maple ή rosewood

Εγώ πάντως προτιμώ την άγρια αμυγδαλιά για ξύλο ταστιέρας.

Είναι και πολύ country φάση, ενσωματώνει τις ευωδιές της άνοιξης και της ελληνικής υπαιθρου στο παίξιμο σου, κάνει μάγουλο βερίκκοκο (ρίκο ρίκο ρίκοκο) και είναι απροσδόκητη γκομενοπαγίδα στα λαιβ.

Τραστ μι, αι νοου μπεττερ.

kwstas79 είπε:
Εγώ πάντως προτιμώ την άγρια αμυγδαλιά για ξύλο ταστιέρας.

Είναι και πολύ country φάση, ενσωματώνει τις ευωδιές της άνοιξης και της ελληνικής υπαιθρου στο παίξιμο σου, κάνει μάγουλο βερίκκοκο (ρίκο ρίκο ρίκοκο) και είναι απροσδόκητη γκομενοπαγίδα στα λαιβ.

Τραστ μι, αι νοου μπεττερ.
Διαβαστε και καμια εγκυκλοπαιδεια!

Ως γνωστόν evris = παραπληροφορηση.

Είσαι πολύ φτηνός.

H λυση ειναι ΜΙΑ.Φτιαξε μια custom τα(ο)στιερα μιση-μιση!!! ;) ;) ;)

chord είπε:
H λυση ειναι ΜΙΑ.Φτιαξε μια custom τα(ο)στιερα μιση-μιση!!! ;) ;) ;)

et9.jpg

et10.jpg

et4.jpg

http://www.e-eufonia.com/bazaga/pag3.htm  8)

Το σκέφτομαι να απαντήσω να μην απαντήσω.

Βέβαια ......... ο trigga το είπε καθαρά ότι εμένα προσωπικά δεν μου τα λέει  αλλά η αίσθηση ότι δημιουγείται ένα είδος ψαρώματος και εγώ είμαι ο ψαρωμένος και αυτός ο μάγκας δεν με αφήνει να ησυχάσω.

Trigga παληκαράκι μου, ότι ώρα θες στέίλε ένα  pm με το τηλέφωνο σου και θα βρεθούμε να στο εξηγήσω εγώ το πρόβλημα.

Αθήνα μένω και αναμένω...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τώρα έκανες εσύ φάουλ Χάρρυ. Γι' αυτό λέω να είμαστε πιο ήπιοι και λιγότερο εξυπνοπούλια...

Χαρίλαε, ακολουθεί βιντεάκι από "Φυλακές ανηλίκων" αν δεν ηρεμήσουμε. ;D ;D ;D

Τσάμπα γράφω για τον μύγα ρε spy?Και το χα ντυμένο με επίσημη ενδυμασία.Πρωτεύουσα είναι αυτή μην πάει σαν τη μύγα με στο γάλα ο μύγας.....

spy είπε:
...

Χαρίλαε, ακολουθεί βιντεάκι από "Φυλακές ανηλίκων" αν δεν ηρεμήσουμε.
Μα δεν είναι ανήλικοι. Κοντζαμαν άντρας είναι ο τρίγγας (ναουμ).

Το φάουλ του harry ήταν εκτός φάσης. Οι παλαιότεροι, καθώς είμαστε εξοικειωμένοι με τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις του noiz, πρέπει να δίνουμε το tempo και τον τόνο της συζήτησης (χωρίς ναούμ).

spy είπε:
Τώρα έκανες εσύ φάουλ Χάρρυ. Γι' αυτό λέω να είμαστε πιο ήπιοι και λιγότερο εξυπνοπούλια...

Χαρίλαε, ακολουθεί βιντεάκι από "Φυλακές ανηλίκων" αν δεν ηρεμήσουμε. ;D ;D ;D
Φαόυλ ξεφάουλ είμαι και νέος δεν ξέρω.

Ψυχραιμια προς ολους.

Μια παλια κινεζικη παροιμια λεει...

195983063_e380efd610.jpg

Και ξαναλέω, καλά μυρίστικα bolt thrower εγώ...  ;D

harry ο trigga μπορεί να τα λέει κάπως χύμα, αλλά δεν έχει κι άδικο πουθενά. Και εκτός αυτού, το θέμα είναι πως όντως αν κάνεις ένα search στο site, θα δείς πως σχεδόν κάθε καινούριο μέλος μπαίνει και κάνει τη κλασσική ερώτηση περί maple vs rosewood vs ebony vs plywood vs κι εγώ δεν ξέρω τι, κι είναι λογικό να "τσινήσουν" κάποια απ'τα παλιά μέλη.

Τώρα όσον αφορά στο δικό σου φάουλ, πιστεύω το να πας να πλακωθείς με κάποιον λόγω maple vs rosewood είναι απλά η κινέζικη παροιμία που είπε ο evris. Χαλαράαα παίδες, ξύλα είναι!  ;D

αμα πέσει ξύλο φωνάξτε με να σκάσω με βιντεοκάμερα να το ανεβάσω στο youtube  :-[

πάντως σε αίσθηση η maple είναι καλύτερη  ;D ;D

πλάκα κάνω-πλάκα κάνω  ;D

To θέμα πλεον είναι εάν το maple ειναι καταλληλότερο απο το rosewood για να το σκάσεις στο κεφαλι κάποιου...σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας!παντώς ο έβενος μπορει να σε στείλει στα θυμαράκια :P!

Σταματήστε πια!!! Θα φωνάξω τη μαμά να σας κάνει νταντά με μανίκι από maple με vintage τάστα (που τσούζουν περισσότερο τον πωπό)... ;D ;D ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back