• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Μεγάλο Pedalboard...από που ?

JAM

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Ψάχνω να κατασκευάσω (ή απλά να αγοράσω) ένα μεγάλο pedalboard (διαστάσεις περίπου : 90x43x15cm).

Δεν με απασχολεί αν θα είναι flightcase ή οτιδήποτε άλλο, αρκεί να είναι ελαφρύ...

τι έχετε να προτείνετε ?

Στο flightcase center στην Τρικούπη φοβάμαι πως θα ζητήσουν άνω των 400€ !

longshadow είπε:
καποιο απο την σειρα της pedaltrain ισως?.....χαμηλο βαρος εχουν σιγουρα.
Συμφωνώ, αν και είναι λίγο μικρότερο από αυτό που ψάχνει ο JAM (Pedaltrain Pro: 81 x 40 x 7 cm). Στην Ελλάδα το βρίσκεις 200 ευρώ με softcase, νομίζω είναι φθηνότερα απ'ό,τι απέξω.

Το Pedaltrain 2 που έχω με έχει βολέψει πολύ πάντως  ;)

Δεν ξερω αν σε ενδιαφερει να το φτιαξεις μονο σου......εγω πηρα ξυλεια απο το "φτιαξτο μονος σου" το οποιο ειναι αν θυμαμαι καλα στην Γαλατσιου, μοκετα την οποια κολλησα στο κοντρα πλακε (το οποιο το ειχα βαψει προηγουμενως) με ισχυρη ταινια διπλης οψεως, και τα απαραιτητα διακοσμητικα (γωνιες αλουμινιου κ.λ.π). Το αποτελεσμα ειναι καπως ετσι (ειναι ακριβως οι ιδιες διαστασεις με αυτες που ζητας)....

IMG_0585.jpg

IMG_0586.jpg

Το μονο προβλημα πιστευω ειναι οτι οσο ελαφρια και αν την φτιαξεις η την αγορασεις, μοιραια οσα περισσοτερα πεταλια χρησιμοποιεις τοσο το βαρος αρχιζει να αυξανει επικινδυνα.....Επιπλεον εχε υποψιν σου ακομα και αν το συνολο ειναι ελαφρυ, οι αρκετα σεβαστες διαστασεις (αν δεν εχεις καποιο flightcase) που αναφερεις περιοριζουν αρκετα το ποσο portable θα ειναι....

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εγω σε καποια φάση όταν βρω χρόνο θα κατασκευάζω έναν απλό σκελετό με κόντρα πλακέ τύπου pedaltrain, θα κολλήσω τα πεταλάκια πάνω με nobels http://www.thomann.de/gr/nobels_mountyp_set.htm και θα το βάλω όλο αυτό μέσα σε μια τσάντα τύπου:

http://www.thomann.de/gr/rockbag_rb23096_effektpedalgigbag.htm

http://www.thomann.de/gr/electro_harmonix_pedalbag.htm

Έτσι θα είναι κάπου μόνίμως "φιξαρισμένα", θα κουβαλιούνται εύκολα και plug and play.

Αν ξέρεις από συγολλήσεις ή εχεις καμια μηχανή και μπορείς να κολλήσεις αλουμίνιο καλή λύση είναι η χρήση δοκών αλουμινίου ορθογωνικής διατομής ή διατομής Γ και φτιαχεις ένα πιστό αντίγραφο pedaltrain σε πολύ καλή τιμή.Εσυ για τόσο μεγάλο pedalboard θα χρειαστείς μάλλον τσάντα για..... πλήκτρα. ;D ;D

Το HARD case του pedaltrain PRO βγαίνει μόνο με ροδάκια λόγω βάρους!!!  :o

Ρε αθεοφοβε.... :) το ...αεροπλανοφορο που σου εδωσα δεν σου φτανει???? :) :)

παρε το pedaltrain pro ειναι ελαχιστα μικροτερο απο τις διαστασεις που θες.

το  soft case φυσικα.

ελαφρυ flightcase στις διαστασεις αυτες φυσικα ΔΕΝ υπαρχει.

βεβαια υπαρχει και η ΤΕΛΕΙΑ λυση....

.

.

.

.

παρε μια...

.

.

.

.

TONELAB!

:)

Ακριβώς πόσο ελαφρύ είναι το ελαφρύ;

8 κιλά είναι πολλά ή λίγα;

thanks για τις απαντήσεις...βασικά δεν είναι για μένα αλλά για ένα φίλο, απλά ανέλαβα να του το βρω...

θα ψάξω τις προτάσεις και θα σας πω  ;)

Trending...

Νέα θέματα

Back