Mesa boogie mark III blue stripe combo - Metallica medley

Δεν το ειχα σκεφτει ποτε αυτο που λες! Ισως εχεις δικιο!

3 κιθαρες αυτη τη φορα με διαφορετικες τοποθετησεις του μκροφωνου

Και το τελευταιο για σημερα προσπαθησα να φτασω κοντα στο "ultra scooped " ηχο του and justice for all

Σουπερ το πρωτο. Ουτε οι ιδιοι δεν ξαναβγαζουν τετοιο ηχο  ;D

Το δευτερο αρκετα ξυστο για τα γουστα μου.

Τα clean δικα σου?

Σε τι εντασεις γραφεις?

Δεν σε διωξανε απο το σπιτι?

Ωραιο ηχο βγαζει το ατιμο! μπραβο για τη προσπαθεια! φανταζομαι απο κοντα ακουγεται ακομα καλυτερο ε? :D

n4Sha είπε:
φανταζομαι απο κοντα ακουγεται ακομα καλυτερο ε? :D
Μην εισαι σιγουρος γιαυτο.Μη ξεχνας οτι γραφει με sm57 κολλητα. Χωρο δεν πιανει. Αν ειναι χαλια ο χωρος μπορει να ειναι χαλια και ο ηχος, ή τουλαχιστον διαφορετικος απο αυτον που ακουγεται στην ηχογραφηση.

Το εχω "παθει".

Spyros Delta είπε:
Σουπερ το πρωτο. Ουτε οι ιδιοι δεν ξαναβγαζουν τετοιο ηχο  ;D

Το δευτερο αρκετα ξυστο για τα γουστα μου.

Τα clean δικα σου?

Σε τι εντασεις γραφεις?

Δεν σε διωξανε απο το σπιτι?
Μολις γυρισα απο δουλεια! Λοιπον, χρησιμοποιησα 3 κιθαρες με διαφορετικες τοποθετησεις μικροφωνου και γι αυτο νομιζω οτι δινει την εντυπωση οτι ειναι πολυ δυνατα ο ηχος. Επισης χρησιμοποιω ενα υπεροχο rocktron pro q με hash, bass, presence, middle , output - cutter / booster και ειναι αρκετα χρησιμο γιατι μπορω να δυναμωσω τα master στον mark χωρις να με διωξουν απο το σπιτι αφου εχω χαμηλωσει το output απο το rocktron. Το πρωτο μερος απο το wherever I may roam δεν ειναι δικο μου φυσικα! Επισης προς το τελος μπαινει ενα κομματι πριν το κοψω που δεν ειναι δικο μου. Χρησιμοιησα τα master tracks vocals + guitars για να μπορεσω να δουλεψω πανω σε αυτα και αφου εγραψα τις 3 κιθαρες μου αφαιρεσα το μαστερ τρακ με τισ κιθαρες. Ο,τι εχει μεινει ειναι οι δικες μου μαζι με το vocal track. Αυτο που θελω να κανω στη συνεχεια ειναι να βρω ενα αξιολογο 2ο μικροφωνο για να κανω blend....

n4Sha είπε:
Ωραιο ηχο βγαζει το ατιμο! μπραβο για τη προσπαθεια! φανταζομαι απο κοντα ακουγεται ακομα καλυτερο ε? :D
Σε ευχαριστω πολυ! Σιγουρα ακουγεται διαφορετικα απο κοντα αλλα σκεψου οτι τωρα ακους 3 κιθαρες και οσο να ναι εχει πειρσσοτερο ογκο. Αν εισαι απο Αθηνα μπορεις να ερθεις απο κοντα εννοετιαι να το ακουσεισ!

sotosprince είπε:
Αν εισαι απο Αθηνα μπορεις να ερθεις απο κοντα εννοετιαι να το ακουσεισ!
Σε ευχαριστω για τη προσκληση, εισαι ωραιος! αλλα δεν μενω Αθηνα :( :P

Ωραια.

Αρχισε να ψαχνεις μεσα στη μιξη τους ηχους (με backing track το πολυ πολυ ή με τα πολυκαναλα των metallica, αλλα με φωνη, η οποια καθοριζει πολλα στη μιξη των υπολοιπων)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα