Mε ποιόν διάσημο μοιάζετε?

blue

Παροιμυώδης
Πόντοι
798
Στο www.myheritage.com μπορείτε να ανεβάσετε μια φωτογραφία σας και αυτό θα σας βγάλει με ποιό celebrity(κυρίως hollywood,MTV) μοιάζετε.

Το σημαντικό είναι οτι θα γελάσετε με το πόσο έξω πέφτει.Εμένα με έχει βγάλει Demi Moore,Jessica Alba,Carrie-Anne Moss και άλλα άκυρα. 8O 8O

όσοι με έχετε δει θα θυμάστε οτι δεν είμαι και τόσο αισθησιακή γυναίκα :lol:

ΥΓ. Χρειάζεται γρήγορη σύνδεση για να δουλέψει

ΥΓ2.Κάτω από τη φωτό του celebrity που σας βγάζει,υπάρχουν βελάκια που πατώντας τα σας βγάζει και άλλα matches

η απαντηση ειναι προφανης.......αρκει να εχεις λιγο πονηρο μυαλο.........

Ρε Ηλία έχουμε γνωριστεί στο live..... :cry:

Tόσο φόντο είμαι ρε γαμώτο? :lol:

Όχι,τριχωτός είμαι,το θέμα είναι οτι βγάζει τα πλέον άκυρα

Μα κι εγώ αυτό θυμώμουνα, ότι γνωριστήκαμε! Αλλά προς στιγμήν κόλλησα!!!

Γιατί βγάζει άκυρα ρε παιδιά, εμένα μου έβγαλε ότι μοιάζω κατά 99% με τον Brad Pit. Μια χαρά μέσα έπεσε!

Να 'μαι σε μια πρόσφατη φώτο μου:

140%20-%20not%20just%20an%20ugly%20fac.jpg

ΧΑ....

Εγώ μοιάζω με richard geere, scarlet johanson ( :lol:), Anthony Kiedis και με τον Lou Reed....:)

ναι ρε blue κι ελεγα ποια μου θυμίζει..εμενα μου βγάζει τον adolf eichman

Συγγνώμην δια το ξενέρωτο της απαντήσεως μου, αλλά κολύομαι να ανεβάσω σε ένα άγνωστο σάιτ, τη φωτογραφία μου, η οποία πλέον θα μπορεί άνετα να συνδυαστεί με την IP μου...

Συγγνώμην δια το ξενέρωτο της απαντήσεως μου' date=' αλλά κολύομαι να ανεβάσω σε ένα άγνωστο σάιτ, τη φωτογραφία μου, η οποία πλέον θα μπορεί άνετα να συνδυαστεί με την IP μου...[/quote']

και εσυ τι λες, οτι θα βαλουν την CIA για να σε βρουνε?

μου φαινεται οτι βλεπεις πολλες ταινιες..... 8)

Συγγνώμην δια το ξενέρωτο της απαντήσεως μου' date=' αλλά κολύομαι να ανεβάσω σε ένα άγνωστο σάιτ, τη φωτογραφία μου, η οποία πλέον θα μπορεί άνετα να συνδυαστεί με την IP μου...[/quote']
Γιατί να ανεβάσεις τη φωτογραφία σου; Τι εννοείς; Χιούμορ κάνουν τα παιδιά, νομίζω.

Για να γίνει η συγκριση όντως ανεβάζεις foto σου,αλλά ΔΕΝ παραμένει στο site.(Αν θυμάμαι καλά μένει για 15 μέρες?και μετά διαγράφεται) Και για να έχει πρόσβαση ο οποιοσδήποτε πρέπει να του στείλεις εσύ το λινκ.

Τώρα θα μου πεις ,οτι αυτοί δεν ξέρεις τι την κάνουν κλπ.Είναι ένας προβληματισμός αλλά νομίζω οτι πλέον προσωπικά δεδομένα δεν υπάρχουν...αυτοί που θέλουν ξέρουν πολύ καλά τι σου αρέσει,τι τρως,που μένεις,τι βρακί φοράς κλπ. :roll:

Δε λέω,αμα δεν σ'αρέσει δεν στέλνεις,αλλά κατά την ταπεινή μου άποψη, δεν είναι αυτό που πρέπει να φοβάσαι

Εγώ δεν νομίζω πως μοιάζω με κάποιο διάσημο.. είμαι ο ίδιος διάσημος. Είμαι αυτός που εικονίζεται στο άβαταρ μου.. ο Βίκτορ. 8)

:D

Trending...

Νέα θέματα

Back