Με ΑΚΟΥΤΕ καλα???

Νίκος

Superfunk

R.I.P.
Πόντοι
2,368
Styxspkrs2004.jpg

ειπα μηπως δεν με ακουγατε!!!! 8O :lol: :lol:

Τωρα ξερουμε τι θα προτεινουμε σε καποιον που ρωταει "Τι ενισχυτη να παρω για μελετη/εξασκηση στο σπιτι"

εεεεεεεεε?

Δεν ακουσαααααααααα???????

Πως είπατε??????????????????

ΟΥΡΙΣΤΕ????????????????????

Τωρα ξερουμε τι θα προτεινουμε σε καποιον που ρωταει "Τι ενισχυτη να παρω για μελετη/εξασκηση στο σπιτι"
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAAAAAAAA ΠΩΠΩ ΛΙΩΣΙΜΟ!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αυτό δεν επρεπε να το δω...

Πειραζει που είναι ο αγαπημενος μου ενισχυτής? (αλλά με το volume πανω απο το 7 σε 1χ12" τουλαχιστόν...γιατί σε 4χ12" δεν νομίζω οτι θα αντεχα...)

Αναθεμα την ωρα και την στιγμη που τον πουλησα...

Α, ρε καημενε 1959 SLP...θα σε πληρώσω διπλά και τρίδιπλα αλλά θα σε ξαναπάρω... (μαζί με 3 power attenuators στην σειρά)...

:(

Και ποιανού είναι αυτό το πράγμα ;;; 8O 8O 8O 8O 8O 8O
STYX τους θυμασαι?? 8O
Wow...

Αν τους θυμάμαι ;;; Χμμμ... Ε δεν τους πρόλαβα και στα ντουζένια τους, άσε που 2-3 κομμάτια τους που έρχονται τώρα στη μνήμη μου δεν με ενθουσιάζουν και τόσο! :D :lol:

Αλλά τουλάχιστον θα τους ακούγανε καλά όσοι πηγαίνανε στις συναυλίες τους. ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ!

:D :D :D :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) :P :P :P

μενει να δουμε ποσοι απο αυτους οντως "δουλευουν"............

Κατα τη γνωμη μου επιεικως ΦΡΙΚΤΟΙ! :lol:

Μια ζωή απόλυτος... :lol:

Αλλά ξέχασα εσένα σου αρέσουν μόνο αυτοί:

riffstour.jpg

για τους προφανείς λόγους :roll: :lol:

liveaid.jpg

Μαλλον κανενας και υπάρχει ενας "μικροφωνισμενος" μικρος combo κατω απο τη σκηνη.. :roll: κλασσικη πρακτικη...

Δηλαδή για να καταλάβω καλά, κοψομεσιάστηκαν να κουβαλήσουν όλους αυτούς τους ενισχυτές μόνο για το μάτι ; !!! :lol:

και καλά οι Marshall...τον "τοίχο" με τους Ampeg που τον βάζεις?Τη στιγμή που μια κεφαλή με ένα 8x10" είναι αρκετά για κάθε venue, άντε αν θες να είσαι υπερβολικός, θα βάλεις αυτά x 2....κρίμα, τη στιγμή που πολλές καλές μπάντες στερούνται τα πλέον απαραίτητα και τρέχουν ακόμα και με δανεικά όργανα....

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back