Mα καλά ρε Freedom' date=' που έπαιζες και δεν χανόσουνα στη μίξη, σε κανενά ισόγειο της Ερασμίας στην Κυψέλη;;;[/quote']
Η Ερασμίας ήταν ανοιχτή το '92 και ολο το διάστημα '94-2002?
Γιατι αυτες ειναι οι περίοδοι που ειχα τους 900άρηδες...
Λες να ειχε ταξιδεψει (ο combo)
μόνο μεχρι την Ερασμίας?
Εσυ αληθεια που βρηκες αυτά τα προβλήματα του "χασίματος"? Ποσο καιρό ειχες περασει μαζί του και ποιο μοντελο ακριβως ήταν αν θυμασαι? Πρόβες? Live ηχογραφηση? Live? Στουντιακή ηχογραφηση?
Ελπίζω ότι δεν κάνω λάθος και έχουμε γνωριστει πριν δέκα χρόνια περίπου.
Το Πεγυός μου λεει πολλά' date=' απλά δεν θυμαμαι φυσιογνωμία, τι οργανο επαιζες (αν τότε επαιζες κιθαρα συκεκριμένα, ο Βασιλης μου ειχε αναφερει πως καποιο παιδί που επαιζε πληκτρα τα τελευταία χρονια επαιζε κιθαρα αλλα δεν θυμαμαι ονοματα) και σε πια φαση γνωριστήκαμε...απο οτι θυμασαι η Ερασμιας ήταν καλλιτεχνικος οργασμός, πολλά προσωπα εμπαιναν και εβγαιναν...περα απο τον Βασιλη και τον Μανώλη δεν ειχα συνδεσει ονοματα με φυσιογνωμίες...
Και ναι, έντάξει, γνώμες σίγουρα, για μένα ο ήχος marshall είναι power amp gain, όχι μια προενίσχυση-τζιτζίκι.
Το μονο που ειχες να κανεις για να διώξεις την τζιτζικίλα (αν ηταν ο Master Volume) ηταν απλά να χαμηλώσεις τα 2
* (!!!) gain του (0-10 το ενα και 11-20 το δευτερο αν θυμαμαι καλα) και να ανοιξεις τερμα το volume...
οχι, plexi δεν ηταν, Hi gain ενισχυτής ηταν, αλλά δεν ησουν υποχρεωμενος να εχεις τα gain στο τέρμα...μιλώντας για power amp gain το 93 μεταξύ JCM είχα και εναν 1959 SLP τον οποιον τον γουσταρα απιστευτα...καθε φορα που τον ανοιγα στην Νεα Μακρη χειμωνα για να μην υπαρχει ψυχή στα 500 μετρα...ο combo ήρθε ακριβως μετα την πωληση του plexi...και αυτή την στιγμή εχω μπροστα μου (αμονταριστο) ενα κιτ του Μετρόπουλος για 100άρι πλέξι οπότε ναι, λιγο πολύ ισως εχουμε την ίδια αντίληψη περι power amp gain...
Οπως είπα, άλλο "ειναι πατάτα" και άλλο "δεν μου κανει"...
*υπενθυμιζω οτι μιλαω μονο για τους JCM900
Master Volume, εκει επανω βασίζεται η "εμπειρία" μου για αυτους...