Μεγάλα Δώρα Jam

Eκανα μια προσπαθεια,βαρεσα κατι ψιλα.

Αν απο καποια παιξιματα που ακουσα,μου εφυγε ο τακος,μαλλον να σιωπησω ηπρεπε.

Ωραιο μπακιν,πολυ του γουστου μου Σπυρε.

Your browser does not support the HTML5 audio tag.

Προβολή συνημμένου 26327
Τα νεύρα μας ρε φίλος, παίζουμε μια φορά κι εμείς και λέμε πάλι καλά που δεν μπήκε ο gvour και τσούπ.?

Μου άρεσε πολύ φίλε, μελωδικό, τεχνικό και ρυθμικό, με φαντασία. Ήθελα κι άλλο.

Eκανα μια προσπαθεια,βαρεσα κατι ψιλα.

Αν απο καποια παιξιματα που ακουσα,μου εφυγε ο τακος,μαλλον να σιωπησω ηπρεπε.

Ωραιο μπακιν,πολυ του γουστου μου Σπυρε.

Your browser does not support the HTML5 audio tag.

Προβολή συνημμένου 26327
μίλησε ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ!!!!!!!

Απίστευτος είσαι ...

Αυτή η laid back γκρούβα είναι στο αίμα σου.
Νομίζω η λέξη που ψάχνεις-ας μην κρυβόμαστε- είναι...κάβλα.

Αν κάποιος ενώσει το δικό σου του Πανώριου και του μπόση, έχει φτιάξει κομματάρα.
Έλα, πες και το γιατί. Πες! ?

1. Νομίζω η λέξη που ψάχνεις-ας μην κρυβόμαστε- είναι...κάβλα.

2. Έλα, πες και το γιατί. Πες! ?

1. Έτσι, δεν την έψαχνα, την είχα βρει, αλλά ντρεπόμουνα να την γράψω.

2. Μα το είπα ήδη.

Γκρούβα το λένε, κι όλα τα παιδάκια κλαίνε.

Όταν ακούς κάτι που χρησιμοποιεί το ρυθμικό μοτίβο του κομματιού για να χτίσει πάνω του, και δεν άγεται και φέρεται προσπαθώντας να συμπλεύσει απλά με αυτό, ξέρεις ότι έχεις ένα winner.

Τώρα αν σε όλα αυτά προσθέσει κάποιος και το φραζάρισμα και τον ήχο .... τι άλλο δηλαδή να ζητήσω.

Γκρούβα το λένε, κι όλα τα παιδάκια κλαίνε.

Όταν ακούς κάτι που χρησιμοποιεί το ρυθμικό μοτίβο του κομματιού για να χτίσει πάνω του, και δεν άγεται και φέρεται προσπαθώντας να συμπλεύσει απλά με αυτό, ξέρεις ότι έχεις ένα winner.

Τώρα αν σε όλα αυτά προσθέσει κάποιος και το φραζάρισμα και τον ήχο .... τι άλλο δηλαδή να ζητήσω.
Είσαι ένας πονηρός

και σαν φίδι ξεγλυστράς

είσαι όμως αδελφός

και μεγάλος παιχταράς...χαλάλι. ?

@gvour Εύγε! Εύγε!

του Πανώριου και του μπόση, έχει φτιάξει κομματάρα.

H μουσικοτητα και των δυο yameth και panorios ειναι απιστευτη,τους το εχω πει και απο κοντα.

Το παιξιμο τους ηταν τοσο ωραιο και με εφτιαξε οσο  δεν παιρνει.

Αυτο με εβαλε στο τριπ,παρεα με το γ@ματο μπακιτρακι του JJ,να δοκιμασω να παιξω κατι.

Μη με εχεις ομως στην ιδια προταση μαζι τους γιατι ντρεπομαι,το λιγοτερο.

Ας μην πιασουμε ομως παλι αυτη την συζητηση.......

Πολλα και ωραια παιξιματα απο πολλους,ειδικη μνεια στον ΣΦ με τα πληκτρα του αλλα και στον Σιγαρετο που δεν περιμενα ποτε οτι οχι εχει και τετοιο παιξιμο ,δε μιλαω για τα τεχνικα αλλα για τον τροπο που το προσεγγιζει.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
και στον Σιγαρετο που δεν περιμενα ποτε οτι οχι εχει και τετοιο παιξιμο ,δε μιλαω για τα τεχνικα αλλα για τον τροπο που το προσεγγιζει.

