Μπορείς να παραθέσεις κάποια επιχειρήματα εκτός του 'και οι ελείψεις σε πολύ βασικές μπάντες που πραγματικά έβαλαν ένα λιθαράκι στη σκηνή απλά απαράδεκτες',ποιές είναι αυτες οι μπάντες που δεν ανέφεραν μόνο οι Northwind μου έρχονται στο μυαλό?stathis είπε:Τραγικό.....Ο τύπος που μιλάει απλά εκνευριστικός,και οι ελείψεις σε πολύ βασικές μπάντες που πραγματικά έβαλαν ένα λιθαράκι στη σκηνή απλά απαράδεκτες.
Είναι απο τα χειρότερα που έχουν δεί τα μάτια μου...Τί άλλο θα δώ για αυτή την κακομοίρα την Ελληνική σκηνή......
Περισότερο σαν δυσφήμιση μου έκανε,παρά σαν ντοκυμαντέρ/ανασκόπηση....
Δεν ξέρω αν απαντάς σε εμένα...playloud είπε:Εσυ τα ονοματα που αναφερεις (Νικος Παπακωστας-Vice Human, Ηλιας Λογγινιδης-SPITFIRE) τα λες επειδη τους ξερεις? Ησουν ΕΚΕΙ και τοτε? η απλα τα εχεις ακουστα διαβαζοντας Metal Hammer?
Reflection.+-satri-giwrgos είπε:Μπορείς να παραθέσεις κάποια επιχειρήματα εκτός του 'και οι ελείψεις σε πολύ βασικές μπάντες που πραγματικά έβαλαν ένα λιθαράκι στη σκηνή απλά απαράδεκτες',ποιές είναι αυτες οι μπάντες που δεν ανέφεραν μόνο οι Northwind μου έρχονται στο μυαλό?
Ποιοι ειναι αυτοι?Herbert είπε:Reflection.+-
Συμφωνω απολυτως mij. Ειναι κριμα μια εποχη που προσωπικα πιστευω ηταν Η ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΗ μουσικα εποχη στην Ελλαδα EVER (και με τα ΤΟΤΕ μεσα που ηταν ουσιαστικα ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ), να παρουσιαζεται με τροπο cult. Το μονο παρηγορο ειναι οτι τουλαχιστο καποιος Χριστιανος μετα απο περιπου 20-25 χρονια ασχοληθηκε. Βεβαια υπαρχουν μερικες (αρκετες) ανακριβειες, κυριως ως προς την παλαιοτερη εποχη. Επισης βρισκω οτι γινεται εμμεση διαφημιση σε αυτον με τα μουσια. Ποιος ειναι αυτος? Ενα δισκαδικο δεν εχει? Που ηταν ΤΟΤΕ?Το μονο κακο για μενα ειναι ο "μιζερος" τροπος παρουσιασης του.
Μου φαινεται οτι απευθυνεται στον "hardcore" μεταλλά και μονο, που το θεωρω οτι ειναι παγιδα ...δηλ φτιαγμενο απο εμας για εμας...θα μπορουσε να εχει δοθεί πιο έξυπνα και να το δεχοταν και καποιος εξω απο τη φαση....και να αλλαζε γνωμη για καποια πραγματα λογω προκαταληψης...αν ειναι καλο αυτο δεν ξερω να πω την αληθεια...
Thanatos inc!!!!!!!!!!!playloud είπε:Τελος, να μνημονευσω τουλαχιστο ενα ατομο που ΔΕΝ αναφερθηκε στο ντοκυμαντερ, αυτος ειναι ο Nigel Foxx, ο αγαπημενος φιλος Λακης (καμμια σχεση με τους ΛΑΚΗΔΕΣ),
Nα τα λεμε αυτα.Η δισκογραφικη του ειναι σχεδον μη κερδοσκοπικου χαρακτηρα!Κ δεν κανω πλακα.garrett είπε:φιλε ο τυπος με τα μουσια ειναι ο γρηγορης απο eat metal...το παλικαρι βοηθαει με οτι μπορει σημερα τις νεες μπαντες και στηριζει το χωρo.
Τακη πες καμια ιστορια ρε φιλε απο τοτε.Πες για Ροδον πριν κοψεις την μαλουρα για την μαμα πατριδα!playloud είπε:Οχι ρε, το 85 ηταν ακομα με τους Flames και μαλιστα στις αρχες τους
:Εγω, μετα απο live στο Maxim, sold out συναυλιες στο Ροδον (ειμασταν η πρωτη ελληνικη μπαντα που το ειχε κανει αυτο, οταν οι Τρυπες και τα Ξυλινα Σπαθια βαραγαν λαλακια)