metal κιθαρα μεχρι 700 ευρώ

Ksekourdistos είπε:
ο πρωτος λογος που ειπες δεν βγαζει καν νοημα οσο και να τον διαβασα.

Ο δευτερος λογος απλα δεν υπαρχει.

Για μενα( και για τους τοσους αλλους) που παιζω καθιστος με την κιθαρα αναμεσα στα ποδια , ειναι πολυ πιο ευκολο να παιζω με V και με ML παρα με στρατ και Lp.
δηλαδη τι δεν καταλαβαινεις οτι αν σε μια γκιμπσον ανεβασεις μια χορδη πιο πανω θα ανεβει και η διπλα ειναι τοσο δυσκολονοητο ? επισης αυτο ειπα ειναι κακο μονο αν μια κιθαρα εχει κακη ταστιερα και βασει της αποψης καποιων φιλων μου δεν τους αρεσει , επισης ειπα το παλικαρι οχι να μην την παρει απλα να το ψαξει αν συμβαινει αυτο...

οσο για το δευτερο λογο εμενα δεν με βολευει και το παραθετω... επισης αν πουν ολοι εδω μεσα την αποψη τους περι εργονομιας σε παιξιμο καθιστος μιας v θα δεις οτι ειναι αρκετοι ισως και περισσοτεροι αυτοι που δεν βολευονται.΄κανε ενα search και θα δεις οτι σε ολες σχεδον τις συζητησεις που υπαρχει το θεμα των v σχεδον παντα καποιο παιδι αναφερει το προβλημα αυτο...

αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι γιατι νομιζεις οτι μονο οι δικες σου εμπειριες ειναι εγκυρες και ολων των αλλων δεν ξερουν τι γινεται ?

ριξε μια ματια σε αυτα και θα δεις οτι βασει εμπειριων ο καθενας λεει μια αποψη... δεν χρειαζονται ουτε οτι αυτα που λες δεν βγαζουν νοημα ουτε οτι αυτο που λες δεν υπαρχει... εχω 7 κιθαρες και εχουν περασει αλλες 17 απο τα χερια μου και παραθετω αυτο που εχω δει σεβασου το και απλα πες ενταξει φιλε μου εγω εχω δει κατι διαφορετικο γιατι οταν ειχα παιξει με την ταδε δεν ειχα τα παρακατω προβληματα που αναφερεις... οποτε εγω θα πω οτι ενταξει φιλε μου δεν τρεχει τιποτα ας παει το παλικαρι να ψαξει και αποφασιζει... τωρα αν εσυ οπως εχεις ξαναπει δεν μπορεις να ανεχθεις τις εμπειριες των αλλων οταν διαφερουν απο τις δικες σου απλα μην απαντας η μην διαβαζεις τα ποστ των αλλων... απλα πραγματα...

ριξε μια ματια και σε αυτα

και θα δεις οτι υπαρχουν πολλοι ανθρωποι και αναρχικες αποψεις βασει εσου... ομως αυτοι που τα λενε αυτα εχουν δοκιμασει και την μια και την αλλη ... τα λεω αυτα γιατι και σε παλαιοτερα ποστ εχουμε διαφωνησει και επεμενες για μια κιαθρα που δεν ειχες δοκιμασει οπως απεδειχθη αλλα επεμενες...

αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι γιατι νομιζεις οτι μονο οι δικες σου εμπειριες ειναι εγκυρες και ολων των αλλων δεν ξερουν τι γινεται ?  
ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΚΙΜΠΣΟΝΑΚΙΔΕΣ... ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΣΤΙΕΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝ 2 ΦΙΛΟΙ ΜΕ V , ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΕΙ... οσο για το σχημα - κλαφτα

ειπες οτι οι V δεν εχουν καθολου εργονομια .Και σου ειπα οτι δεν ισχυει αυτο για ολους .Πολλοι παιζουν με την κιθαρα στο πλαι.Καποιοι αλλοι παιζουν με την κιθαρα αναμεσα στα ποδια τους.

Ειπες οτι σε καποιους φιλους σου συμβαινει και γραφεις ολοκληρο κατεβατο για κατι που ειπαν αυτοι οι φιλοι σου.Και οι lp και οι V ιδια γεφυρα.

eg-flying-v-paul.jpg

αρα δεν ειναι θεμα οτι εγω ειμαι απολυτος , το θεμα ειναι οτι εσυ γραφεις οτι να ναι. Αν βρεις και που ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙΣ ,θα σου ειμαι πραγματικα ευγνωμων .

