- Πόντοι
- 16
Οι έμπειροι θα το έχουν δει, αλλά εγώ το ανακάλυψα πρόσφατα και καιρό είχα να δώ τοσό σφιχτό-funky-παιχνιδιαρικό arrangement και εκτέλεση. Σχολείο για κάθε μουσικό.
τι λες ανθρωπε ...ο τυπος το σκιζει και τον πιανει και τρεμουλα ;Dαυτος ανευασε τη ανδρεναλινη και των υπολοιπωνnasokosm είπε:Καλα ολα αυτα αλλα ο κιθαριστας του δεν μου λεει και πολλά, τον εχω δει και σε αλλα βιντεο..
απιστευτο ...αλλα και ο νταμερ εχει το απολυτο γκρουβ,,,,ξερεις ονομα ?SlenderSmash είπε:Στο Scoop πάντως εγώ εντυπωσιάζομαι περισσότερο απο το απίστευτο groove που παρέχει ο Marcus
αν εισε μουσικος θα πρεπε να εισε ετσι... ;DΚαι δεν είναι όλοι οι μουσικοί έτσι
Τι λες καλιέ! Ο Mike Stern δηλαδή με τον Miles πώς ήταν?Jazzjoker είπε:Πώς να το κάνουμε, δε γίνεται να παίζεις τέτοια πράγματα και να έχεις εμφάνιση Ramones.
Πραγματικά απορώ πώς του το είχε επιτρέψει ο Miles. Αν και στα γεράματα είχε επιτρέψει διάφορα στυλιστικά παραστρατήματα σε διαφόρους. Στην ακμή της καριέρας του, έβαζε στην μπάντα του χέρι ΚΑΙ για το πώς θα φαίνονται στη σκηνή.fusiongtr είπε:Τι λες καλιέ! Ο Mike Stern δηλαδή με τον Miles πώς ήταν?