Καλησπέρα μερικές γνώμες θα ήθελα να πάρω και να μοιραστώ! Θέλω να αγοράσω έναν ενισχυτή σχετικά all around για ηχογράφηση και συναυλίες μέχρι 3-6 κατοστάρικα used. (Τους προσαρμόζω σε marshall 4x12) Έχω παίξει με αρκετούς γνωστούς ενισχυτές όλοι έχουν τα αρνητικά και τα θετικά τους φυσικά. Έχω την εντύπωση πως οι πολύ γνωστοι προσιτοί marshalls (JCM 2000) που κυκλοφορούν τώρα, πιο πολύ όνομα κουβαλάνε παρά ήχο. Συμφωνήτε με αυτό? Σκεφτόμουν να μετακομίσω σε άλλη εταιρία όπως η Koch με μικρότερο wattage γιατί δεν έχω την δυνατότητα να κρανκάρω πάνω από 15-20 watt ενισχυτές εδώ (τους 50άριδες μέχρι το 5-6). Δεν έχω βρει να ακούσω ακόμη κάπου τον studiotone που φαίνεται ενδιαφέρον, θα τον προτείνατε? Κάποιος που μου άρεσε αρκετά επίσης είναι ο Vox ac15 ο οποίος έχει έλλειψη headroom αλλά και high gain settings. O orange tiny terror πολύ ωραίo drive αλλά επίσης ελάχιστο headroom και γενικα ακούγεται σχετικά "μικρός" σε σχέση με τις κεφαλές marshall 900-2000. Τι ποιοτικότερο έχετε δοκιμάσει σε αυτά τα λεφτά και θα μου προτείνατε για clean-rock και high gain ήχους (υ.γ. δεν παίζω καθόλου μέταλ δεν θα με ενδιέφερε τίποτα σε στυλ engl πχ)