Μεταλλικά μέρη ταμπούρου.

kostas80

Μέλος
Πόντοι
38
Καλησπέρες στους τυμπανοκρούστες

Σε λίγες μέρες θα κάνουμε στο μαγαζί την πρώτη προσπάθεια κατασκευής ταμπούρου από Corian .

Κατασκευαστικά δεν υπάρχουν δυσκολίες απλά θα γίνει αρκετός πειραματισμός από άποψη διαστάσεων για να πάρουμε το ηχόχρωμα που θέλουμε .

Το αποτέλεσμα θα είναι κάπως έτσι :

ford-snare-2-640-80.jpg

Σεις που ξέρουτε καλύτερα ..... Από που να προμηθευτούμε μεταλλικά μέρη της προκοπής χωρίς να μας γδάρουν ??

θα προτιμούσα να είναι Ελλάδα .

Ευχαριστώ ... αν υπάρχει παρόμοιο θέμα κάπου και δεν το έχω δει σόρυ

Εννοεις ολα τα παντα ?

lugs, στεφανια, βιδες, χορδιερα

Το ευρος τιμης ειναι μεγαλο ειδικα στα στεφανια και τη χορδιερα. Ρωτα, στα drumstore, στον Γαβρήλο (gabriel drums) αλλα κοιτα και στο ebay. Δεν ειμαι σιγουρος αν θα βρεις τις καλυτερες τιμες στην Ελλαδα.

Δες και αυτο www.stdrums.de/shop/index.php?cat=c1_Drumparts-Hardware.html

Αναμενω να προσκληθω ωστε να πω το μακρυ κ το κοντο μου κατα τη διαδικασια κατασκευης.

hwept είπε:
Αναμενω να προσκληθω ωστε να πω το μακρυ κ το κοντο μου κατα τη διαδικασια κατασκευης.
Κώστα μην κάνεις το λάθος.....θα αρχίσει τη γκρίνια! ;D

hwept είπε:
Θα προσκληθείς όταν θα είναι σε στάδιο να σου τρέξουν τα σάλια και θα είσαι έτοιμος να βάλεις το χέρι στην τσέπη  ;D ;D ;D

thanks για το site θα τσεκάρω

Αν θελετε ποιοτητα απευθυνθειτε στον Γαβριλο !!!Εχει τεραστια εμπειρια !!Οταν φτιαξετε κατι αναμενω σημα!!!

Ειμαστε σε καλο δρομο .... τελος εβδομαδος θα εχουμε τελειωσει λογικα .

Ο Γαβριλος εχει ενημερωθει και περιμενει να ακουσει περιεργος οπως κι εμεις  ;)

Ε αφου εχει ενημερωθει ,τι θελεις και ψαχνεις εξω ..αυτος εχει πολλες ακρες!!! ;D

Οχι νταξει , το θεμα του hardware το λυσαμε τουλαχιστον για το πιλοτικο ταμπουρο.

To φτιαχνεις για την παρτη σου η εχεις σκοπο να πουλησεις...σε περιπτωση που εχεις σκοπο να πουλησεις let me know  ;) ενδιαφερομαι... :)

Στειλε με π.μ τιμουλες και τα σχετικα...Thanks...

Μην βιαζεσαι consantin ακομα δεν εφτιαξαν το πρωτο και δεν εχουν κοστολογια για τα σιδερα τι τιμη να σου δωσουν;; :D

Gabriel Constantin είπε:
To φτιαχνεις για την παρτη σου η εχεις σκοπο να πουλησεις...σε περιπτωση που εχεις σκοπο να πουλησεις let me know  ;) ενδιαφερομαι... :)

Στειλε με π.μ τιμουλες και τα σχετικα...Thanks...
Όπως λέει κι Περικλής ..... ακόμα δε ξέρουμε καλά καλά αν θα ''παίξει'' .

Η κατασκευή γίνεται για πολύ φίλο (τσάμπα) και η αναφορά στο φόρουμ δεν έχει την παραμικρή διάθεση προώθησης ή διαφήμισης .

Δεν είναι η δουλειά μου άλλωστε  :)

Θα ακολουθήσει φωτορομάντζο και ηχητικό δείγμα όταν τελειώσει το εγχείρημα 

kostas80 είπε:
Η κατασκευή γίνεται για πολύ φίλο (τσάμπα
Ευχαριστώ ρε Κώστα, δεν το περίμενα... Με κατασυγκίνησες... ;D

Κοίτα να δεις που θα κάνω καινούριους ''πολύ'' φίλους  ;D ;D

Εγω παντως για αυτο το χρωμα δεν πληρωνω  ;D

6,5" ειναι μαλλον ε?

Πες και τιποτα για τη διαδικασι,α βαλε και καμια φωτογραφια απο το σταδιο παραγωγης, ελα μη βαριεσαι....

θα κάνω θρεντ μόλις έχω την επιβεβαίωση ότι ''παίζει'' .... προς το παρόν δεν έχω ούτε μπαγκέτα στο μαγαζί να το ακούσω σωστά  :P ..... μόλις τελείωσε ζεστό είναι ακόμα .

Κάτσε ρε φίλος, μας υποσχέθηκες αυτό...

ford-snare-2-640-80.jpg

...και μας δίνεις αυτό;

969085_472500849500470_50057795_n.jpg

Καλά θα κάνει να ακούγεται τουλάχιστον σαν Black Beauty! ;D

Αστειεύομαι φυσικά. Μπράβο για τη δουλειά και μια χαρά είναι το χρώμα.

Vintage 50s, ότι πρέπει για γκαραζοσέρφ, παρέα με μια τέτοια

86ceb3c861ac3d7b0737b2ccde488ca3.png

και μια τέτοια

namm2011_4.jpg

για να σε πάει στο gig.  :)

Μόνη μου ένσταση... τα βασάκια θα τα ήθελα κι αυτά βίντατζ.

kostas80 είπε:
Όπως λέει κι Περικλής ..... ακόμα δε ξέρουμε καλά καλά αν θα ''παίξει'' .

Η κατασκευή γίνεται για πολύ φίλο (τσάμπα) και η αναφορά στο φόρουμ δεν έχει την παραμικρή διάθεση προώθησης ή διαφήμισης .

Δεν είναι η δουλειά μου άλλωστε  :)

Θα ακολουθήσει φωτορομάντζο και ηχητικό δείγμα όταν τελειώσει το εγχείρημα 
Nταξ φιλε...λεμε...αν παιξει...αν...

Λεμε αν βγαλεις μια ταμπουρια γαματη...δεν αξιζει να το ξανακανεις?Και μονο η προσπαθεια που καταβαλλεις δεν ειναι και λιγη...μουσικο οργανο πας να φτιαξεις...μπραβο σου...Αν σου κατσει???

Δε θα το ξανακανες???

Και οσοι το εκαναν δουλεια το αθλημα καπως ετσι ξεκινησαν...anyway καλη επιτυχια να εχεις...

Trending...

Νέα θέματα

Back