METALLICA στο ΟΑΚΑ 9/5/26

metallica-metal-up-your-ass-3091608395.jpg

Πάντως θα συγχαρώ τον εξαίρετο κ. συνήγορο, καθώς η εύλογη απορία του μπορεί να αποτελέσει εφαλτήριο για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών στα luxurius και VIP εισιτήρια.
Καλά τα meet and greet, το finger food, τα ποτά και όλα τα σχετικά.
Όμως η "απόλυτη συναυλιακή εμπειρία" θα πρέπει να περιλαμβάνει άνετη πρόσβαση σε WC.
Να σκας 4Χ αλλά μόλις σου έρθει, σε δύο λεπτά να είσαι... ανακουφισμένος.
Πλάκα μου κάνεις.
Θέλουν και 5 χιλιάρικα για το σνέηκ πίτ.
Με 5Κ θέλω σουίτα με 3 ξανθες και 2 μελαχρινές και τον Λαρς να μου κάνει αέρα με φοινικόφυλλα.

Θέλουν και 5 χιλιάρικα για το σνέηκ πίτ.
Με 5Κ θέλω σουίτα με 3 ξανθες και 2 μελαχρινές και τον Λαρς να μου κάνει αέρα με φοινικόφυλλα.
Υπερβολές... Τι 5Χ; Με κάτι παραπάνω από 4Χ και θα είσαι στα... πούπουλα- εξαιρούνται φυσικά οι τρεις ξανθιές, οι δύο μελαχρινές, ο Lars και τα φοινικόφυλλα:

“LUX ÆTERNA” – PRIVATE PLATFORM EXPERIENCE

$4.298 USD

(Όλες οι εμπειρίες “Platform” τιμολογούνται σε δολάρια ΗΠΑ.)

• Μια (1) αποκλειστική εξέδρα προβολής για ιδιωτική ομάδα έως οκτώ (8) άτομα με μοναδική θέα στη σκηνή
  • Πάρτι στο “Black Box” pre-show lounge (3 ποτά, καναπεδάκια, σνακ)
  • Δωρεάν ποτά από φορητό ψυγείο YETI*
  • Ένα (1) ποτήρι Metallica x YETI για κάθε μέλος της ομάδας**

Υπερβολές... Τι 5Χ; Με κάτι παραπάνω από 4Χ και θα είσαι στα... πούπουλα- εξαιρούνται φυσικά οι τρεις ξανθιές, οι δύο μελαχρινές, ο Lars και τα φοινικόφυλλα:

“LUX ÆTERNA” – PRIVATE PLATFORM EXPERIENCE

$4.298 USD

(Όλες οι εμπειρίες “Platform” τιμολογούνται σε δολάρια ΗΠΑ.)

• Μια (1) αποκλειστική εξέδρα προβολής για ιδιωτική ομάδα έως οκτώ (8) άτομα με μοναδική θέα στη σκηνή
  • Πάρτι στο “Black Box” pre-show lounge (3 ποτά, καναπεδάκια, σνακ)
  • Δωρεάν ποτά από φορητό ψυγείο YETI*
  • Ένα (1) ποτήρι Metallica x YETI για κάθε μέλος της ομάδας**
Παει 4.298/8 ατομα? Ή ο καθενας απο 4300?

Παει 4.298/8 ατομα? Ή ο καθενας απο 4300?
Αυτή την απορία έχω και εγώ γιατί δεν το αποσαφηνίζουν. Θεωρώ ότι είναι δια (μάξιμουμ) οκτώ.
Αν δεν είναι, συντάσσομαι με τον κ. συνήγορο και απαιτώ να μου κάνει αέρα ο Lars με φοινικόφυλλο.

Το εισιτήριο το αγοράζει ένας γιατί βγαίνει στο όνομα του ενός και μπορεί να φέρει άλλους 7 καλεσμένους.

Οπότε όποιος ενδιαφέρεται μαζεύει τα λεφτά από πριν για να μην φάει πιστόλι

Οπότε όποιος ενδιαφέρεται μαζεύει τα λεφτά από πριν για να μην φάει πιστόλι
Επίσης, να αποφύγει μέλη του κινήματος "Δεν πληρώνω", διότι είναι όλοι τους tone deaf.

Για να δούμε αύριο που αρχίζει επίσημα η προπωληση για όλους, θα γίνει soldout όπως είχα προβλέψει στο τραποθεμα πριν κανα μηνα; 🤣

Τέλος καλό,όλα καλά 😅

Κατάφερα και έκλεισα.
Έχω ξανακλείσει άλλες δύο φορές τα τελευταία 4 χρόνια εισιτήρια για Metallica και το σημερινό για μένα ήταν υπερβολικό...

Η συναυλία,ειδικά στην Ελλάδα,υπερχαΐπαρίστηκε με αποτέλεσμα να ψάχνουν εισιτήρια και άτομα απλά για το lifestyle και τα instagram stories..

Ξεπουλησε σε 2 ωρες ολο το ΟΑΚΑ.

Οσοι πηρατε, κανατε πολυ καλα.

Θα ειναι η τελευταια συναυλια τετοιου μεγεθους με αυτες τις τιμες.

Η επομενη, αν και οποτε γινει, θα ειναι φαση 400 ευρω εξεδρα- 1200 αρενα.

Εδω πανε και πεφτουν στους γκρεμους για ενα story στο instagram, σιγα μην κωλωσουν στα 1200 ευρω.

Late 90s. Γυρνάω στο σπίτι από το γυμνάσιο με το σχολικό και ακούω στο walkman το black album και συγκεκριμένα το nothing else matters. Στο μπροστινό κάθισμα κάθετε μια μαυροντυμένη συμμαθήτρια με ήδη δυο σκουλαρίκια στους λοβούς και ένα ακόμα λίγο πιο πάνω στο τραγανό του αυτιού... (τότε ήταν πολύ μπροστά αυτά) Σε κάποια φάση γυρίζει πίσω και μου λέει ''τι ακούς;'' Οπότε της δίνω τα ακουστικά και λέει ''Ναι το ξέρω, αλλά εγώ ακούω πρώτα jeronimo groovy και μετά αυτά τα μεταλούκια'' (sic) !
Τι μου ήρθε τώρα... με σημάδεψε

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back