- Πόντοι
- 38
δηλαδη τι δεν καταλαβαινεις οτι αν σε μια γκιμπσον ανεβασεις μια χορδη πιο πανω θα ανεβει και η διπλα ειναι τοσο δυσκολονοητο ? επισης αυτο ειπα ειναι κακο μονο αν μια κιθαρα εχει κακη ταστιερα και βασει της αποψης καποιων φιλων μου δεν τους αρεσει , επισης ειπα το παλικαρι οχι να μην την παρει απλα να το ψαξει αν συμβαινει αυτο...Ksekourdistos είπε:ο πρωτος λογος που ειπες δεν βγαζει καν νοημα οσο και να τον διαβασα.
Ο δευτερος λογος απλα δεν υπαρχει.
Για μενα( και για τους τοσους αλλους) που παιζω καθιστος με την κιθαρα αναμεσα στα ποδια , ειναι πολυ πιο ευκολο να παιζω με V και με ML παρα με στρατ και Lp.
οσο για το δευτερο λογο εμενα δεν με βολευει και το παραθετω... επισης αν πουν ολοι εδω μεσα την αποψη τους περι εργονομιας σε παιξιμο καθιστος μιας v θα δεις οτι ειναι αρκετοι ισως και περισσοτεροι αυτοι που δεν βολευονται.΄κανε ενα search και θα δεις οτι σε ολες σχεδον τις συζητησεις που υπαρχει το θεμα των v σχεδον παντα καποιο παιδι αναφερει το προβλημα αυτο...
αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι γιατι νομιζεις οτι μονο οι δικες σου εμπειριες ειναι εγκυρες και ολων των αλλων δεν ξερουν τι γινεται ?
ριξε μια ματια σε αυτα και θα δεις οτι βασει εμπειριων ο καθενας λεει μια αποψη... δεν χρειαζονται ουτε οτι αυτα που λες δεν βγαζουν νοημα ουτε οτι αυτο που λες δεν υπαρχει... εχω 7 κιθαρες και εχουν περασει αλλες 17 απο τα χερια μου και παραθετω αυτο που εχω δει σεβασου το και απλα πες ενταξει φιλε μου εγω εχω δει κατι διαφορετικο γιατι οταν ειχα παιξει με την ταδε δεν ειχα τα παρακατω προβληματα που αναφερεις... οποτε εγω θα πω οτι ενταξει φιλε μου δεν τρεχει τιποτα ας παει το παλικαρι να ψαξει και αποφασιζει... τωρα αν εσυ οπως εχεις ξαναπει δεν μπορεις να ανεχθεις τις εμπειριες των αλλων οταν διαφερουν απο τις δικες σου απλα μην απαντας η μην διαβαζεις τα ποστ των αλλων... απλα πραγματα...
ριξε μια ματια και σε αυτα
και θα δεις οτι υπαρχουν πολλοι ανθρωποι και αναρχικες αποψεις βασει εσου... ομως αυτοι που τα λενε αυτα εχουν δοκιμασει και την μια και την αλλη ... τα λεω αυτα γιατι και σε παλαιοτερα ποστ εχουμε διαφωνησει και επεμενες για μια κιαθρα που δεν ειχες δοκιμασει οπως απεδειχθη αλλα επεμενες...