Marina bass... Μεγειές μου...

funky_bassman

Μέλος
Πόντοι
38
Μετά από επίμ(π)ονες προσπάθειες απόκτησα ένα Jazz Bass... Δεν είναι Fender αν και θα μπορούσε ΑΝΕΤΑ!!! Μέσα από μία αγγελία στο noiz έγινε μία ανταλλαγή του Peavey Cirrus BXP5 (5χορδο) με ένα Marina Bass του 78-79...

Από τα λίγα που έψαξα η Marina είναι μία από τις εταιρίες "μανιτάρια" (φύτρωναν με το κιλό τότε) που κατασκεύαζαν replica Fender...

Πλήρως ανακατασκευασμένο (και με Nitro finish) σεταρισμένο και με καινούριες (Marshall) χορδές το μπάσο είναι ετοιμοπόλεμο... Του έβαλα και ένα ωραίο Pickguard και είναι κουκλί... Παραθέτω φώτο και κλιπάκι... Φοράει έναν spector στη γέφυρα και έναν DiMarzio στο neck... Αν κάποιος ξέρει πληροφορίες για την μάρκα ας πει... Παραθέτω και φώτο με το SN

ΥΓ:

Από τη χαρά μου μπερδεύτηκα και το έβαλα στο Guitars & Bass... Παρακαλώ να μεταφερθεί στον σωστό πίνακα... Ευχαριστώ...

100_4632.JPG

100_4630.JPG

100_4633.JPG

marina_bass_sample.mp3

Attachments

ποπο ομορφιές... Πολύ όμορφο όργανο!

Και το ξύλο άβαφο έχει ένα πρεστιζ ρε παιδί μου...

Έλιωσα όταν είδα το ρόζο στο κάτω κέρατο...

Να το χαίρεσαι, μεγειές!!!

Είθε η Μαρίνα φίλτατε, να είναι η αφορμή να μάθεις επιτέλους μπάσο  ;D

Με γειές και καλόπαιχτο πειραγμένε ....

αυτό ειναι το χριστουγενιάτικο ή το πρωτοχρονιάτικο?  ;D ;D ;D ;D ;D

με γειες φιλε Μάνο!!!!

με'γεια το Marinaκι!καλοπαιχτο,οτι μαρκα και να ειναι αμα ειναι καλοστεκουμενο το οργανο κατασκευαστηκα με ενα σεταρισμα σωστο ειναι ενταξει  ;)

Μπάσσο και Ξερό ψωμί είπε:
ποπο ομορφιές... Πολύ όμορφο όργανο!

Και το ξύλο άβαφο έχει ένα πρεστιζ ρε παιδί μου...

Έλιωσα όταν είδα το ρόζο στο κάτω κέρατο...

Να το χαίρεσαι, μεγειές!!!
Κι εσύ ?? είπα κι εγώ μόνο εγώ ψιλοσάλταρα ??

Πρέπει να είναι σειρά με το Martinez μου... (SG Long Scale)

Ωραιο ειναι,κορεατικο(Cort factory) ειναι φτιαγμενο καπου στις αρχες των 80s ;)

Cool  8)  βαλε καμιά φωτο  απο  το headstock (marina καρδούλες  κλπ ) να γουστάρουμε  8)

funky_bassman είπε:
Μετά από επίμ(π)ονες προσπάθειες απόκτησα ένα Jazz Bass... Δεν είναι Fender αν και θα μπορούσε ΑΝΕΤΑ!!! Μέσα από μία αγγελία στο noiz έγινε μία ανταλλαγή του Peavey Cirrus BXP5 (5χορδο) με ένα Marina Bass του 78-79...

Από τα λίγα που έψαξα η Marina είναι μία από τις εταιρίες "μανιτάρια" (φύτρωναν με το κιλό τότε) που κατασκεύαζαν replica Fender...

Πλήρως ανακατασκευασμένο (και με Nitro finish) σεταρισμένο και με καινούριες (Marshall) χορδές το μπάσο είναι ετοιμοπόλεμο... Του έβαλα και ένα ωραίο Pickguard και είναι κουκλί... Παραθέτω φώτο και κλιπάκι... Φοράει έναν spector στη γέφυρα και έναν DiMarzio στο neck... Αν κάποιος ξέρει πληροφορίες για την μάρκα ας πει... Παραθέτω και φώτο με το SN

ΥΓ:

Από τη χαρά μου μπερδεύτηκα και το έβαλα στο Guitars & Bass... Παρακαλώ να μεταφερθεί στον σωστό πίνακα... Ευχαριστώ...

Ωραιότατο και καλορίζικο... Απ' ότι βλέπω -αν βλεπω καλά  ;D- alder σώμα, ωραίο μπράτσο, από όλα τα καλά.  ;D ;D ;D

ΥΓ: FB thanx για το τip με τις χορδές, θα κάνω βόλτα από το Δήμου.  

Edit: Το ακούω τώρα και παίζει ωραιότατα... jazz με τα όλα του...  ;D

Ναι ναι ναι!!!Alder σώμα!!! Χεχεχεχε!! Πήγαινε γρήγορα γιατί έχει μείνει μόνο ένα σετ!

Μεγειά. Να τη χαρείς όπως γουστάρεις.

Στα 80'ς είχε πλημμυρήσει τη Θεσσαλονίκη με Μαρίνες ο Λιόλιος. Πουλούσαν σα ζεστά ψωμάκια. Στην Αθήνα ποιος τις έσπρωχνε;

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back