- Πόντοι
- 48
μιας και σιγοψηνομαι στους 65 βαθμους κανα μηνα τωρα , να ρωτησω κι εγω κατι.που μπορω να βρω δειγματα ηχου/ηχοχρωματος μιας κλασικης τελε? με ενδιαφερει πολυ....
μιας και σιγοψηνομαι στους 65 βαθμους κανα μηνα τωρα ' date=' να ρωτησω κι εγω κατι.που μπορω να βρω δειγματα ηχου/ηχοχρωματος μιας κλασικης τελε? με ενδιαφερει πολυ....
[/quote']
¶κου Albert Collins!!!
Επίσης Roy Buchanan, Keith Richards, Danny Gatton, James Burton, Andy Summers και πολλούς άλλους...
Βέβαια και ο...θεός έχει παίξει με tele:
![]()
μιας και σιγοψηνομαι στους 65 βαθμους κανα μηνα τωρα ' date=' να ρωτησω κι εγω κατι.που μπορω να βρω δειγματα ηχου/ηχοχρωματος μιας κλασικης τελε? με ενδιαφερει πολυ....
[/quote']
σε οποιονδηποτε δισκο country κυκλοφορει :wink:
εκει θα ακουσεις τον καθαρο γυμνο ηχο της.
τωρα για πιο ροκ καταστασεις ακου Keith Richards (αν & δεν παιζει παντα με τελε) ,RADIOHEAD,BLUR & βεβαια BRUCE SPRINGSTEEN (O rock tele ηχος,απλα βεβαιωσου οτι παιζει αυτος & οχι ο Lofgreen η ο Van Zandt)
Nαι! :wink: :lol: :lol:Είναι αντικατοπτρισμός από κάδρο ??? :lol: :lol: :lol: :lol:
(Α ρε μάτι που έχω ο άτιμος!!!)
Εμένα το Fiesta Red μου φαίνεται λίγο ... ψώφιο/ξεθωριασμένο χρώμα...Fiesta Red έχει πάρει κανεις απο Rockinger να πει αν έιναι καλό το χρώμα ?