METALLICA στο ΟΑΚΑ 9/5/26

Μια (1) εμπειρία meet & greet στα παρασκήνια με δύο (2) μέλη του συγκροτήματος, που περιλαμβάνει φωτογραφία από τον επίσημο φωτογράφο της περιοδείας και ομαδική συζήτηση με τα ίδια δύο μέλη*

Μόνο αν έβλεπα ABBA το 1978.
Χαλάλι το χρήμα, λαίμαι.

Μόνο αν έβλεπα ABBA το 1978.
Χαλάλι το χρήμα, λαίμαι.

Ναι, αλλα να επιλεξουμε εμεις για ποια μελη των ABBA μιλαμε. Διοτι αν ειναι να ερθουν οι κρεμανταλαδες, ουτε για τα εισητηρια στο πεταλο δεν εδινα.

Παρε και αντιπροταση, οι ABBA των 90ies, η επισημανση περι επιλογης μελων ισχυει στο ακεραιο

ABBA απο τα lidl βεβαια μουσικα, αλλα δε θα μιλαμε για μουσικη, σωστα;

ABBA απο τα lidl βεβαια μουσικα, αλλα δε θα μιλαμε για μουσικη, σωστα;

Βασικά, και με τους κρεμανταλάδες ψηνόμουνα διότι είναι μεγάλοι παιχταράδες. Αν όμως το πάμε στο πονηρό, με τα κορίτσια εγώ προσωπικά θα συζητούσα πολύ ευχαρίστως διάφορα κοινωνικοπολιτικά ζητήματα και για τον αγώνα ενάντια στο Κεφάλαιο.

Έλα, ένα ακόμα:

1748340792616.jpeg

ρε παιδιά, γιατί τέτοια μιζέρια?
Τα εισιτήρια κυμαίνονται σε νορμαλ πλαίσια, εξάλλου μην ξεχνάμε πως είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ η παραγωγή τους και πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες μπάντες του πλανήτη.

Επίσης δίνουν τη δυνατότητα σε αυτούς που θέλουν κ μπορούν, να τα στάξουν τα ευρώπουλα και να έχουν enhanced experience.

ναι, πλέον για να κάνεις meet & greet, θέλει 2 χιλιάρικα. Τι να κάνουμε έτσι είναι αυτά. Τόσα χρόνια στο τουρ, έχουν συναντήσει χιλιάδες φανς, μην ξεχνάμε πως κ αυτοί άνθρωποι είναι και έχουνε φτάσει κ μια ηλικία όπου δεν μπορούν να κάνουν όλο τα ίδια. Οπότε σου λέει, ποιοι θα είναι αυτοί οι 5-10-15 που θα δώσουν λεφτά και θα τους δούνε backstage.

όπως και να έχει, θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ συναυλία, και προσωπικά ανυπομονώ!

ρε παιδιά, γιατί τέτοια μιζέρια?
Τα εισιτήρια κυμαίνονται σε νορμαλ πλαίσια

Μια χαρά είναι τα εισιτήρια.
Περίμενα arena φθηνότερα ή να έχει ζώνες με διαβαθμίσεις τιμής,αλλά γενικά οι τιμές είναι νορμάλ.

Μια χαρά οι τιμές που να έχεις 2 παιδιά θες κανα 500ευρο ;

Μια χαρά οι τιμές που να έχεις 2 παιδιά θες κανα 500ευρο ;

Τι λογική είναι αυτή;
Και αν έχεις 4 παιδιά θες κάνα 700ευρο και πάει λέγοντας..

Είναι δηλαδή υψηλό ποσό τα 86€ για Metallica στο ΟΑΚΑ;

Τι λογική είναι αυτή;
Και αν έχεις 4 παιδιά θες κάνα 700ευρο και πάει λέγοντας..

Είναι δηλαδή υψηλό ποσό τα 86€ για Metallica στο ΟΑΚΑ;

ίδια λογική με το να μου βάζεις για εντυπωσιασμό το φθηνότερο εισιτήριο στις κερκίδες στο πάνω διάζωμα που δεν βλέπεις τίποτα

Στο Παρίσι είχαν 110 ευρώ ανα ημέρα το 2023, 2 χρόνια μετά μαλλον ακρίβυναν τα πούρα του Τζειμς

Μπήκα να πάρω , είδα ότι για τα φιφθ μεμπερς δεν πουλάνε άλλα εισιτήρια αρένας, αυτά που ζητάνε για κερκίδα δεν τα δίνω, οπότε πάμε παρακάτω

sold out θα γίνει την Παρασκευή

ίδια λογική με το να μου βάζεις για εντυπωσιασμό το φθηνότερο εισιτήριο στις κερκίδες στο πάνω διάζωμα που δεν βλέπεις τίποτα

Δηλαδή όταν ο κόσμος μιλάει για εισιτήρια, βάζει τη μέση τιμή;
Μια χαρά βλέπεις από εκεί,ειδικά σε 360 συναυλίες.

Στο Παρίσι είχαν 110 ευρώ ανα ημέρα το 2023, 2 χρόνια μετά μαλλον ακρίβυναν τα πούρα του Τζειμς

Είχαν όλα τα εισιτήρια Φιξ 110€/μέρα;
Πήγα σε συναυλία στο περσινό Tour και δεν ήταν έτσι

Υ.Γ. Εννοείς τα διήμερα προφανώς
Η Αθήνα δεν είναι διήμερο

η αρενα είχε 110 ανα ημέρα για διήμερο, είχα δώσει 220

η αρενα είχε 110 ανα ημέρα για διήμερο, είχα δώσει 220

Και εγώ, αλλά η Αθήνα δεν είναι διήμερo.

Δεν ξέρω με βάση ποια κριτήρια γίνεται η όποια κριτική,μιας και σε τέτοιου μεγέθους συναυλίες δεν παίζει κανένα ρόλο ο μισθός,η οικονομία της χώρας,κ.ο.κ.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back