Επισης εσυ με τα λεγομενα σου και με την λογικη  " Οι φιλοι μου μου παν οτι οι ibanez ειναι σαπιες , εγω δεν εκφερω προσωπικη γνωμη , ψαχτο " απαξιωσες ολοκληρη εταιρεια και ειπες οτι οι schecter ειναι πολυ καλυτερες απλα επειδη εχουν quilt maple και binding !

Ποτε δεν ειπα οτι oi schecter ειναι κακες κιθαρες , ισα ισα μαλιστα . Το μονο που ειπα ειναι οτι δεν θα εδινα 1000 ευρω για Κορεατικη κιθαρα .

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Oτι ειπαν οι Bouzoukleri κ Gen.Loci,εκει ειναι η ουσια.

Καλη τυχη στην αναζητηση σου αδερφε  :)

Ksekourdistos είπε:
ειπες οτι οι V δεν εχουν καθολου εργονομια .Και σου ειπα οτι δεν ισχυει αυτο για ολους .Πολλοι παιζουν με την κιθαρα στο πλαι.Καποιοι αλλοι παιζουν με την κιθαρα αναμεσα στα ποδια τους.

Ειπες οτι σε καποιους φιλους σου συμβαινει και γραφεις ολοκληρο κατεβατο για κατι που ειπαν αυτοι οι φιλοι σου.Και οι lp και οι V ιδια γεφυρα.

eg-flying-v-paul.jpg

αρα δεν ειναι θεμα οτι εγω ειμαι απολυτος , το θεμα ειναι οτι εσυ γραφεις οτι να ναι. Αν βρεις και που ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙΣ ,θα σου ειμαι πραγματικα ευγνωμων .

Επισης εσυ με τα λεγομενα σου και με την λογικη  " Οι φιλοι μου μου παν οτι οι ibanez ειναι σαπιες , εγω δεν εκφερω προσωπικη γνωμη , ψαχτο " απαξιωσες ολοκληρη εταιρεια και ειπες οτι οι schecter ειναι πολυ καλυτερες απλα επειδη εχουν quilt maple και binding !

