Με τι κιθάρα παίζει ο Ζάικος τελευταία?

dmantsio

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Καλημέρα σε όλους.Ξέρω ότι έχουμε δει τον Ηλία Ζάικο των Blues Wire να παίζει με Nik Huber αλλά και με άλλες κιθάρες.Σε όλες τις τελευταίες εμφανίσεις του όμως παίζει με μία heavily reliced τελεκάστερ όπου δε φαίνεται απο κάποιο σημάδι του ποιος είναι ο κατασκευαστής έχει κανέις κάτι υπόψιν?Παραθέτω και κάποιες φωτό από  fb

zaiko1.jpg

Made from parts. Specs:

Thinline swamp ash body

Allparts fat neck (1" thick, 9,5 radius, 6105 frets)

PUPS>Teisco (neck)-Lollar BS (bridge)

3 way switch (middle pos. out of phase)

Συχνά πυκνά δοκιμάζω διάφορα μοντέλα στη θέση bridge.

Έλα ρε Ηλία ήθελα να έχει λίγο ενδιαφέρον!  ;D το σώμα είναι από all parts?Το καπάκι μπρος πίσω τι είναι?Ευχαριστώ!

dmantsio είπε:
Έλα ρε Ηλία ήθελα να έχει λίγο ενδιαφέρον!  ;D το σώμα είναι από all parts?Το καπάκι μπρος πίσω τι είναι?Ευχαριστώ!
Το σώμα δεν γνωρίζω απο που προέρχεται - δεν είναι allparts.

Μπρος πίσω swamp ash.

Λιάκο,

και με σκουπόξυλο να παίξεις, είσαι ικανός να το κάνεις να λαλάει τα μπλουζ τόσο καλά σαν να ήτανε η πιο ακριβή κιθάρα.

Η πλάκα είναι ότι με αφορμή της προς πώληση τέλε, τη κουβέντα αυτή είχαμε και με τους κιθαρίστες στη μπάντα χθές.

Για την τελε και τι σώμα είναι, με τι έχεις παίξει, για τις Huber/σερβάντες (που λέει κι ο Νίκος), για το κουπί της Airline.

Βέβαια καταλήγεις λίγο πολύ στο .......

epikouris είπε:
και με σκουπόξυλο να παίξεις, είσαι ικανός να το κάνεις να λαλάει

epikouris είπε:
Λιάκο,

και με σκουπόξυλο να παίξεις, είσαι ικανός να το κάνεις να λαλάει τα μπλουζ τόσο καλά σαν να ήτανε η πιο ακριβή κιθάρα.
Tο σκουποξυλο το εχει ξεπερασει ο ΕΖ.

Και σε νωπη ψαροκασελα να περασει χορδες - ποντεσιομετρα - μαγνητες, θα κενταει τα blues. ;)

dmantsio είπε:
ακόμα μία φωτο
ΦΟΒΕΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ  !!!!!!!

Δεν αναφέρομαι στην κιθάρα, διότι πραγματικά δεν έχει καμία σημασία!

(Βλ. σχόλιο by epikouris )  

zaiko2-reupload.jpg

audiokostas είπε:
για το κουπί της Airline.
Και τα κουπιά χρειάζονται, δεν πας μπροστά αν δεν τραβήξεις  ;D.

Γενικά, τις partcasters τις στήνω μόνος μου σε ό,τι αφορά σεταπ, δέσιμο/κλίση μπράτσου κλπ. Πάντως, καλές και οι σερβάντες κι οι γιρλάντες, όταν παίζεις μουσικές τύπου μπλουζ & RnR εκείνο που -κατά τη γνώμη μου- κυρίως "μετράει" είναι το "vibe".

Πρέπει ρε αδέλφια το όργανο να σε ταξιδεύει, να σε φτιάχνει να το κοιτάς και να τ'αγγίζεις, νάχει τραγούδια και μελωδίες να μοιραστεί μαζί σου...και κάποιες φορές να σε ζορίζει και λιγάκι  ;D...

LK είπε:
ΦΟΒΕΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ  !!!!!!!

Δεν αναφέρομαι στην κιθάρα, διότι πραγματικά δεν έχει καμία σημασία!

(Βλ. σχόλιο by epikouris )  
Το βιντεάκι (το a la jazz διαφήμιση ασπρόμαυρο) που ανέβασε νωρίτερα ο Ηλίας (και έβαλε και avatar) θα σου άρεσε περισσότερο.

Εμένα πάλι (στο βιντεάκι) μου άρεσε το πρόσωπο που δεν φαίνεται αλλά κάνει το κομμάτι και κουνιέται. Έπρεπε να μένει Αθήνα η Νίκη...............

Πρέπει ρε αδέλφια το όργανο να σε ταξιδεύει, να σε φτιάχνει να το κοιτάς και να τ'αγγίζεις, νάχει τραγούδια και μελωδίες να μοιραστεί μαζί σου...και κάποιες φορές να σε ζορίζει και λιγάκι  ;D...
Ναι ντε. Για αυτό και εγώ από δω το πάω, απο κεί το πάω αλλά ξανά στο ταπεινό μου Γυφτολούλουδο γυρνάω.

και κάποιες φορές να σε ζορίζει και λιγάκι
Συμφωνώ απείρως. Γεια σου Ηλία!

ειναι ο κιθαριστας των blues wire η κανω λαθος ?

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back