Πολύ δυνατό METAL ΓΚΡΟΥΠ' date=' με σαφείς επιρροές από Anathema και πρώιμους Venom.
Και εύστοχος και ξεκαρδιστικός.Πολύ δυνατό METAL ΓΚΡΟΥΠ' date=' με σαφείς επιρροές από Anathema και πρώιμους Venom.
Τα [b']METAL[/b] ριφ μού θύμισαν καλές στιγμές των Obituary (εποχή Cause of Death).
Ο ντράμερ ας προσέξει λίγο τη δίκαση στο δεύτερο κομμάτι, η οποία, αν παιχτεί στιβαρά, θα σπείρει κανονικότατα.
Δεν είναι βέβαια, πλέον, του γούστου μου -μεγαλώνουμε, φαίνεται - αλλά επειδή αυτά τα κομμάτια μού θύμισαν τις παλιές, αγνές ημέρες του METAL, κατά μια έννοια συγκινήθηκα.
Τι άλλο να πω...
Respect.
Εμένα μου έκανε εντύπωση ο ήχος του video που έχει από κάτω,φοβερός ήχος για live!!!!jmone είπε:
σιγά μη σε κάνουμε και ντα ;Dbluestaff είπε:Χωρίς να θέλω να διαφημήσω...τσεκάρετε και http://myspace.com/implosionprogmetal
Δεν κάνουμε καθόλου πλάκα!!!!!!!!!!!!everglade είπε:Jmone ευχαριστω για τη διορθωση.Ηντα να κανουμε,δεν ειμαστε και τιποτα ιντερνετ expert,προσπαθουμε..:
Οσο για το Video δεν ξερω αν σοβαρολογειτε παντως και εμενα μου κανει εντυπωση ο σχετικα καλος του ηχος,μιας και την ωρα του live δεν ακουγαμε τιποτα ενοειτε 8)