METALLICA στο ΟΑΚΑ 9/5/26

Πόντοι
938
Ανακοινώθηκε στο σάητ τους συγκροτήματος

Metallica_M72WorldTour2026_AllDates_News-Story.jpg

Οι Metallica λοιπόν επιστρέφουν στην Ελλάδα το 2026 και μαζί τους όπως ανακοινώθηκε θα είναι οι Gojira και οι Knocked Loose.

Τα εισιτήρια της συναυλίας θα είναι διαθέσιμα την Παρασκευή 30 Μαΐου στις 10:00 μέσω της ticketmaster.gr.
Η προπώληση για τo Fan Club ξεκινά την Τρίτη 27 Μαΐου.
Η προπώληση για τους subscribers τoυ http://www.highpriority.gr ξεκινά την Πέμπτη 29 Μαΐου στις 10:00.

Θα προσπεράσω...
Τους είδα στη Νέα Σμύρνη (στην πρώτη τους φορά στη Ελλάδα) και μου κουνήθηκε το κεφάλι.
Τους είδα τη δεύτερη φορά στη Ριζούπολη και δεν μου κουνήθηκε...
Βέβαια θα είναι και οι Gojira, αλλά και πάλι θα προσπεράσω...

Tru
Θα προσπεράσω...
Τους είδα στη Νέα Σμύρνη (στην πρώτη τους φορά στη Ελλάδα) και μου κουνήθηκε το κεφάλι.
Τους είδα τη δεύτερη φορά στη Ριζούπολη και δεν μου κουνήθηκε...
Βέβαια θα είναι και οι Gojira, αλλά και πάλι θα προσπεράσω...
Trujillo φίλωζ

Έλα μου ντε... Να πάρεις από τώρα εισιτήριο, σαν να επενδύεις long ένα πράγμα...
Κάτσε να ζουνε και αυτοί δηλαδή..... :LOL:

Βάλε 120-130 να Σαι μέσα...100 έχουν οι greenday

Δινεις καλυτερα τα 60 ευρω για ενα ωραιο γευμα, και τα αλλα 60 ευρω στα ΚΑΠΗ: Και ΠΟΛΥ περισσοτερη απολαυση θα παρεις, και βοηθας και γερους που εχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αναγκη.

150+ λέω από τώρα χωρίς να ξέρω

Δινεις καλυτερα τα 60 ευρω για ενα ωραιο γευμα, και τα αλλα 60 ευρω στα ΚΑΠΗ: Και ΠΟΛΥ περισσοτερη απολαυση θα παρεις, και βοηθας και γερους που εχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αναγκη.
Δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο...θα είμαι εκεί κ ας τους έχω ξαναδεί...

Τόσα θα έδινα αν ερχόταν ο SRV.
Α, είσαι πολύ τυχερός... Έχω ανακαλύψει έναν πνευματιστή άλλο πράμα, τι να σου λέω...
Θα διοργανώσουμε μια seance να τον καλέσουμε να παίξει για εμάς. Βέβαια, θα σου κοστίσει κάτι παραπάνω...

Α, είσαι πολύ τυχερός... Έχω ανακαλύψει έναν πνευματιστή άλλο πράμα, τι να σου λέω...
Θα διοργανώσουμε μια seance να τον καλέσουμε να παίξει για εμάς. Βέβαια, θα σου κοστίσει κάτι παραπάνω...

Και βεβαια θα κοστισει. Ατμοσφαιρικα φωτα, μηχανηματα καπνου, και ο Giaccomo Turra με καουμποικο καπελο, ευτυχως με ολα αυτα θα εχει ριξει και τις τιμες για ενα prive playback

"As always, a portion of proceeds from every ticket sold will go to local charities via the band’s foundation, All Within My Hands. Established in 2017 as a way to give back to communities that have supported Metallica over the years, All Within My Hands has raised over $20 million, providing $11.4 million in grants to career and technical education programs, including the ground-breaking Metallica Scholars Initiative, now in its seventh year, over $7.4 million to combat food insecurity, and more than $4.7 million to disaster relief efforts."

"As always, a portion of proceeds from every ticket sold will go to local charities via the band’s foundation, All Within My Hands. Established in 2017 as a way to give back to communities that have supported Metallica over the years, All Within My Hands has raised over $20 million, providing $11.4 million in grants to career and technical education programs, including the ground-breaking Metallica Scholars Initiative, now in its seventh year, over $7.4 million to combat food insecurity, and more than $4.7 million to disaster relief efforts."
Τους μισθούς στην Ελλάδα τους ξέρουν?
Αν τους μάθουν,θα δίνουν τα μισά λεφτά πίσω κατά την έξοδο και θα είναι η μεγαλύτερη αγαθοεργία που έχουν κάνει.

Στα σπέσιαλ εισιτήρια,από μια ματιά που έριξα,εχει λέει με 2,500 ευρώ οπου θα είσαι όρθιος σε μέρος στο stage.
Kανονικά με αυτό το ποσό,θα έπρεπε να κρατάς την κιθάρα σου και να κουμπώσεις σε όποιον ενισχυτή θέλεις.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back