Με τι παίζαν τα ξύλινα σπαθιά;

stelios82k

Νέο μέλος
Πόντοι
8
Γεια σας!

Αν ξερει κανείς θα ήθελα να μάθω με τι παίζαν οι κιθαρίστες κατά καιρούς στα Ξύλινα Σπαθιά. Είμαι πολύ περίεργος να μάθω πως έβγαιναν τα παραμορφωμένα μέρη σε τραγούδια όπως π.χ. Ατλαντίς, ή αργότερα στους πιο ηλεκτρονικούς δίσκους. Μου αρέσει αυτός ο ήχος και αν κάποιος ξέρει κάτι ή έχει δει κάτι live θα ήθελα να το μοιραστεί μαζί μου!

Ευχαριστώ...

Το μονο που θυμαμαι απο μια συναυλια που χα παει ηταν οτι ο τραγουδιστης ειχε μια gibson SG.

Εχω δει τον Παυλιδη να παίζει με Tele, με SG  και με Les Paul, αλλα αυτό έχει ελάχιστα να κάνει με το ηχητικό αποτέλεσμα. Με πεταλιέρες εφέ κ ενισχυτές χτίζεται ο ήχος ως γνωστόν...

βασικα ο παυλιδης συνηθως με sg και orange .Στη σολο καριερα ο παυλιδης παιζει με μια ασπρη prs και με fender twin reverb (νομιζω χωρις πεταλια).

stelios82k είπε:
Γεια σας!

Αν ξερει κανείς θα ήθελα να μάθω με τι παίζαν οι κιθαρίστες κατά καιρούς στα Ξύλινα Σπαθιά. Είμαι πολύ περίεργος να μάθω πως έβγαιναν τα παραμορφωμένα μέρη σε τραγούδια όπως π.χ. Ατλαντίς, ή αργότερα στους πιο ηλεκτρονικούς δίσκους. Μου αρέσει αυτός ο ήχος και αν κάποιος ξέρει κάτι ή έχει δει κάτι live θα ήθελα να το μοιραστεί μαζί μου!

Ευχαριστώ...
τελευταια με prs o παυλιδης παλιοτερα με tele με bigsby?? νομιζω tremolo + 2 dimarzio διπλους και gibson sg πιο παλια,επισης αναποσπαστο κοματι του ηχου του ειναι το πεταλι turborat το οποιο κανει τα drive του εδω και χρονια μαζι με Marshall amps,επισης εχω ρωτησει τον Ασκληπιο Ζαμπετα τον οποιο προσωπικα γνωριζω οι μιξεις του δισκου ''αλλη μια μερα''αν σε ενδιαφερει ειναι επισης με turborat στα γκαζια αλλα και οχι μονο..

αν και δεν ειναι απο Ξυλινα Σπαθια θα κανω ενα Post ετσι για την πληροφορια..

μαζι με ενα boss tuner

pavlidis1.jpg

pavlidis2.jpg

pavlidis3.jpg

pavlidis4.jpg

pavlidis5.jpg

pavlidis6.jpg

pavlidis7.jpg

pavlidis8.jpg

pavlidis9.jpg

και ενα stage plan που ειχα παρει απο Live τους

stageplanpavlidis.jpg