κάνεις αυτό, don't do it Bill !!!

Ας κανει λοιπον ενα Quiz και βλεπουμε. 8)
Εεεε, με εκείνο το... αυτό... που λέγαμε, τελικά το είδε κανείς ή θα έρθει από εδώ να πάμε όλοι μαζί προς τα κει... για να μας πει ::)

κατι ακουσα για μπυρες και μεζεδες. Τι θα γινει, θα φάμε τίποτα?

και τα λέμε εκει για τα συνθια λολ

Μανώλης Χναράκης είπε:
Ακριβώς... ένα sustain pedal  ;D
Και μετα εμενα λενε τσιπη... :P

Εεεε, με εκείνο το... αυτό... που λέγαμε, τελικά το είδε κανείς ή θα έρθει από εδώ να πάμε όλοι μαζί προς τα κει... για να μας πει ::)
Το "αυτο" το ειδα πιο περα, περασα το μεσημερι απο κει και τα ειπαμε. Θα περασει απο τον Bill πρωτα να τον παρει και μετα θα βρεθουμε ολοι μαζι στο γνωστο μερος. Εκει θα μας τα πει ολα. Για το γνωστο ζητημα, ξερεις εσυ Mr Χναρακη...  8)

Τι θα γινει, θα φάμε τίποτα?
Καλα που μου το θυμησες, γιατι δεν εχω τιποτα για το βραδυ...
chin2.gif

cos_dr είπε:
κατι ακουσα για μπυρες και μεζεδες. Τι θα γινει, θα φάμε τίποτα?

και τα λέμε εκει για τα συνθια λολ
Γεια σου Κωστα  :)

τον Mr cos-dr τον καταφερα να ερθει μια βολτα απο το studiaki μου και ηπιαμε και καφε Σαλαμινα.  8)

stavros_d80 είπε:
ταιριάζει στο στυλ του αχταρμά... πριόνι, κολλητήρι κ πάμε... που να ψάχνει για rack τωρα! ;D 8) :P

αυτός είναι ικανός να φτιάξει synth με κλαβιέ από m1, μηχανή evolver, σασί triton με μόντα εγκέφαλο waldrof.... 8)
Έχεις βάλει κάμερα στο μυαλο μου και με παρακολουθείς; Πώς τα ξέρεις όλα αυτά; Μία από τις ιδέες που είχα για μετατροπή ήταν να έβγαζα το κλαβιέ από το Μ1 και να το έφτιαχνα σκέτο midi keyboard αν γινόταν και το υπόλοιπο σώμα του Μ1 να το μετέτρεπα σε ρακ!!!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back