Μελετώντας μια Rockinger

μιας και σιγοψηνομαι στους 65 βαθμους κανα μηνα τωρα , να ρωτησω κι εγω κατι.που μπορω να βρω δειγματα ηχου/ηχοχρωματος μιας κλασικης τελε? με ενδιαφερει πολυ....

μιας και σιγοψηνομαι στους 65 βαθμους κανα μηνα τωρα ' date=' να ρωτησω κι εγω κατι.που μπορω να βρω δειγματα ηχου/ηχοχρωματος μιας κλασικης τελε? με ενδιαφερει πολυ....

[/quote']
¶κου Albert Collins!!!

Επίσης Roy Buchanan, Keith Richards, Danny Gatton, James Burton, Andy Summers και πολλούς άλλους...

Βέβαια και ο...θεός έχει παίξει με tele:

gilmour1.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Νομίζω πως αρκετά ως πολύ χαρακτηριστικός είναι ο ήχος της tele στο Sunday Bloody Sunday των U2 από το dvd Go Home.

Πολύ σκάσιμο!

Βέβαια διατηρώ τις επιφυλάξεις μου γιατί ο λούστης ο Edge βγάζει σκαστό ήχο ακόμα και με οποιαδήποτε Gibson παίζει...

Αυτό το CAR χρωματάκι δεν κατάλαβα καλά αν μοιάζει με μπορντώ/κεραμιδί ή με έντονο, ανοιχτό κόκκινο...Αν ισχύει το πρώτο, όπως φαίνεται σε κάποιες φωτό, είναι φοβερό!

μιας και σιγοψηνομαι στους 65 βαθμους κανα μηνα τωρα ' date=' να ρωτησω κι εγω κατι.που μπορω να βρω δειγματα ηχου/ηχοχρωματος μιας κλασικης τελε? με ενδιαφερει πολυ....

[/quote']
σε οποιονδηποτε δισκο country κυκλοφορει :wink:

εκει θα ακουσεις τον καθαρο γυμνο ηχο της.

τωρα για πιο ροκ καταστασεις ακου Keith Richards (αν & δεν παιζει παντα με τελε) ,RADIOHEAD,BLUR & βεβαια BRUCE SPRINGSTEEN (O rock tele ηχος,απλα βεβαιωσου οτι παιζει αυτος & οχι ο Lofgreen η ο Van Zandt)

Επαναφέρω αυτό το παλιό θέμα στην επιφάνεια λόγω αϋπνίας :D

(Οι νέοι ΝΟΙΖ-άδες ας δούν αυτό το post για να μπουν στο νόημα ;) )

ΛΟΙΠΟΝ το φάντασμα εμφανίστηκε ΞΑΝΑ!!!

Αυτή τη φορά στην κιθάρα του fleamail!!!

Πρίν λίγο και ενώ μελετούσα αμέριμνος τις φωτογραφίες από την tele του, πρόσεξα την εξής photo:

6cf8re2.jpg

:D:D:D:lol:

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Είναι η προ-τελευταία photo.

Μόλις διόρθωσα το προηγούμενο post μου....

Φαίνεται η photo???

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αυτός είναι ο αδερφός μου!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Είναι αντικατοπτρισμός από κάδρο ??? :lol: :lol: :lol: :lol:

(Α ρε μάτι που έχω ο άτιμος!!! :D)

Fiesta Red έχει πάρει κανεις απο Rockinger να πει αν έιναι καλό το χρώμα ?

Είναι αντικατοπτρισμός από κάδρο ??? :lol: :lol: :lol: :lol:
(Α ρε μάτι που έχω ο άτιμος!!! :D)
Nαι! :wink: :lol: :lol:

Δεν το ήχα παρατηρίσει πάντως! Μάλλον επειδή έχω κολίσει στη κιθάρα! Τον αδερφό μου έχω βαρεθεί να τον βλέπω :lol: :lol:

Fiesta Red έχει πάρει κανεις απο Rockinger να πει αν έιναι καλό το χρώμα ?
Εμένα το Fiesta Red μου φαίνεται λίγο ... ψώφιο/ξεθωριασμένο χρώμα...

Μακάρι να είχαν Candy Apple Red

bg020.jpg

ή έστω το Hot Rod Red όπως η κιθάρα του Knopfler:

fender_mark_knopfler_signature_egitarre_pimx_160940.jpg

Αυτά ΕΙΝΑΙ κόκκινα!!! :D

Κοίτα κι ένα C.A.R κουκλί:

photo1_4f77e.jpg

λίγο κακοποιημένο βέβαια, αλλά μου αρέσει ΤΡΕΛΑ!!! :D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back