Εντάξει, αυτό με ένα καλό set-up από έναν έμπειρο ειδικό, εύκολα λύνεται... 8)πολυ καλες οι cort αλλα κουραστικες στο χερι κατα την γνωμη μου.
Εντάξει, αυτό με ένα καλό set-up από έναν έμπειρο ειδικό, εύκολα λύνεται... 8)πολυ καλες οι cort αλλα κουραστικες στο χερι κατα την γνωμη μου.
δεν υπαρχουν κιθαρες κουραστικες στο χερι.πολυ καλες οι cort αλλα κουραστικες στο χερι κατα την γνωμη μου.
OK! Αλλά μια ακουστική με V μπράτσο (όπως πολλές Gibson-Epiphone έχουν έντονο V αν θυμάμαι καλά) δεν είναι λογικό να φαίνεται σε κάποιον μη συνηθισμένο στο V πολύ πιο κουραστική αν όχι και σπαστική!δεν υπαρχουν κιθαρες κουραστικες στο χερι.
....
ακομα και η χειροτερη κιθαρα με ενα καλο σετ-απ θα παιζει πανευκολα :wink: (φτανει βεβαια να μην εχει κατασκευαστικες χοντραδες...)...
ακριβως οπως και την ηλεκτρικη (απλα δεν περιμενουμε ποτε να εχουμε υπερβολικα χαμηλο action) :wink:πως σεταρουμε ακουστικη?
Για το θέμα του πάχους συμφωνώ απόλυτα, αλλά θα δικαιολογήσω και έναν που θα θεωρήσει δυσκολόπαιχτη μια με έντονο V στο μπράτσο....εμενα π.χ. κιθαρες με λεπτα μπρατσα με ταλαιπωρουν αφάνταστα γιατι δεν στηριζουν το χερι μου & προτιμω πολυ χοντρα μπρατσα με v. :wink: ...
ακριβως το αντιθετο συμβαινει (η εταιρεια αυτη εκτισε ολο το μυθο της γυρω απο το γεγονος οτι οι ακουστικες της παιζουν οπως η ηλεκτρικες δηλ. με εξαιρετικα χαμηλο για ακουστικη action)Και οι Taylor θεωρούνται high-action κιθάρες από τη μάνα τους!
Όχι ακόμα.Κρατάω τα λεφτά' date='τα μετράω,κάνω βουτιές μέσα τους,τα μυρίζω...Φίλε "blue" τι έκανες τελικά με την ακουστική που έψαχνες;Αγόρασες τίποτα; :?:
τις έχει ο διαμαντόπουλος,έχει μία και ο Δήμου απέναντι απ'τον Καγμάκη.Καλημέρα,
Με ενδιαφέρει και μένα να ακούσω την Martin DX-1, που μπορώ να τις βρω Αθήνα?
Ευχαριστώ icon_biggrin.gif