marshall mg 100dfx

Little Rock n Roller

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Καλα Χριστουγενα

Ειμαι σε δειλιμα σχετκα με τον ενισχυτη μου marshall mg 100dfx. Ψιλομετανιωσα που τον αγορασα, οχι τοσο για τον μετριο ηχο του οσο γιατι λογο του μεγεθους του και των πολλων watt του δεν με βολευει καθολου. Σκεφτομαι να τον πουλησω , αλλα απ οτι ξερω εχει σταματησει η παραγωγη της σειρας mg, και για αυτο σκεφτομουν μηπως αποκτησει αξια στα απομενα χρονια(μπορει να ειναι τελειως ηλιθιο αυτο που λεω, πραγματικα δεν εχω ιδεα), και να παρω εναν λαμπατο σιγουρα εως 30 watt. Να σημειωσω οτι εχω γυρω στα 200 ευρο να ξοδευσω εκτος απο αυτα που θα παρω απο την πωληση του. Το αλλο σεναριο ειναι να κρατησω τον mg  και με τα  200 ευρο να παρω εναν orange ad5 απο thomann.τΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙς?

Αξία δεν νομίζω να πάρει. Ο 30άρης λαμπάτος δεν θα σε βολέψει επίσης αν δεν παίζεις λάιβ. Πούλα τον Marshall και πάρε ένα μικρό λαμπάτο με μια καλή εφεδιέρα / πεταλιέρα ανάλογα με τη μουσική που παίζεις.

παιzω rock n roll  σε στυλ AC DC... lead κυριως. Λαιβ δεν παιζω προς το παρον . Θελω εναν λαμπατο με ηχαρα για δωματιο μεχρι 500

λίγα θα πάρεις πουλώντας τον, και όχι αξία αποκλείται να πάρει με το χρόνο

τον έχεις δοκιμάσει με πεταλιέρα κατεθείαν στο τελικό στάδιο;

κάποιος πουλάει μια tonelab-le στα 200Ε στις αγγελίες, όσα ακριβώς έχεις να διαθέσεις

αν έχεις πεταλιέρα και δεν σου αρκει ο ήχος, τότε ναι  με όσα πάρεις από την πώληση συν 200Ε μπορεις να πάρεις μικρό λαμπάτο κόμπο

Κιθάρα στην πλάτη και γύρα στα μαγαζιά. Δεν αγοράζεις ενισχυτή από φόρουμ / ίντερνετ. Ό,τι και να σου πούμε, πρέπει εσύ να γουστάρεις τον ήχο.

mscmkr είπε:
Κιθάρα στην πλάτη και γύρα στα μαγαζιά. Δεν αγοράζεις ενισχυτή από φόρουμ / ίντερνετ. Ό,τι και να σου πούμε, πρέπει εσύ να γουστάρεις τον ήχο.
  δικιο εχεις
αλλα εχω δοκιμασει σε εναν φιλο αυτον και μου αρεσε http://www.thomann.de/gr/marshall_ma50c.htm

καμια γνωμη?

Γεια σου φιλε μου εγω θα σου προτεινω εναν Blackstar HT-5 απλα ειναι τελειος και ο πιο all around ενισχυτης στα λεφτα του.Κανε ενα search στο Youtube και θα καταλαβεις.

σκεφτεσαι να πουλησεις τον ενισχυτη σου, ωραια, ποσο θα τον εβαζες σε αγγελια? πχ λεμε τωρα,  τον εβαζες 100 ευρω. με 300 ευρω νομιζω μπορεις να βρεις καποιον που να εχει λαμπατο μικρο σε καποια αγγελια που να ειναι στην περιοχη σου και να τον ακουσεις ο ιδιος. αλλα αληθεια, σε τι τιμη θα τον εβαζες?

aggelos_blues είπε:
σκεφτεσαι να πουλησεις τον ενισχυτη σου, ωραια, ποσο θα τον εβαζες σε αγγελια? πχ λεμε τωρα,  τον εβαζες 100 ευρω. με 300 ευρω νομιζω μπορεις να βρεις καποιον που να εχει λαμπατο μικρο σε καποια αγγελια που να ειναι στην περιοχη σου και να τον ακουσεις ο ιδιος. αλλα αληθεια, σε τι τιμη θα τον εβαζες?
κοιτα τον πηρα πριν 5 μηνες 350 ευρο, ειναι σε αψογη κατασταση, δεν εχω σκεφτει υπολιγισει ποσο να τον βαλω σε αγγελια

