METALLICA στο ΟΑΚΑ 9/5/26

Λοιπόν... Το αποφάσισα. Πάω για ένα: LUX ÆTERNA – PRIVATE PLATFORM EXPERIENCE $4.298 USD

(Όλες οι εμπειρίες Platform τιμολογούνται σε δολάρια ΗΠΑ.)
  • Μια (1) αποκλειστική εξέδρα προβολής για ιδιωτική ομάδα έως οκτώ (8) άτομα με μοναδική θέα στη σκηνή
  • Πάρτι στο Black Box pre-show lounge (3 ποτά, καναπεδάκια, σνακ)
  • Δωρεάν ποτά από φορητό ψυγείο YETI*
  • Ένα (1) ποτήρι Metallica x YETI για κάθε μέλος της ομάδας**
Απλά πρέπει να βρω τους άλλους επτά 😄

Kανονικά με αυτό το ποσό,θα έπρεπε να κρατάς την κιθάρα σου και να κουμπώσεις σε όποιον ενισχυτή θέλεις.
Έτσι!
Μη σου πω να τον έπαιρνες και δώρο - υπογεγραμμένο από όλα τα μέλη του συγκροτήματος (για να τον πουλήσεις μετά / "μπίζινες" λέγεται και δεν είναι κακό πράγμα! )

• Μια (1) αποκλειστική εξέδρα προβολής για ιδιωτική ομάδα έως οκτώ (8) άτομα με μοναδική θέα στη σκηνή
  • Πάρτι στο Black Box pre-show lounge (3 ποτά, καναπεδάκια, σνακ)
  • Δωρεάν ποτά από φορητό ψυγείο YETI*
  • Ένα (1) ποτήρι Metallica x YETI για κάθε μέλος της ομάδας**
Αυτό είναι το VIP?
Τρελό πάρτυ στο Lounge (σκηνή να υποθέσω) με...3 ποτά,λουκανικοπιτάκια,γαριδάκια,στο τσακίρ κέφι θα παίξει και κανένα Zwan,θα έχει και τίποτα μπύρες απο τα lidl μέσα στο ψυγειάκι το πλαστικό,ποτηράκι με το σήμα της ομάδας επάνω...ότι παίρνει περίπου ένα θείος μου μαραγκός,μαζί του σε σαββατοκύριακο για ψάρεμα στα μάταλα.

Αυτό είναι το VIP?
Τρελό πάρτυ στο Lounge (σκηνή να υποθέσω) με...3 ποτά,λουκανικοπιτάκια,γαριδάκια,στο τσακίρ κέφι θα παίξει και κανένα Zwan,θα έχει και τίποτα μπύρες απο τα lidl μέσα στο ψυγειάκι το πλαστικό,ποτηράκι με το σήμα της ομάδας επάνω...ότι παίρνει περίπου ένα θείος μου μαραγκός,μαζί του σε σαββατοκύριακο για ψάρεμα στα μάταλα.

Σου λεει, εδω θα δωσουν 4 χιλιαρικα για να ακουσουν τον Lars να παιζει drums, και να τραγουδαει ο Hetfield που εχει κανει τη φωνη του πιο φλωρικη και απο τον τζαστιν μπιμπερ, δωστους εκει τρεις μπομπες και μια μπαγιατικη σπανακοτυροπιτα και εξω απο την πορτα.

Παλι καλα, κανονικα επρεπε να τους δινουν σφαλιαρες

sfaliara.gif

Φαίνεται πως είμαι στο σωστό νήμα για να ποστάρω αυτό:

1747995378952.jpeg

ΥΓ: Μην παρεξηγηθεί κανένας, χαβαλέ κάνω. Με το καλό να πάει να τους δει όποιος θέλει και να περάσει τέλεια.

