- Πόντοι
- 1,848
Ναι, ηταν ενα τσαντακι μεσης που το κρεμαγα εκει πανω στη βαση. 8)foxxx είπε:Ιμαντας ειναι αυτος που διακρινετε αριστερα?
;D ;DΑκριβώς, το έκανε για τα ψώνια (super market κλπ) ;D
Ναι, ηταν ενα τσαντακι μεσης που το κρεμαγα εκει πανω στη βαση. 8)foxxx είπε:Ιμαντας ειναι αυτος που διακρινετε αριστερα?
;D ;DΑκριβώς, το έκανε για τα ψώνια (super market κλπ) ;D
Δεν μπορω να διακρινω πολλα κακη φοτο αν βλεπει καποιος αλλος κατι ?Waterfall-K είπε:Ναι, ηταν ενα τσαντακι μεσης που το κρεμαγα εκει πανω στη βαση. 8)
Το DX21 εχει κανονικα 5 οκταβες, δεν πειραξα κατι στο κλαβιε.Μανώλης Χναράκης είπε:Τέρμα δεξιά σε ποιά νότα καταλήγει αυτό το πράμα;
Μανώλης Χναράκης είπε:Αυτό που σου είπα πιό πάνω. Έχεις αλλάξει την γωνία του κλαβιέ ή έχεις βάλει διαφορετικό κλαβιέ.
Το DX21 εχει κανονικα 5 οκταβες, δεν πειραξα κατι στο κλαβιε.
αυτο εχω κανει και εγω, ετσι εχω το cs6x πανω απο το motif es.Μανώλης Χναράκης είπε:Αυτό που σου είπα πιό πάνω. Έχεις αλλάξει την γωνία του κλαβιέ ή έχεις βάλει διαφορετικό κλαβιέ.
Αυτό τουλάχιστον βλέπω.
Nop...Μανώλης Χναράκης είπε:Το left end block είναι πιό στενό;
...and Nop...Μας εσκασες πεστο να το παρει το ποταμι ;D
Nop. Αλλα εισαι κοντα... ;DΕπίσης τα δύο wheel, βάση της γωνίας της φωτό φαίνονται πιό στενά.
Bingo !!!ή έχει αφήσει το bender ελεύθερο (no center return), κοινώς το έχει κάνει blenderfoxxx είπε:το βρηκα εχεις αλαξει την θεση του pich bend με το modulation 8)
Ναι! ;D ;Dfoxxx είπε:το βρηκα εχεις αλαξει την θεση του pich bend με το modulation 8)
Yeap!...έκανες τράμπα τα δύο Wheels!
Αυτό όμως δεν είναι δικαιολογίαWaterfall-K είπε:Mr Χναρακη, για σενα ηταν πιο δυσκολο να το δεις αμεσως γιατι χρησιμοποιεις πιο πολυ Roland synths που δεν εχουν wheels. 8)
Τιποτα. 8)Μανώλης Χναράκης είπε:Αυτό όμως δεν είναι δικαιολογία
Στο θέμα μας...
o foxxx το βρήκε, τι κερδίζει; ;D ;D ;D