• Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

Mesa, Diezel ή Krank;

Kapony

Νέο μέλος
1 Σεπτεμβρίου 2008
21
0
0
Ακούω γνώμες  για 1) Mesa boogie solo rectifier 50

vs

2) DIEZEL EINSTEIN 100 HEAD EL34

vs

3)Krank (KRANK REVOLUTION BG, KRANK REVOLUTION CG)

Η μοναδική συμβουλή μου είναι αν μπορείς να τους ακούσεις. Και οι 3 είναι τρομεροί και φοβεροί, οπότε πρέπει να δεις αν σου κάνει το ηχόχρωμα καθενός

Και εγω αυτο πιστευω..πρεπει να τους ακουσεισ και να διαλεξεισ αυτο που σου τεριαζει..εμενα ας πουμε μου αρεσει πολυ ο mesa boogie..Τον εχει ενας  φιλος και μου αρεσει πολυ...

Εχω ακούσει μόνο τον Einstein και τον Mesa boogie.

Αλλη κλαση ο einstein. Σε αυτα τα λεφτά μπορείς να κοιτάξεις και κανενα cornford hellcat  ο οποιος ειναι ποιοτικά ότι καλύτερο μπορείς να βρεις στα 1700 ευρω.

δεν νομίζω ότι Ο cORNFORD hellcat κοστίζει τόσο λίγα

είσαι σίγουρος για την τιμή????

ΜΑΛΛΟΝ 2700

Εγω παντως απο προσωπικη εμπειρια με τον boogie(τον dual exo ) θεωρω πως ειναι οτι καλυτερο στο ειδος του.DIEZEL δεν θα ακουμπουσα με τιποτα.

Ο Cornford Hellcat ειναι στην ταξη των 1700-1800 ευρω απο 2-3 webstores που εχω δει.

Στο dolphin music τον εχει 1760 ευρω.

Είμαι φαν των Boogie παρ'όλα αυτά για να αποδόσουν πρέπει να παίζουν σε καλές εντάσεις (4 και άνω).Προτείνω αν πας σε χαμηλές εντάσεις τον Einstein,μιλάμε για πολλά γκάζια

KILLER_TONE είπε:
DIEZEL δεν θα ακουμπουσα με τιποτα.

ΟΛΕ! Γιατί έτσι; Ενδιαφέρον... :)
Βρωμάνε όταν τους γκαζώνεις και βγάζουνε ντουμάνι. Δεν έχεις μπει σε παλιό ταξί? ;D ;D ;D

Εγώ πιστεύω οτι με 1500 ευράκια μετρητοίς μπορείς να πάρεις τον legacy της carvin που είναι απίστευτος ενισχυτής..Στις δυνατοτητές του απο boogie μόνο ο lonestar τον φτάνει ο οποίος κάνει 2500-2800..Οπότε φαντάσου για τι σχέση ποιότητας τιμής μιλάμε στον legacy

Trending...

Νέα θέματα