Καλημέρα, ο Marshall 1974x είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί σε Marshall έως τώρα. Είναι δικάναλος, clean channel, tremolo channel footswitchable. 2 εισόδους σε κάθε κανάλι (high - low), ενώ τα eq είναι μόνο ένα tone crtl. Έχει επό τα πιό γλυκά και γεμάτα καθαρά που έχω ακούσει ever για Marshall. Διαθέτει rectifier tube, και είναι σε μεγάλο ποσοστό άνω του 90% vintage correct. Σε μεγάλες εντάσεις αρχίζει να "σπάει" και εκεί παίρνεις ένα crunch από τα πλουσιότερα σε αρμονικές που έχω ακούσει για natural OD. Οπωσδήποτε τα 18W δεν είναι καθόλου λίγα για το συγκεκριμμένο killer machine, το οποίο ακούγεται εξαιρετικά δυνατό ακόμα και σε λίγες πρόβες που το χρειάστηκα πάνω από το 4 σκότωνε. Το έχω συνδιάσει με 2 πετάλια του Keeley για γκάζια και έχω μείνει με ανοικτό το στόμα. Βασικά ό, τι πετάλι κα να του βάλεις έχει μιά ιδιαίτερη ποιότητα που μένεις άναυδος. Τα συγκεκριμμένα πετάλια που χρησιμοποιώ ένα Boss moded DS1 & Time machine boost, απλά είναι τέλεια... θα ανεβάσω σύντομα και ένα βιντεάκι άμα θέλετε.