Ποτε δεν ειπα οτι oi schecter ειναι κακες κιθαρες , ισα ισα μαλιστα . Το μονο που ειπα ειναι οτι δεν θα εδινα 1000 ευρω για Κορεατικη κιθαρα .
απαντας με επιθετικοτητα παντα και απαξιωνεις τις γνωσεις μου χωρις να λες ποια ιμπανεζ εχεις και ποια σεχτερ... γιατι αν δεν εχεις εστω μια απο τις 2 τοτε πως κανεις κριτικη ? επειδη πηγες σε ενα μαγαζι και δοκιμασες μια ?εγω εχω και τις 2 και κρινω αυτο... μα αν εσυ ελεγες κατι αντιθετο χωρις να αναφερεσαι σε εμενα και στο ποσο μεγαλες μ....λακιες λεω τοτε δεν θα σου ελεγα τιποτα και θα γινοταν μια ωραια συζητηση... εσενα ομως το προβλημα σου ειναι οτι πιστευεις κατι και δεν θελεις κανενας αλλος να εχει διαφορετικη αποψη... οποιος το τολμησει τοτε ειναι ενοχος... μου γραφεις ποιο παλια...  `` καλα ειναι δυνατον να σου αρεσουν οι σεχτερ και οχι οι ιμπανεζ ? τι να πω ο καθενας λεει εδω οτι θελει..``. οχι ετσι ακριβως αλλα το ρεζουμε ειναι αυτο... μετα καθεσαι και λες οτι σε ενοχλει που βαζω τις 3 τελειες στα κειμενα μου... δηλαδη αν ενας ανθρωπος με αυτα τα αποφευθεγματα δεν γινεται ενοχλητικος τοτε ποιος ειναι... ?? ξερεις πως λεγεται αυτο εμπαθεια !!! και στο κατω κατω μην ασχολεισαι μαζι μου ρε αδερφε... γιατι εγω τουλαχιστον λεω παιδια δεν το ξερω το θεμα με τις γκιμπσον , 2 παιδια ομως που εχουν μια v μου ειπαν αυτο... οταν πας να την τσεκαρεις δες αν αληθευει... που ειναι το κακο δηλαδη σε αυτο ? απλα του εφιστω την προσοχη σε κατι το οποιο μου ειπαν 2 παιδια που τυχαινει να εχουν το ιδιο οργανο... αν δεν συμφωνεις με αυτο που λεω τοτε μην λες οτι λες ακυρα πραγματα κτλ πες απλα παιδια εγω απο τις φλαινγκ βε δεν εχω παραπονο μια χαρα παιζουν... δεν χρειαζεται πολλα... λιγη ποιοτητα χρειαζεται !!! δηλαδη αυτο ελειπε καθε που θα θελουμε να πουμε κατι να περναμε απο την κριτηκη την δικη σου...εσυ θα ξανακανω την ιδια ερωτηση ποια γκιμπσον εχεις ? γιατι εγω εχω μια επιφων λες πολ στανταρντ και αντιμετωποιζω το προβλημα που προανεφερα... οταν θελω να απομακρυνω την μι επειδη τασταρει τοτε απομακρυνεται χωρις να το θελω και η λα...εννοειται οτι καθε πιθανη ρυθμηση της βεργας εχει γινει !!! απαξιωνω καμια εταιρια επειδη λεω οτι εχει αυτο το συστημα ? ενταξει τοτε δεν ισχυει αυτο παιδια... απομακρυνω την μι και η λα μενει στην θεση της...εν τω μεταξυ λεω στο τελος οτι παιδια αυτο μπορει να μην ισχυει απλα δες το οταν πας στο μαγαζι... απλα εφιστω την προσοχη... δηλαδη αν εσυ εχεις ενα φιλο με carvin και μολις την πηρε και επεξε του σπασει το μπρατσο... και μπει καποιο παιδι εδω και πει θα παρω καρβιν τι λετε ? τι θα του πεις ? οτι ειναι μια χαρα η θα του πεις φιλε προσεχε γιατι ενας φιλος επαθε αυτο... ? τελος παντων επειδη απο οτι εχω καταλαβει εισαι ανθρωπος που δεν καταλαβαινει οπως και να του τα πεις , γιατι δεν σε εχω ενοχλησει ποτε , εσυ παντα κριτικαρεις οτι πω , αν θες σε παρακαλω μην ξανασχοληθεις μαζι μου... λεγε την αποψη σου και τελος...

ον τοπικ

φιλε που ξεκινησες την ερωτηση τσεκαρε την καλα πριν την παρεις και δες με ποιο ποδι παιζεις γιατι οι βε οι κιθαρες ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΕΧΩΜΕΝΟ NA MHN ΣΕ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙς ΚΑΘΙΣΤΟΣ... ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙς ΠΑΙΞΕ ΚΑΘΙΣΤΟς ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10-15 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ... ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙς ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΘΑΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ 2 ΠΟΔΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙς ΚΑΙ ΥΠΟΠΟΔΙΟ , ΑΛΛΙΩς ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΛΕΠΤΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΟΥ ΓΑΜΠΑ ΘΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥ ΚΑΡΑΠΙΑΛΗ... sorry φια τα κεφαλαια τα ξεχασα !!!

Καλησπέρα,εγώ αν αγόραζα μία μεταλλάδικη κιθάρα θα έπαιρνα χωρίς 2η σκέψη αυτήν

http://www.thomann.de/gr/esp_ltd_jh600_bk.htm

Τσέκαρε το κανάλι αυτού του τύπου στο youtube που δείχνει τις καλύτερες και χειρότερες μέταλ κιθάρες και τα εξηγεί ωραία

http://www.youtube.com/user/dmometalguitar

και συγκεκριμένα για την παραπάνω κιθάρα:

Stratocaster boy είπε:
Καλησπέρα,εγώ αν αγόραζα μία μεταλλάδικη κιθάρα θα έπαιρνα χωρίς 2η σκέψη αυτήν

http://www.thomann.de/gr/esp_ltd_jh600_bk.htm

Τσέκαρε το κανάλι αυτού του τύπου στο youtube που δείχνει τις καλύτερες και χειρότερες μέταλ κιθάρες και τα εξηγεί ωραία

http://www.youtube.com/user/dmometalguitar

και συγκεκριμένα για την παραπάνω κιθάρα:

ναι οντως αυτη πρεπει να ειναι φοβερη... το μονο κακο ειναι οτι αυτος εχει αλλαξει το καλερ με το καινουριο καλερ... γιατι το εργαοστασιακο καλερ που εχει απο οσο λεει ειχε καποια προβληματα ξελουρδισματος...τωρα ?? τι να πει κανεις...

