- Πόντοι
- 1,058
Η ιστορία έχει ως εξής με λίγα λόγια:
Τις τελευταίες ημέρες, ήρθε στην κατοχή μου ένας καταπληκτικός Blues Junior της τελευταίας σειράς που έβγαλε η Fender. Άνευ σημασίας αυτό γιατί το ιδιαίτερο αυτού του ενισχυτή είναι ότι ανήκε στον Κώστα. Δεδομένου αυτού λοιπόν, αφήνω εδώ να υπάρχει ένα μικρό μπλουζ για εκείνον, γραμμένο με τον ενισχυτή του, κάτι σαν τελευταίο αντίο δικό μου.
Ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων αλλά λόγω ειδικής σημασίας, θα παρακαλούσα να μη σχολιαστούν τεχνικά θέματα (ήχος, παίξιμο, φωνή, ηχογράφηση κλπ.) του κλιπ. Ευχαριστώ πολύ.
Well I ain’t afraid of dyin
ain’t afraid of movin on
Ain’t afraid of dyin
ain’t afraid of movin on
When that time’s upon me
I’ll just take my bass and put my black suit on
It’s a mean cold world I’m leavin
and it’s getting worse with each day too
So I’m gonna take my chances
unlike some other people do.
[soundcloud]
[/soundcloud]
Τις τελευταίες ημέρες, ήρθε στην κατοχή μου ένας καταπληκτικός Blues Junior της τελευταίας σειράς που έβγαλε η Fender. Άνευ σημασίας αυτό γιατί το ιδιαίτερο αυτού του ενισχυτή είναι ότι ανήκε στον Κώστα. Δεδομένου αυτού λοιπόν, αφήνω εδώ να υπάρχει ένα μικρό μπλουζ για εκείνον, γραμμένο με τον ενισχυτή του, κάτι σαν τελευταίο αντίο δικό μου.
Ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων αλλά λόγω ειδικής σημασίας, θα παρακαλούσα να μη σχολιαστούν τεχνικά θέματα (ήχος, παίξιμο, φωνή, ηχογράφηση κλπ.) του κλιπ. Ευχαριστώ πολύ.
Well I ain’t afraid of dyin
ain’t afraid of movin on
Ain’t afraid of dyin
ain’t afraid of movin on
When that time’s upon me
I’ll just take my bass and put my black suit on
So I’m gonna take my chances
unlike some other people do.