Metal γκρουπ απο Ελλαδα στο Myspace.

αφου γινεται και η σχετικη διαφημιση ας πω και για το δικο μας γκρουπ

www.myspace.com/admonisher

μελωδικο heavy metal

Πολύ δυνατό METAL ΓΚΡΟΥΠ' date=' με σαφείς επιρροές από Anathema και πρώιμους Venom.

Τα [b']METAL[/b] ριφ μού θύμισαν καλές στιγμές των Obituary (εποχή Cause of Death).

Ο ντράμερ ας προσέξει λίγο τη δίκαση στο δεύτερο κομμάτι, η οποία, αν παιχτεί στιβαρά, θα σπείρει κανονικότατα.

Δεν είναι βέβαια, πλέον, του γούστου μου -μεγαλώνουμε, φαίνεται :) - αλλά επειδή αυτά τα κομμάτια μού θύμισαν τις παλιές, αγνές ημέρες του METAL, κατά μια έννοια συγκινήθηκα.

Τι άλλο να πω...

Respect.

Πολύ δυνατό METAL ΓΚΡΟΥΠ' date=' με σαφείς επιρροές από Anathema και πρώιμους Venom.

Τα [b']METAL[/b] ριφ μού θύμισαν καλές στιγμές των Obituary (εποχή Cause of Death).

Ο ντράμερ ας προσέξει λίγο τη δίκαση στο δεύτερο κομμάτι, η οποία, αν παιχτεί στιβαρά, θα σπείρει κανονικότατα.

Δεν είναι βέβαια, πλέον, του γούστου μου -μεγαλώνουμε, φαίνεται :) - αλλά επειδή αυτά τα κομμάτια μού θύμισαν τις παλιές, αγνές ημέρες του METAL, κατά μια έννοια συγκινήθηκα.

Τι άλλο να πω...

Respect.
Και εύστοχος και ξεκαρδιστικός.

Jmone ευχαριστω για τη διορθωση;).Ηντα να κανουμε,δεν ειμαστε και τιποτα ιντερνετ expert,προσπαθουμε..::)

Οσο για το Video δεν ξερω αν σοβαρολογειτε παντως και εμενα μου κανει εντυπωση ο σχετικα καλος του ηχος,μιας και την ωρα του live δεν ακουγαμε τιποτα ενοειτε 8)

bluestaff είπε:
Χωρίς να θέλω να διαφημήσω...τσεκάρετε και http://myspace.com/implosionprogmetal  ;)
σιγά μη σε κάνουμε και ντα ;D

metal δεν παίζετε;

από ελλάδα δεν είστε;

myspace σελίδα δεν δίνεις;

νομίζω ότι δεν ανήκεις εδώ  :o ??? :o ???

btw προσεγμένος ήχος, παιχτικώς ικανοί, ωραίες ιδέες, εύγε!  ;D

everglade είπε:
Jmone ευχαριστω για τη διορθωση;).Ηντα να κανουμε,δεν ειμαστε και τιποτα ιντερνετ expert,προσπαθουμε..::)

Οσο για το Video δεν ξερω αν σοβαρολογειτε παντως και εμενα μου κανει εντυπωση ο σχετικα καλος του ηχος,μιας και την ωρα του live δεν ακουγαμε τιποτα ενοειτε 8)
Δεν κάνουμε καθόλου πλάκα!!!!!!!!!!!! ;)

παιδια τσεκαρετε τους walls of mystery

ελληνες και πολύ καλοι

www.myspace.com/wallsofmystery

Trending...

Νέα θέματα

Back