Η συγκεκριμένη κιθάρα είναι από τα παράδοξα της φύσης. Δεν μπορεί να έχει τόσο. Και 1500 να είχε πάλι θα τα άξιζε τα λεφτά της, ακόμα και με το μαμίσιο τρέμολο. Είναι no brainer, με κλειστά μάτια την αγοράζει κάποιος με περιορισμένο budget.

και αντιμετωποιζω το προβλημα που προανεφερα... οταν θελω να απομακρυνω την μι επειδη τασταρει τοτε απομακρυνεται χωρις να το θελω και η λα...εννοειται οτι καθε πιθανη ρυθμηση της βεργας εχει γινει !!!

Το προβλημα σου δεν ειναι με την βεργα.

Η πλειοψηφια των Gibson , και των εταιριων που εχουν μιμηθει τα σχηματα της, εχουν Tune-O-matic ή wraparound γεφυρα.

Η γεφυρα ειναι ενιαια .  Δεν ειναι οπως στις tele και τις strat και κτλ που το καθε saddle μπορει να ρυθμιστει αυτονομα καθ'υψος. Οτι και να κανεις για να ρυθμισεις το action μιας χορδης απο την γεφυρα , παντα θα καταληγεις να αλλαζεις και το υψος των αλλων χορδων.

Αφου εχεις τοσες πολλες κιθαρες οπως λες , θα πρεπε τα στοιχειωδη να τα γνωριζες.Σορυ για την "επιθετικοτητα" , θα παρω την ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ κιθαρα μου και θα σε αφησω στην ησυχια σου.

Δεν υπάρχουν μεταλάδικές κιθάρες.

Υπάρχουν μεταλάδες "παίκτες''.

Ksekourdistos είπε:
θα παρω την ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ κιθαρα μου και θα σε αφησω στην ησυχια σου.
εμ αυτο δεν λεω ? εχεις μια κιθαρα αλλα εχεις αποψη και για ολες τις υπολοιπες απλα επειδη τις εχεις δει σε φωτο... επισης στις φεντερ αλλα και σε καθε συστημα floyd rose μπορεις να ρυθμησεις το υψος της καθε χορδης ξεχωριστα . στις γκιμπσον δεν γινεται και για εμενα αυτο ειναι μειον... οσο για τις γνωσεις μου εστω και ελλειπης δεν χρειαζεται να περνανε απο τηνδικη σου κριτικη... τελος αν αμφησβητεις το οτι εχω 7 κιθαρες περνα μια μερα απο το σπιτι μου να της δεις και να τις παιξεις κιολας μπας και δεις και αυτα που ισχυριζομαι οτι ειναι αληθεια... γιατι μονο απο τις φωτο στο ιντερνετ συμπερασμα δεν βγαινει... και αν και εσυ ειχες μια γκιμπσον και εβλεπες οτι για να ρυθμισεις τα υψη των χορδων πρεπει καθε φορα να αλαζεις ολα τα υπολοιπα εστω και αν καποιες χορδες σε βολευανε τοτε ισως και εσυ να ελεγες ρε γαμωτο... γιατι ? αν παρλαυτα δεν θες να γινουν ολα αυτα τοτε πολυ καλα θα κανεις να ασχοληθεις με αλλα πραγματα...γιατι

ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΙΔΕΕΣ

ΟΙ ΜΕΣΑΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

τελος δεν μεταδιδω αλλο...!!!...!!!...!!!... ... ... ... ... ... ... ... ... ... .. ... .. ... ...

Λοιποοον.

αυτο που ειπατε για τις gibson θα το ψαξω..παντως με καποιον συζητουσα και μου ειπε πως η gibson στελνει στην Ελλαδα μοντελα παρομοια με αυτα που στελνει στις τριτοκοσμικες χωρες.Τωρα κατα ποσο ισχυει αυτο δεν ξερω και αν δν το δω με τα ματια μου δεν θα το πιστεψω...αλλα το σιγουρο ειναι πως θα το ψαξω για να σχηματισω και τη δικη μου γνωμη που λογικό να ειναι η τελικη και η πιο σημαντικη(χωρις να αμφισβητω τις υπολοιπες αλλα ξερετε πως ειναι αυτα...αν εεμενα μαρεσει και με βολευει...)

