οτι βολευει τον καθεναaris 17561 είπε:Καταρχην τι φοβερος κιθαριστα ειναι αυτος ?
Κατα δευτερον τι εχει κανει ? Εχει ακουστικη κιθαρα και τις εχει βαλει μαγνητη και πεταλιερα ? Γιατι δεν παιζει με ηλεκτρακουστικη ? Θεμα γουστου η καποιος λογος συγκεκριμενος ?
Παρα πολλοι κιθαριστες, οταν βγαινουν στην αναζητηση ενος ποιοτικου, ακουστικου οργανου δεν κολλανε στο αν η κιθαρα εχει ηλεκτρικα η οχι. Ξερω κοσμο που ενω γνωριζε οτι θα χρειαστει 100% ηλεκτρικα στην κιθαρα επελεξε ενα σκετο ακουστικο οργανο επειδη τους αρεσε ο ηχος του. Τοσο ωστε να μπει στον εξτρα κοπο & κοστος του να βαλει aftermarket ηλεκτρικα. Με αυτο τον τροπο μαλιστα, μπορεις να βαλεις και τα ηλεκτρικα της επιλογης σου και οχι αυτα που αποφασισε να βαλει η εταιρεια στο μοντελο.aris 17561 είπε:Κατα δευτερον τι εχει κανει ? Εχει ακουστικη κιθαρα και τις εχει βαλει μαγνητη και πεταλιερα ? Γιατι δεν παιζει με ηλεκτρακουστικη ? Θεμα γουστου η καποιος λογος συγκεκριμενος ?
Ok πολυ σπεσιαλ αναλυση... Ευχαριστω... Εξαλλου ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το ακουστικακι μου και με πονουσε η πωληση του... Ενω με ενα fishman θα κανω δουλεια... θενκ γιου...odis13 είπε:Παρα πολλοι κιθαριστες, οταν βγαινουν στην αναζητηση ενος ποιοτικου, ακουστικου οργανου δεν κολλανε στο αν η κιθαρα εχει ηλεκτρικα η οχι. Ξερω κοσμο που ενω γνωριζε οτι θα χρειαστει 100% ηλεκτρικα στην κιθαρα επελεξε ενα σκετο ακουστικο οργανο επειδη τους αρεσε ο ηχος του. Τοσο ωστε να μπει στον εξτρα κοπο & κοστος του να βαλει aftermarket ηλεκτρικα. Με αυτο τον τροπο μαλιστα, μπορεις να βαλεις και τα ηλεκτρικα της επιλογης σου και οχι αυτα που αποφασισε να βαλει η εταιρεια στο μοντελο.
Ενας αλλος λογος που επικαλουνται πολλοι ειναι και ο παρακατω: Πολλες εταιρειες, οταν φτιαχνουν ηλεκτρακουστικες κιθαρες επιλεγουν να φτιαχνουν το καπακι λιιιιγο πιο χοντρο απο το κανονικο. Αυτο το κανει να παλεται λιγοτερο και ετσι η κιθαρα ειναι λιγοτερο ευαισθητη σε θεματα feedback - κατι πολυ σημαντικο σε live καταστασεις, οπου ειναι και το φυσικο περιβαλλον των ηλεκτρακουστικων. Αυτο σε ορισμενους δεν αρεσει, καθως θεωρουν οτι η ακουστικη εκδοση μιας κιθαρας ακουγεται πιο resonant και πιο "ζωντανη" απο την electro, που εχει χοντρυτερο καπακι. Επιλεγουν ετσι ακουστικη κιθαρα + aftermarket ηλεκτρικα της επιλογης τους.
...και όπως θα δείς μετά την αγορά του fishman και με μία προενίσχυσηaris 17561 είπε:... Ενω με ενα fishman θα κανω δουλεια...
Ναι το ενθυμουμε που μου το ειχες πει ... Η hd500 δεν κανει ?marathon είπε:...και όπως θα δείς μετά την αγορά του fishman και με μία προενίσχυση![]()
πρέπει να κάνει...και εγώ στην αρχή είχα χρησιμοποιήσει τον μικρό λάμπα Art. Αλλά είδα διαφορά στα γούστα μου όταν χρησιμοποίησα την προενίσχυση του Fishmanaris 17561 είπε:Ναι το ενθυμουμε που μου το ειχες πει ... Η hd500 δεν κανει ?
οκ...ειδωμεν....θενκ γιουmarathon είπε:πρέπει να κάνει...και εγώ στην αρχή είχα χρησιμοποιήσει τον μικρό λάμπα Art. Αλλά είδα διαφορά στα γούστα μου όταν χρησιμοποίησα την προενίσχυση του Fishman