Μου έκανε και εμένα ιδιαίτερη εντύπωση ο τρόπος που έπαιξε. Νότες και ύφος που δεν έχω ξανακούσει από εκείνον, και προσέγγιση, γενικότερα. Έχει  πολλούς άσους κρυμμένους στο μανίκι του ο μουσάτος...

Και εσύ έπαιξες με έναν (σούπερ cool) τρόπο που δεν έχω ξανακούσει, γενικότερα, αλλά από εσένα το περιμένω. Από τον Φώτη περίμενα να παίξει όπως συνηθίζει. Αλλά με διέψευσε.

στον Σιγαρετο που δεν περιμενα ποτε οτι οχι εχει και τετοιο παιξιμο ,δε μιλαω για τα τεχνικα αλλα για τον τροπο που το προσεγγιζει.

Μου έκανε και εμένα ιδιαίτερη εντύπωση ο τρόπος που έπαιξε. Νότες και ύφος που δεν έχω ξανακούσει από εκείνον, και προσέγγιση, γενικότερα. .
 Προσέγγισα το κλιπ με ατόναλ τρόπο....?

Gvour εάν ήξερα ότι θα έγραφες κι εσύ, δεν θα ανέβαζα τίποτα.... Άντε από δω ρε......! 

gvourius tapeinus! Συνομοταξία στο βασίλειο των μουσικών που όλα "τα παίζει στα δάκτυλα" και μετά κάνει την πάπια.

Αυτα τα τρώει για πρωινό. Που να δείτε τι κάνει στο γεύμα.

Ρε άει απο δω χάμω, ήρθες να μας χαλάσεις τη πιάτσα.?

Λοιπόν δε μου ήρθε έμπνευση αλλά θα βάλω.

Yamaha Revstar - Amplitube (super reverb με ελάχιστο overdrive και αρκετό compression). Είδα κι έπαθα μέχρι να φτιάξω ήχο που να ακούγεται καλά στα ακουστικά και να μην απέχει πολύ όταν τα έβγαζα.

Btw συγχαρητήρια σε όσους επέλεξαν (και) το "δυσκολάκι" που είναι το δεύτερο bt. You know who you are. Προσωπικώς μου αρέσουν όλες οι συμμετοχές και όλοι φέρνουν κάτι στο τραπέζι. Πιο κοντά στα ακούσματα/γούστα μου είναι ο Τζιβούρ που έδωσε ρέστα.

Προβολή συνημμένου JJJam.mp3

Τούμπανο! Και ο ηχος καλος.

Τελικα δεν εβαλες. Κανα ξανα export, με τη lead κιθαρα μεσα...
ΩΠ! Ανέβασα λάθος αρχείο, θένκιου Γιώργο. Επανέρχομαι.

Fixed

Ρίχνω και το δικό μου, εντελώς τσαπατσούλικα, stratocaster japan-middle pickup kinman, καρφί κάρτα ήχου, αλλά:

Έκανα μια άσκηση που είχα καιρό να την κάνω, ηχογράφησα παράλληλα τη φωνή για να αποφύγω να παίξω κιθαριστικά. Στην ουσία είναι ένα παιχνίδι επιβολής του μυαλού πάνω στο χέρι ή του χεριού πάνω στο μυαλό, στο τι θα παίξει. Στο τέλος που σταμάτησα τις γκαρίδες μου βγήκε κατα λάθος το lick από ένα κομμάτι που δεν θυμάμαι ποιο είναι.

Reverb και compressor μόνο στο DAW.

Τhanks @Jazzjoker και λοιποί, ωραία μαθηματάκια είναι αυτά τα jam.

Προβολή συνημμένου funkjam noiz.mp3

Ωραία άσκηση και ωραίο αποτέλεσμα.
Eδώ σκέφτηκα ότι θα βόλευε να έχω τη φωνή σου. Σε κάποια στιγμή ένα μίνι ανεύρυσμα το γλίτωσα. Θενξ ενιγουέι. Δοκίμασέ το, ειλικρινά σε πάει αλλού. Γι' αυτό και δεν έβαλα κάποιον ήχο, δεν ήθελα να "φτιαχτώ" και να παρασυρθώ σε κιθαριστικά σολίδια. Επίσης, μ' αρεσει αυτή η "καρφίλα" σε τέτοια στυλ.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back