Οσο για τις V, εχω V και η αληθεια ειναι πως τις πρωτες βδομαδες ειχα αποκτησει μερικες μελανιες στα ποδια xDDD

αλλα πλεον, υστερα απο 1μιση χρονο με V οταν πιανω στα χερια μου ST μοντελο κουραζεται ευκολα το χερι μου το δεξι...

Για την LTD JH-600 την ειχα δει τη κιθαρα και ειναι πραγματι φοβερη αλλα εχω καποιος ενδοιασμους.

πρωτα απ`ολα η κιθαρα στου thomann εχει διαφορετικα σημαδακια στα ταστα...ενω του dmmo εχει τον αετο των slayer.να μου πειτε...ασημαντο απλα δεν ξερω κατα ποσο μπορουν να διαφερουν.

2ον...το kahler με προβληματιζει, δεν ξερω τι προβληματα μπορει να παρουσιαστουν απο τη στιγμη που δεν εχω τη παραμικρη εμπειρια με καθε ειδους tremolo.

3ον βρηκα βιντεο με αυτη τη κιθαρα αλλα ο συγκεκριμενος λεει πως εχει floyd rose και υπαρχουν πολλα μοντελα, αλλα με kahler και αλλα με floyd rose.

http://www.youtube.com/watch#!v=58EKCeCiaAU&feature=channel

..παντως με καποιον συζητουσα και μου ειπε πως η gibson στελνει στην Ελλαδα μοντελα παρομοια με αυτα που στελνει στις τριτοκοσμικες χωρες
Να κανεις καλυτερες παρεες.... ;D

το σχημα δν με νοιαζει αρκει να μην ειναι Les-paul style ή SG κτλ...αλλα αφου σας ειπα metal δν νομιζω να προτεινετε κατι τετοιο.
αν θες ψαξε το λιγο παραπανω, μπορει να εκπλαγεις...(hint:τι κιθαρα χρησιμοποιουσε αυτος που εφηύρε το μεταλ?....)

aris 17561 είπε:
ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΚΙΜΠΣΟΝΑΚΙΔΕΣ... ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΣΤΙΕΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝ 2 ΦΙΛΟΙ ΜΕ V , ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΕΙ...
συγνώμη μας δουλεύεις? αυτό που είπες είναι ο ορισμός της παραπληροφόρησης! όχι όσον αφορά το περιεχόμενο της πληροφορίας που δίνεις, αλλά το "από αλλού το άκουσα , εγώ δν ξέρω, δν είδα"... ;)

δεν ξερω απο προσωπικη εμπειρια για την gibson flying v το μονο που θα πω ειναι οτι απο αλλους εχω ακουσει ασχημα πραγματα , αυτο ομως ας μην σε εππηρεαζει γιατι ειναι αποψη αλλων και απο στομα σε στομα δεν γινεται δουλεια... ο λογος που στο λεω ειναι ισως για να ψαξεις εσυ να βρεις καποια να παιξεις και να ελεγξεις τα εξης
- ταστιερα ( τασταρει αρκετα και δεν ερχεται ευκολα διοτι εχει αυτην την γεφυρα η οποια δεν μπορεις να φερεις μια χορδη οπου θες αλλα εισαι υποχρεωμενος αν ανεβασεις μια χορδη λιγο πιο πανω να ανεβει και η διπλα της )..αυτο θα μου πεις λιγικα θα επρεπε να ισχυει σε ολες τις gibson... δεν συμβαινει σε ολες τις γκιμπσον λεω εγω και ουτε ξερω αν συμβαινει και στην ν , απλα ετσι μου ειπαν και τα παραθετω... ψαξτο
καλο ειναι οταν γραφουμε κατι να ΞΕΡΟΥΜΕ γιατι γραφουμε και να μην παραπληροφορουμε τον κοσμο (και ειδικα ..μεταφεροντας ...γνωμες...φιλων μας που...μαλλον ουτε να σεταρουν το οργανο τους δεν γνωριζουν).

