Marshall BB2 Bluesbreaker 2

Ναι, το είχα παλιότερα το πεταλάκι, φτηνό και πιστό στον ήχο που ισχυρίζεται ότι "εξομοιώνει". Ενδιαφέρουσα και η λειτουργία σαν booster. Προσωπικά δεν είχα μεγάλο ενδιαφέρον για τον ήχο του και γι'αυτό το έδωσα, αλλά αν σου κάνει αυτό που ακούς στα διάφορα κλιπάκια και ντέμο, προχώρα το.  ;)

Το είχα, ως βασικό μου overdrive και μου άρεσε ΠΟΛΥ.

Τόσο πολύ, που πριν 2-3 μέρες (παρόλο που εδώ και 3 χρόνια περίπου έχω πουλήσει σχεδόν όλα μου τα πετάλια, για τα "μάτια" της Tonelab), το ΞΑΝΑΓΟΡΑΣΑ!!!

Θεωρώ ότι έχει όσο όγκο και gain χρειάζομαι, χωρίς να αλλοιώνει το χαρακτήρα της κιθάρας όπως κάνουν πολλά Tubescreamer-οειδή ;)

Δεδομένης της τιμής του μάλιστα, το προτείνω ανεπιφύλακτα (εκτός και αν παίζεις metal) ;D

απο τα demo που εχω δει μου αρσει πολυ ;D μαλλον θα το παρω να ανεβασει λιγο το overdrive του blackheart little giant

Little Rock n Roller είπε:
απο τα demo που εχω δει μου αρσει πολυ ;D μαλλον θα το παρω να ανεβασει λιγο το overdrive του blackheart little giant
Σ'αυτά που λέει ο Ηλίας παραπάνω, να συμπληρώσω ότι ΚΑΝΕΙ και για Metal, αν το χρησιμοποιείς μπροστά ή πίσω από κάποιο distortion πετάλι, μιας και του δίνει όγκο και μπορεί να το ρυθμίσεις για να "σκουπάρει" τον ήχο του άλλου πεταλιού.

Μια από αυτές τις ημέρες θα ανεβάσω (video)clip με το πεταλάκι ;)

Πάρε ένα clip που έφτιαξα προχειρότατα με το BB2:

http://www.box.net/shared/mpdpp86rec

Στο κλιπ μπορείς να ακούσεις την κιθάρα αρχικά καθαρά και αργότερα με 2-3 διαφορετικά επίπεδα overdrive.

Sorry για την ποιότητα, απλά το έκανα λίγο βιαστικά...

Για την ιστορία να πω (αν και δε βλέπω να ενδιαφέρει κανέναν) ότι το clip ηχογραφήθηκε με την Tokai LP μου (με Lindy Fralin P90 μαγνήτες), το Bluesbraker II συνδεδεμένο στον Tech21 Trademark 30.  8)

Ετούτο το πεταλάκιον το έχω κι' εγώ. Τα πάει μια χαρά με τον vox μου, καθώς δεν έχει τόσα πολλά μεσαία όσα π.χ ένα tubescreamer.

Να προσθέσω στα συν του και το γεγονός ότι με ό,τι άλλο od το έχω βάλει στη σειρά, συμπεριφέρθηκε άψογα. Για τα λεφτά του παραπαρααξίζει

(Ρε Ηλία, τι ηχάρα είναι αυτή  ;D )

Ωραιο ακουγεται. Αν το βαλεις μπροστα απο λαμπατο ντιστορσιον κερδιζεις κατι?

Stinky είπε:
Αν το βαλεις μπροστα απο λαμπατο ντιστορσιον κερδιζεις κατι?
Υποθέτω ότι θα είναι ένα ωραιότατο booster ;)

Aν το ντιστορσιον εχει και booster?

(ψαχνω ενα καλο λογο να το παρω!  :P)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back