Γενικά είναι περίεργη φάση αυτή με τους Metallica.Έχουν να κυκλοφορήσουν (ανεξαρτήτως είδους και για τα γούστα μου πάντα) κάτι πραγματικά αξιόλογο εδώ και ακριβώς 30 χρόνια και όμως δεν χώρεσε ποτέ συζήτηση για το ποια είναι η πιο επιτυχημένη μέταλ μπάντα όλων των εποχών...Εξαργυρώνουν φαίνεται ακόμα τη δεκαετία 1986-1995,όπου πραγματικά δεν είχαν αντίπαλο στο χώρο.

Γιατι ακριβώς σου φαινεται περίεργο?

Το πραγματικα αξιολογο που λες ειναι κατι που μπορει να αξιολογηθει διαφορετικα απο διαφορετικους ανθρώπους. Για παράδειγμα αντιθετα με διάφορους και καλα πιουριστες εμένα μου αρεσουν και καποια απο τα αλμπουμ της ύστερης εποχής (οχι ολα βεβαια). Και ανατιστοιχα ειμαι βέβαιος οτι και αυτα που δε μου αρεσουν, αρεσουν σε πολυ κοσμο.

Οσον αφορά την εξαργύρωση που λες, εδώ αλλοι εξαργυρώνουν 1 επιτυχια ενος κομματιου για μια ζωή. Δε θα εξαργυρώσουν οι Metallica που τουλαχιστον αδιαμφισβήτητα εδωσαν 5 επιδραστικοτατα αλμπουμ και αλλαξαν τον ήχο?

Last edited:
Γιατι ακριβώς σου φαινεται περίεργο?

Γιατί 30 χρόνια μου φαίνονται πολλά χωρίς ένα "σφυροκόπημα".
Δεν στέκομαι στο ότι έχουν κυκλοφορήσει λίγα πράγματα αναλογικά με την παρουσία τους στην πιάτσα.Καλά κάνουν.Το κέρδισαν αυτό.

Δε σε πρόλαβα. Εκανα edit.

Οσον αφορά την εξαργύρωση που λες, εδώ αλλοι εξαργυρώνουν 1 επιτυχια ενος κομματιου για μια ζωή. Δε θα εξαργυρώσουν οι Metallica που τουλαχιστον αδιαμφισβήτητα εδωσαν 5 επιδραστικοτατα αλμπουμ και αλλαξαν τον ήχο?

Καλά,εννοείται...Απλά στην περίπτωση τους δεν μιλάμε μόνο για εξαργύρωση μιας επιτυχίας αλλά για το γυαλιστερό στέμμα των heavy metal kings.
Επίσης,θα τους δώσω το πόσο πολύ σέβονται το κοινό τους...Όχι,μπράβο τους.

"As always, a portion of proceeds from every ticket sold will go to local charities via the band’s foundation, All Within My Hands. Established in 2017 as a way to give back to communities that have supported Metallica over the years, All Within My Hands has raised over $20 million, providing $11.4 million in grants to career and technical education programs, including the ground-breaking Metallica Scholars Initiative, now in its seventh year, over $7.4 million to combat food insecurity, and more than $4.7 million to disaster relief efforts."

Αυτά είναι να 'χαμε να ' λέγαμε...

Αν έχουν ευαισθησίες ας κόψουν από το καθαρό τους κέρδος και να μην τα φορτώνουν στους fans τους.
Η φιλανθρωπία είναι εθελοντική και μάλιστα σε σκοπούς/οργανισμούς που ο καθένας κρίνει σωστό να δώσει.
Ιδανικά είναι και διακριτική,δεν χρειάζονται ντουντούκες..

Αν και τους είδα στα τελευταία τους Tour, θα τους ξαναδώ και μάλιστα σε δυο πόλεις,έχοντας πλήρη επίγνωση ότι μου πιάνουν τον κώλο...