1.δεν υπαρχουν "ταστιερες που...τασταρουν"... ;D,υπαρχουν κακοσεταρισμενες κιθαρες και καλοσεταρισμενες κιθαρες,εκτος και αν εννοεις οτι η...Gibson φτιαχνει ΟΛΕΣ τις Flying V με κατεστραμμενες ταστιερες & τις πουλαει στους μεταλλαδες για να τους ταλαιπωρει γιατι δεν γουσταρει τα ...γκαζια.. ;D

2.οι γεφυρες tune-o-matic ειναι ολες PRE-RADIUSED δηλ. ακολουθουν το radius της ταστιερας και αρα ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να ρυθμιζεται το υψος της καθε χορδης  ξεχωριστα μια και ειναι ΤΕΛΕΙΑ ρυθμισμενο απο το εργοστασιο.

Φιλε μου εμπιστεψου τον ευατο σου και πηγαινε στα μαγαζια να δοκιμασεις κιθαρες.Ξοδεψε λιγο χρονο ηρεμα και χαλαρα και παρε αυτην που σε βολευει διοτι ετσι οπως τα βλεπω τα πραματα εδω περα μονο για κοκορομαχιες δεν ειμαστε!Με ολο τον σεβασμο παιδια.Peace

Superfunk είπε:
2.οι γεφυρες tune-o-matic ειναι ολες PRE-RADIUSED δηλ. ακολουθουν το radius της ταστιερας και αρα ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να ρυθμιζεται το υψος της καθε χορδης  ξεχωριστα μια και ειναι ΤΕΛΕΙΑ ρυθμισμενο απο το εργοστασιο.
+1000

και στην εξαιρετική περίπτωση που χρειαστεί να αλλάξεις το ύψος μιας χορδής μπορείς (εσύ ή ο μάστορας να πειράξει το σελάκι.

οι μισές κιθάρες στον πλανήτη tune-o-matic έχουν (μου είπε ένας φίλος μου :) )

Φίλε μου γειά σου κ απο μένα,

σε περίπτωση που αλλάξεις άποψη για τις Les Paul και τις SG, όπως σε παροτρείνουν κ πολλοί άλλωστε, ρίξε μια ματιά κ σε αυτήν εδώ

http://www.musik-schmidt.de/Esp-LTD-EC-1000-VBK.html

την έχω δοκιμάσει κ η κιθάρα είναι φοβερή...!

ωραίο μανίκι, ebony ταστιέρα, EMG, πολύ βαριά δεν είναι κ σε μειωμένη τιμή.

Το καλύτερο θα ήταν να την δοκιμάσεις κ μόνος σου, γιατί αυτό έχει σημασία.

εδώ death metal γιατί ειναι μεταλάδικές

πάρε ρε φίλε οποια σ αρεσει και παίξε ότι γουστάρεις!!!!!

JaYmZ_HetFielD είπε:
συγνώμη μας δουλεύεις? αυτό που είπες είναι ο ορισμός της παραπληροφόρησης! όχι όσον αφορά το περιεχόμενο της πληροφορίας που δίνεις, αλλά το "από αλλού το άκουσα , εγώ δν ξέρω, δν είδα"... ;)

Aris17561 οταν στα ελεγα εγω μου πηγαινες κοντρα τσαμπα και βερεσε.Τωρα που στα λενε και οι αλλοι , δεν εχεις τιποτα να αντικρουσεις ? Για ρωτα και τους φιλους σου και σε περιμενω δριμυτερο στην μεταδοση της παραπληροφορησης.

Επισης η κουβεντα που εχεις ανοιξει με το ποσες κιθαρες εχει ο καθενας , μονο ως παιδιαστικη μπορω να την εκλαβω.

Εχω 7 συναλλαγες με αυτο το προφιλ και αλλες 10 με ενα παλιοτερο που εχω κλεισει αρα μαλλον κατι θα εχει περασει και απο τα δικα μου τα χερια ( εκτος και αν εννοεις οτι ανταλλαζω καπακια και γραμματοσημα)

Εκτος απο την Ibanez τωρα απαξιωνεις και την Gibson οτι φτιαχνεις κιθαρες που τασταρουν ! ! !

Εισαι πραγματικα υπερτατος στα reviews σου, θα διαβαζω πως και πως τις κριτικες σου που ειναι τοσο εμπεριστατωμενες για να παρω καποτε την ΔΕΥΤΕΡΗ κιθαρα μου.

ποσο μου αρεσει να γινομαι τοσο δα μικρος ωρες ωρες και να την λεω στα μουτρα του καθε παπατζα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back