Αν θυμαμαι καλα, πριν κανενα μηνα, βγηκε μια αγγελια που εδινε τον ενισχυτη τον συγκεκριμενο 130 ευρω. θελω να πω πως αν ειναι να τον δωσεις, θα χασει αρκετη αξια. θα προτεινα να προσπαθησεις να φτιαξεις τον ηχο σου σε αυτον με καποιον επιπλεον εξοπλισμο με τα 200 ευρω που ειναι για ξοδεμα

aggelos_blues είπε:
Αν θυμαμαι καλα, πριν κανενα μηνα, βγηκε μια αγγελια που εδινε τον ενισχυτη τον συγκεκριμενο 130 ευρω. θελω να πω πως αν ειναι να τον δωσεις, θα χασει αρκετη αξια. θα προτεινα να προσπαθησεις να φτιαξεις τον ηχο σου σε αυτον με καποιον επιπλεον εξοπλισμο με τα 200 ευρω που ειναι για ξοδεμα
αυτο βλεπω και εγω. σκεφτομαι ναι αγορασω ενα all tube κεφαλι γυρω στα 5 - 15 watt και να το συνδεω με το ηχειο του marshall . ειναι εφικτο αυτο σωστα?

Βεβαίως, μια χαρά λύση είναι, φαντάζομαι πως το μεγαφωνό του θα είναι αξιοπρεπές

όντας φτιαγμένο για να 'σηκώνει' 100 watt. Τον χρησιμοποιείς σαν καμπίνα ώσπου

να βρείς να τον πουλήσεις σε κάποια ικανοποιητική τιμή. Απλά δες πόσα ωμ γράφει το

μεγάφωνο (λογικά 4) και κοίτα για κεφαλή που να έχει έξοδο για 4. Πόσα σκοπεύεις

να δώσεις για κεφαλή?

bihlas87 είπε:
Βεβαίως, μια χαρά λύση είναι, φαντάζομαι πως το μεγαφωνό του θα είναι αξιοπρεπές

όντας φτιαγμένο για να 'σηκώνει' 100 watt. Τον χρησιμοποιείς σαν καμπίνα ώσπου

να βρείς να τον πουλήσεις σε κάποια ικανοποιητική τιμή. Απλά δες πόσα ωμ γράφει το

μεγάφωνο (λογικά 4) και κοίτα για κεφαλή που να έχει έξοδο για 4. Πόσα σκοπεύεις

να δώσεις για κεφαλή?
200 με  300 ευρο εχω τσεκαρει κατι blackheart , εχεις τιποτα να προτεινεις γαι δοκιμη?

Επειδη σου αρεσει ο βρετανικος ηχος (και θες να παιζεις AC/DC) σε λογικες εντασεις και με ικανοποιητικο αποτελεσμα θα το πετυχεις με τον Blackstar.

Ο little giant και handsome devil απο Blackheart ειναι φοβεροι ενισχυτες (ειμαι και κατοχος του δευτερου) ΑΛΛΑ θελουν ενα καλο overdrive πεταλι για να βγαλουν το gain που χρειαζεται για rock 'n' roll, hard rock.

φίλε έχε το νού σου και στις αγγελίες, βλέπω ήδη κάτι που μπορεί να σε ενδιαφέρει

θα παρω ενα κεφαλι blackheart και με το ηχειο του marshall θα ειναι κουκλι θα προσθεσω και ενα πεταλακι αργοτερα

http://www.musicstore.de/en_EN/GRD/Guitars/Electric-guitar-amps/Blackheart-BH5H-Little-Giant-Head-5-Watt-Class-A/art-GIT0012605-000

http://www.musicstore.de/en_EN/GRD/Guitars/Electric-guitar-amps/Blackheart-BH-15H-Handsome-Devil-Head-Vollroehre/art-GIT0012836-000

το ερωτημα ειναι το εξης τα 5 βατ θα ειναι ικανοποιητηκα για ενα δωματιο ? η να τα σκασω σε 15 βατ?

τα 5 watts ειναι υπερικανοποιητικα για ενα δωματιο αλλα και παλι θα σου ελεγα να τσεκαρεις τον Blackstar ht-5 και να κανεις υπομονη λιγο καιρο και να τον παρεις.Στα αυτια μου ειναι αρκετα ανωτερος απο τον Blackheart.

Καλύτερα να πάς για 15 W  ωστε να είσαι πιο άνετος όταν θα θες να τον χρησιμοποιείς για πρόβες με αρκετή ένταση και καθαρό ήχο.

G.K. the Greek είπε:
Ο little giant και handsome devil απο Blackheart ειναι φοβεροι ενισχυτες (ειμαι και κατοχος του δευτερου) ΑΛΛΑ θελουν ενα καλο overdrive πεταλι για να βγαλουν το gain που χρειαζεται για rock 'n' roll, hard rock.
Εχε υπόψιν σου οτι στα ίδια λεφτά με τον Handsome Devil υπάρχει πλέον η εναλλακτική που εγώ θα την προτιμούσα... ο Jet City JCA 20H που είναι 20W και έχει εξαιρετικό drive

για Hard Rock καταστασεις τύπου AC/DC κτλ.

http://www.thomann.de/gr/jet_city_amplification_20h.htm?sid=8ba82e5c6723f115d1020781a1c8e221

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back