Πλάκα μου κάνεις.Πάντως θα συγχαρώ τον εξαίρετο κ. συνήγορο, καθώς η εύλογη απορία του μπορεί να αποτελέσει εφαλτήριο για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών στα luxurius και VIP εισιτήρια.
Καλά τα meet and greet, το finger food, τα ποτά και όλα τα σχετικά.
Όμως η "απόλυτη συναυλιακή εμπειρία" θα πρέπει να περιλαμβάνει άνετη πρόσβαση σε WC.
Να σκας 4Χ αλλά μόλις σου έρθει, σε δύο λεπτά να είσαι... ανακουφισμένος.
Kinky...και τον Λαρς να μου κάνει αέρα με φοινικόφυλλα.
Υπερβολές... Τι 5Χ; Με κάτι παραπάνω από 4Χ και θα είσαι στα... πούπουλα- εξαιρούνται φυσικά οι τρεις ξανθιές, οι δύο μελαχρινές, ο Lars και τα φοινικόφυλλα:Θέλουν και 5 χιλιάρικα για το σνέηκ πίτ.
Με 5Κ θέλω σουίτα με 3 ξανθες και 2 μελαχρινές και τον Λαρς να μου κάνει αέρα με φοινικόφυλλα.
Παει 4.298/8 ατομα? Ή ο καθενας απο 4300?Υπερβολές... Τι 5Χ; Με κάτι παραπάνω από 4Χ και θα είσαι στα... πούπουλα- εξαιρούνται φυσικά οι τρεις ξανθιές, οι δύο μελαχρινές, ο Lars και τα φοινικόφυλλα:
“LUX ÆTERNA” – PRIVATE PLATFORM EXPERIENCE
$4.298 USD
(Όλες οι εμπειρίες “Platform” τιμολογούνται σε δολάρια ΗΠΑ.)
- Μια (1) αποκλειστική εξέδρα προβολής για ιδιωτική ομάδα έως οκτώ (8) άτομα με μοναδική θέα στη σκηνή
- Πάρτι στο “Black Box” pre-show lounge (3 ποτά, καναπεδάκια, σνακ)
- Δωρεάν ποτά από φορητό ψυγείο YETI*
- Ένα (1) ποτήρι Metallica x YETI για κάθε μέλος της ομάδας**
Αυτή την απορία έχω και εγώ γιατί δεν το αποσαφηνίζουν. Θεωρώ ότι είναι δια (μάξιμουμ) οκτώ.Παει 4.298/8 ατομα? Ή ο καθενας απο 4300?
Επίσης, να αποφύγει μέλη του κινήματος "Δεν πληρώνω", διότι είναι όλοι τους tone deaf.Οπότε όποιος ενδιαφέρεται μαζεύει τα λεφτά από πριν για να μην φάει πιστόλι