@mikeff7:
Φίλε πες μας τί Budget έχεις να σου προτέινουμε και τί σετ μπορείς να πάρεις. Πάντως φυσικό-ακουστικό σετ στον 5ο όροφο αντιλαμβάνεσαι ότι δεν παίζει...
Αυτό που σου πρότεινε ένας φίλος παραπάνω, δηλαδή ένα ηλεκτρονικό σετ για να μάθεις, κι ένα γκρουπάκι για να παίζεις σε studio σε ακουστικό σετ, είναι και κατά τη γνώμη μου ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις. Σχετικά με το αν το ηλεκτρονικό είναι καλό για αρχάριο, έχω κι εγώ τις αμφιβολίες μου, ειδικά όταν τα pads (τυμπανάκια) είναι φτιαγμένα από rubber (καουτσούκ) και δεν είναι mesh-heads (από σίτα για να προσομοιώνουν το δέρμα των φυσικών τυμπάνων). Αλλά σκέψου ότι έχουν πολλά άλλα θετικά που βοηθούν έναν αρχάριο, όπως π.χ. μετρονόμο για να γίνεις σταθερός, midi samples για να παίζεις από πάνω, κ.α.
@harisexp: Φίλε το έχω ξαναπεί εδώ μέσα..για μένα η αγορά μιας HD-1 σημερα είναι - χωρίς παρεξήγηση - ανόητη, όταν δίνεις 600 ευρώ για καινούριο σετ, ενώ με τα ίδια μπορείς να πάρεις μία μεταχειρισμένη TD-3. Επίσης σου συνιστώ να μην πάρεις έξτρα πεντάλ που θες, καθώς η κακή απόκρισή τους είναι θέμα εγκεφάλου και όχι θέμα πεντάλ.