τον εχω.... τον πηρα απο playback(να με συγχωρησει ο λιακοσ!!!

), ΑΛΛΑ τον δοκιμασα ομως εκτεταμενα και επισταμενα στο guitarstore στα εξαρχεια ( κατα τη γνωμη μου πολυ ενταξει ολοι εκει μεσα... δλδ μου συνδεσανε και ενα dlx reverb για να εχω σημειο αναφορας που ηθελα , οση ωρα ηθελα κτλπ... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αν η διαφορα δν ηταν 400 Ε αλλα κανα 100αρι θα τα αφηνα στο μαγαζι τα λεφτα....βεβαια τιμη θωμα μου εκαναν αλλα πλεον ουτε αυτος δν μπορει να συναγωνιστει playback και αγγλια...)
γενικα:
καθαρα δν εχει!!! spankin clean ΔΝ παιρνεις απο τον ενισχυτη!
τα κουμπακια για το eq δν κανουν τπτ... τπτ ομως!!
το ποστ-eq με το contour ειναι αχρηστο... !!
το crunch ειναι οπως και στα αλλα μοντελα της εταιριας... λαααααααασπη....
και μια που ειπα λασπη: το burn καναλι δν ακουγεται καθολου σαν μεταλοζωον...μαπα κιαυτο δλδ!
και μιας και ειμαι στο θεμα να γραψω και δυο πραγματακια ακομα σχετικα-ασχετα:
το switch χαλασε αμεσως και το tolex αρχισε να ξεβαφει..
το μεγαφωνο δν "τραβαει"
οι λαμπες ειναι απο τον αβ-βασιλοπουλο...(βασικα ισως γιαυτο να εχω καποιες second thoughts)
ειναι δυνατος σε ενταση (ναααααι το μαστερ βολιουμ ειναι εκει για καποιο λογο και περιεργως λειτουργει οπως θα επρεπε να λειτουργουν ολα τα μαστερ ...)
ειναι ελαφρυς
ειναι φτηνος γιαυτα που δινει
εχει τα καθαρα του fender deluxe reverb (

πραγματικα ειναι ισως το μονο που με δυσαρεσκει... γιατι κατα 90% τον φτανει τον ηχο, αααααααλλα του λειπει αυτο το κατιτισ!!! κριμα! )
ΑΥΤΑΑΑΑΑΑ!!!
και τωρα ξαναδιαβαστε το αντιστρεφοντας τα ολα....
αμα θελετε τπτ αλλο ρωτηστε το εδω γιατι βαριεμαι να γραφω ολοκληρο review σαν αυτο του nova system (αααααλλη μεγαλη επιτυχια!!!

_)