- Πόντοι
- 18
ηθελα να θιξουμε λιγο το θεμα ΄΄καθαρο καναλι'' και να μου εξηγησετε γιατι τοσον καιρο πολλοι φωναζουν πως τα καθαρα του μαρκου ειναι απιστευτα και φοβερα και τρομερα...στα δικα μου αυτια μετα απο twin reverb,vox handwired ,hot rod deluxe μου ακουγονται εντελως ουδετερα πραγματικα χωρις κατι ξεχωριστο επανω τους...που ειναι η βιντατζιλα της φεντερ?αυτη η μαγικη χροια που νομιζεις οτι ακους την κιθαρα σου να παιζει μεσα απο 45αρι δισκο?
ειμαι κατοχος του μαρκου και απορω γιατι τα εχετε θεοποιησει τοσο τα καθαρα...ναι ειναι φοβερο μηχανημα αλλα κατι του λειπει...εκτος αν θεωρειτε οτι ειναι πεταλομηχανη να κανεις την δουλεια σου...εμενα παντως τα φεντερισια καθαρα που λενε οτι ανηκει σε blackface εποχη δεν μου τα θυμιζει δυστυχως και συντομα θα καταφυγω σε μια λυση τυπου deluxe reverb...μεγαλη απογοητευση για μενα που περιμενα εναν πιο vintage χαρακτηρα...
θα ηθελα παρακαλω τις αποψεις σας πανω στο θεμα...
ειμαι κατοχος του μαρκου και απορω γιατι τα εχετε θεοποιησει τοσο τα καθαρα...ναι ειναι φοβερο μηχανημα αλλα κατι του λειπει...εκτος αν θεωρειτε οτι ειναι πεταλομηχανη να κανεις την δουλεια σου...εμενα παντως τα φεντερισια καθαρα που λενε οτι ανηκει σε blackface εποχη δεν μου τα θυμιζει δυστυχως και συντομα θα καταφυγω σε μια λυση τυπου deluxe reverb...μεγαλη απογοητευση για μενα που περιμενα εναν πιο vintage χαρακτηρα...
θα ηθελα παρακαλω τις αποψεις σας πανω στο θεμα...
Τελευταία επεξεργασία από moderator: