:fanis είπε:ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΤΗΝ JACKSON KING V ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΙΑ ΠΟΥΛΗΜΑ...ΕΙΝΑΙ ΜΕ EMG ΚΙΑ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΜΕΡΗ...ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΞΥΡΙΖΕΙ...ΨΑΞΕ ΣΤΙΣ ΚΙΘΑΡΕΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΦΑΝΗΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΜΙΑ ΚΙΝG V...ΕΡΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣ...
συμφωνώ απόλυτα. Είναι η σειρά προτεραιοτήτων με την οποία επιλέγω μια κιθάρα.faltsoo είπε:1.βλεπεις
2,πιανεις
3,ακους
η απολυτη σειρα.
![]()
Ψηφιζω ανετα esp - ltd...και μου εκανε εντυπωση που φτασαμε στην πεμπτη σελιδα για να ειπωθουν...Deadmeat είπε:Εγώ προτείνω αυτήν : http://www.thomann.de/gr/esp_ltd_viper_300fm_stbc.htm
Kαι με τα άλλα 100€ της κάνεις ένα ωραίο service,αγοράζεις χορδές,πένες και μία ωραία ζώνη και είσαι κομπλέ!!!Και αυτήν αν θέλεις τρέμολο: http://www.thomann.de/gr/esp_ltd_m_300fm_stbc.htm Προσωπική μου εκτίμηση χωρίς να θέλω να θίξω κανεναν! Ή κάνεις το άλλο,με γράφεις (όπως καλά λένε μερικοί εδώ πέρα)και πηγαίνεις στα μαγαζιά να δοκιμάσεις!
Τι εχει ρε συ το binding της Hellraiser ??? ???IraklisZS είπε:Η hellraiser που αναφέρθηκε είναι πολύ καλή κιθάρα, αλλά εμένα δε μ'αρέσει το binding που έχει.
Θα σου πρότεινα την C-1 custom που κυκλοφορεί τώρα στη θέση της c-1 classic που έβγαινε παλιά (αν και στην καινούρια σειρα χρησιμοποιούνε άλλο επιλογέα σε θέση που μπορεί να τον κουνας καταλάθος), ή καμιά blackjack για πιο μεταλλάδικη εμφάνιση.
πάντως, να παίξεις με αυτήν που θα αγοράσεις πρώτα!
λάβε υπ'οψιν σου οτι το vine of life δεν είναι το μόνο που άλλαξε.pinhead είπε:Φοβερη η C1 classic ημουν και ειμαι στα προθυρα να την παρω.Μαλιστα η custom που δεν εχει το vine of life μ'αρεσει ενα κλικ παραπανω.
κανενα προβλημα με τις ριτς... αν και γενικα δεν ξερω τι ακριβως προβληματα εννοεις ομως αν αναφερεσαι στο μανικι ας πουμε... εγω δεν εχω παρατηρησει κανενα προβλημα... φυσιολογικα πραγματα και συμπεριφορα οπως καθε αλλης κιθαρας... αυτη την στιγμη απο τα μοντελα που κυκλοφορουν σε ριτς αξιζει η σειρα deluxe , η κιθαρα του σουλντινερ , η κιθαρα του ζολταν και κανε 2 αλλες... η κερρυ κινγκ αξιζει μια απο ολες , αυτη που εχει περιπου 800 ευρω δεν θυμαμαι ακριβως... αν θες σε ριτs παρε μια deluxe που προαναφερθηκε απο πανω και καθαρισες...PossySE είπε:εσεις για τις Bc rich εχετε ακουσει κατι περι προβληματων?
possy123n είπε:μεταααα απο μερες ξαναφερνω το θεμα στην επιφανεια ενω ηταν standby
λοιπον...απο τοτε εχω μαζεψει κ αλλα λεφτα ..και ανεβηκε καπως το budget μου.
και..σκεφτομαι σοβαρα για την gibson flying v, τι λετε? πως σας φαινεται?
aris 17561 είπε:δεν ξερω απο προσωπικη εμπειρια για την gibson flying v το μονο που θα πω ειναι οτι απο αλλους εχω ακουσει ασχημα πραγματα , αυτο ομως ας μην σε εππηρεαζει γιατι ειναι αποψη αλλων και απο στομα σε στομα δεν γινεται δουλεια... ο λογος που στο λεω ειναι ισως για να ψαξεις εσυ να βρεις καποια να παιξεις και να ελεγξεις τα εξης
- ταστιερα ( τασταρει αρκετα και δεν ερχεται ευκολα διοτι εχει αυτην την γεφυρα η οποια δεν μπορεις να φερεις μια χορδη οπου θες αλλα εισαι υποχρεωμενος αν ανεβασεις μια χορδη λιγο πιο πανω να ανεβει και η διπλα της )..αυτο θα μου πεις λιγικα θα επρεπε να ισχυει σε ολες τις gibson... δεν συμβαινει σε ολες τις γκιμπσον λεω εγω και ουτε ξερω αν συμβαινει και στην ν , απλα ετσι μου ειπαν και τα παραθετω... ψαξτο
-σχημα ( ειναι πραγματικη ταλαιπωρια τα σχηματα v αφου ειναι πραγματικα αδυνατον να παιξεις καθιστος κατι το οποιο τωΡα μπορει να λες νταξει δεν βαριεσαι αλλα οταν θα την παρεις θα βλαστημησεις) αυτο ειναι απο προσωπικη εμπειρια αφου εχω v κιθαρα...
αν παλι εισαι κολλημενος πες μας ποια ν εχεις βαλει στο ματι ωστε να δουμε και τα επι πλεον χαρακτηριστικα...
ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΚΙΜΠΣΟΝΑΚΙΔΕΣ... ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΣΤΙΕΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝ 2 ΦΙΛΟΙ ΜΕ V , ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΕΙ...
οσο για το σχημα - κλαφτα