Meazzi Superfisorgano - ξερει κανεις γι αυτο?

kabamaru

Νέο μέλος
Πόντοι
1
πληροφοριες γι αυτο κανεις?

2013-05-12_21.23.33.jpg

2013-05-12_21.24.20.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Η διεθνης κοινοτητα αγνοει την υπαρξη αυτου του πληκτροφορου.
chin2.gif

Μπορεις να διαβασεις το ονομα του μοντελου? Super...organo? Δεν βγαζω μερικα γραμματα στη μεση.

Αν δεν κάνω λάθος η Meazzi έβγαζε echo, τα οποία, πάλι αν δεν κάνω λάθος, ήταν τα αγαπημένα του Hank Marvin των Shadows.

Edit: Αυτό το βρήκα στο Yutube:

Εχω την εντυπωση οτι αυτο το πληκτροφορο δουλευει με αερα! Με ανεμιστηρα μεσα που παραγει αερα και βγαινει ο ηχος. Επεσα μεσα?

Edit: και γω το μονο που βρηκα ειναι το παραπανω βιντεο, αλλα το μοντελο ειναι εντελως διαφορετικο.

Πολύ σωστός ο Ray... η εταιρία βρισκόταν στο Μιλάνο, όπου βρισκόταν και το αντίπαλο ιταλικό δέος εκείνη την εποχή (αρχές 60s), η Binson. Kατασκεύαζε κυρίως echoes και ενισχυτές. Πλήκτρα της δεν έχω δει ποτέ...

Waterfall-K είπε:
Μπορεις να διαβασεις το ονομα του μοντελου? Super...organo? Δεν βγαζω μερικα γραμματα στη μεση.
Ναι, είναι το Σούπερ Όργανο, ξάδελφος του γνωστού Σούπερμαν.

1.jpg

;D

Που το βρηκες αυτο ρε Μαρινο ? Δεν υπαρχει τιποτα στο νετ παντως με ενα προχειρο googlαρισμα......Θα ξαναπροσπαθησω εκτενεστερα και εγω μηπως και.......Οποιος βρει και τι λεει στο "μοντελο" θα ειναι μεγαλο +  ;)

Cheers

kabamaru είπε:
ναι σωστα με αερα ειναι.
Kalo Kouragio! ;D

Αυτα τα πληκτροφορα απλα δεν παλευονται. Με ενα τετοιο δανικο "αρμονιο" (αλλα αλλης μαρκας) αρχισα να παιζω πληκτρα καπου εκει γυρω στα μεσα της δεκαετιας του '80. Μιλαμε για απιστευτη πατατα. Ειχε μονο ενα ηχο και απο controls ειχε πανω του μονο ενα ποτενσιομετρο για να αυξανεις ή να μειωνεις τη δυναμη του...ανεμιστηρα. :P

Αντε μετα να βρεις κεφι να παιξεις πανω σε τετοιο οργανο.

Τι μου θυμισατε τωρα... ειχα παλια εναν Meazzi, τον 666 η 999, δεν θυμαμαι, παντως ειχε και tape echo πανω του !

εε messalion τι κανεις?

Λοιπον βρεθηκε στα χερια μου κατα τυχη απο ενα φιλο.Φυσικα δεν ξερω πληκτρα οποτε και μου ειναι αχρηστο.

kabamaru είπε:
Φυσικα δεν ξερω πληκτρα οποτε και μου ειναι αχρηστο.
Και πληκτρα να ηξερες, παλι αχρηστο θα σου ηταν, trust me. ;D

Το τι σπασιμο νευρων γλιτωσες δεν λεγεται...

kabamaru είπε:
Ετσι οπως μου τα λες μου ερχεται να το στειλω.
Το τι θα κανεις δεν ξερω. Αν σου αρεσει αυτο που ακους και θες να μαθεις να παιζεις πανω σ'αυτο, κανενα προβλημα. Εγω ειχα σαλταρει παντως. Πιο πολυ ακουγοταν ο ανεμιστηρας του παρα ο ηχος. :P

Η χαριστικη βολη ηρθε οταν ο πιτσιρικας στο διπλανο ακριβως διαμερισμα αγορασε ενα Yamaha PSR-something. Αν και το PSR ηταν ψιλοαθλιο, μπροστα στο "αεροφωνο" μου ηταν ηχητικα κατι ετη φωτος καλυτερο.

Ετσι, και μετα απο πολυ γκρινια, το "αεροφωνο" εφαγε σουτο και μου αγορασαν κι εμενα ενα PSR, αρκετα καλυτερο απ'του γειτονα. 8)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back