Γενικά είναι περίεργη φάση αυτή με τους Metallica.Έχουν να κυκλοφορήσουν (ανεξαρτήτως είδους και για τα γούστα μου πάντα) κάτι πραγματικά αξιόλογο εδώ και ακριβώς 30 χρόνια

Και ο Hetfield όταν άρχισαν να παίζουν κάτι καινούργιο μας έλεγε μεταξύ σοβαρού και αστείου:"Ακόμη δύο τραγούδια μέχρι να παίξουμε ένα από τα τραγούδια που όλοι περιμένετε να ακούσετε" 😅

Τι φαση ομως και αυτη, μονο τα φελιζολ με τα λΕλουδια λειπουν.

Και ο Hetfield όταν άρχισαν να παίζουν κάτι καινούργιο μας έλεγε μεταξύ σοβαρού και αστείου:"Ακόμη δύο τραγούδια μέχρι να παίξουμε ένα από τα τραγούδια που όλοι περιμένετε να ακούσετε" 😅
Κάτι ανάλογο με συναυλία των Σπαθιών που όταν έπαιζαν ακουγόντουσαν φωνές γύρω -παίξτε το λιωμένο παγωτό #%^$££ να σηκωθούμε να φύγουμε.

Κάτι ανάλογο με συναυλία των Σπαθιών που όταν έπαιζαν ακουγόντουσαν φωνές γύρω -παίξτε το λιωμένο παγωτό #%^$££ να σηκωθούμε να φύγουμε.
Ασταδιάλαλαιμαι....
Πήγες εσύ σε συναυλία των... Σπαθιών :unsure: Τι σου συμβαίνει;

ΥΓ: Και φταίω εγώ που ανησυχώ, αφού σήμερα έγραψες μέχρι και... καλή κριτική για κομμάτι 🙄 😄

Γενικά είναι περίεργη φάση αυτή με τους Metallica.Έχουν να κυκλοφορήσουν (ανεξαρτήτως είδους και για τα γούστα μου πάντα) κάτι πραγματικά αξιόλογο εδώ και ακριβώς 30 χρόνια και όμως δεν χώρεσε ποτέ συζήτηση για το ποια είναι η πιο επιτυχημένη μέταλ μπάντα όλων των εποχών...Εξαργυρώνουν φαίνεται ακόμα τη δεκαετία 1986-1995,όπου πραγματικά δεν είχαν αντίπαλο στο χώρο.

Όλες αυτές οι μπάντες, την 80's περίοδο εξαργυρώνουν ακόμα και σήμερα, στα 65 τους ή στα 70 τους. Ανεξάρτητα αν μετά τα 80's έβγαλαν πατάτες ή αριστουργήματα, πάντα η συντριπτική πλειονότητα του κόσμου που πάει στα λάιβ τους απαιτεί να ακούσει αυτό το υλικό το οποίο τους έχει συνδεδεμένους.

Δηλαδή ακόμα και μπάντες που, κατα την ταπεινή μου άποψη πάντα, έχουν βγάλει ''πρόσφατα'' (δηλαδή μετά τα 2000s) δισκάρες που κοιτάνε στα μάτια την χρυσή τους περιόδο (Judas Priest, ίσως Megadeth κτλ) τα λάιβ τους θα πήγαιναν ''άπατα'' αν για κάποιο λόγο αποφάσιζαν να παίξουν αποκλειστικά νέο υλικό, ανεξάρτητα αν αυτό ήταν φοβερής ποιότητας.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που ισχύει το παραπάνω, που δεν είναι της παρούσης.

Metallica και Maiden έχουν κάποια κομμάτια από τα πρόσφατα άλμπουμ που όχι μόνο μου αρέσουν αλλά θα επιζητούσα να τα ακούσω λάιβ, αλλά μεχρι εκεί. Θεωρώ ότι στο σύνολο, η πρόσφατη δισκογραφία τους ''μπάζει'' από πολλές απόψεις. Αλλά είπαμε, δεν είναι όλοι Judas Priest 🫢

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back