Είναι ακόμα στην Ιπποκράτους; Μένω 4 στενά μακριά. 6 μέρες αναμονή + το χρόνο δουλειάς;savatage84 είπε:Καλησπέρα απο μένα.
Στον jimmy, στο rock staff εγώ πηγαίνω περίπου 14 χρόνια.Είναι για μένα κορυφαίος μάστορας.Η αναμονή είναι γύρω στις 6 μέρες.Δε ξέρω να σε καλύπτει...απο άλλους έχω ακούσει πολύ περισσότερο χρόνο.
Μπορείς να βάλεις ό,τι τάστα θέλεις χωρίς κανένα πρόβλημα.
Πάντως όπου και να αποφασίσεις να την πας να κοιτάξεις να είναι καλός γιατί τα τάστα θέλουν αρκετή προσοχή.
Thanks θα πάρω.Πάρε ένα τηλέφωνο το Νίκο Ασημένιο και ρώτα πόσο χρόνο θα του πάρει: http://www.silverguitars.com/contact-us.html
Από άποψη ποιότητας εργασίας, είναι άψογος. Εγώ πριν 2-3 μήνες αντικατέστησα vintage τάστα στη στρατ μου με jumbo. Απόλυτα ευχαριστημένος.
Ώπα λάθος. Χαριλάου Τρικούπη ήταν. Δέχομαι και pm με άλλες προτάσεις.otto## είπε:Είναι ακόμα στην Ιπποκράτους; Μένω 4 στενά μακριά. 6 μέρες αναμονή + το χρόνο δουλειάς;
Thanks θα πάρω.
Είναι ακόμα στην Ιπποκράτους; Μένω 4 στενά μακριά. 6 μέρες αναμονή + το χρόνο δουλειάς;
Στη Χαριλάου Τρικούπη είναι ακόμα.Ώπα λάθος. Χαριλάου Τρικούπη ήταν.
Πρέπει να πάρω για ραντεβού ή παω εκει και την πετάω με τη μία;panouhl είπε:silver guitar δαγκωτό. Ποιοτική δουλειά χωρίς αναμονή!
Ειναι το λινκ που σου εδωσε ο Jazzjoker. Παρ τον τηλεφωνο και ρώτα τον. Συνήθως δεν εχει αναμονή, αλλα για να μην σου λεμε οτι νομιζουμε, ρωτα τον ιδιο.otto## είπε:Πρέπει να πάρω για ραντεβού ή παω εκει και την πετάω με τη μία;