Το θέμα του κόστους του manual, είναι σίγουρα ενα πρόβλημα των ελληνικών αντιπροσωπειών, αλλα το θέμα είναι τι λέει ο νόμος.
απο την στιγμή που όπως έχει ξανασυζητηθεί, υπάρχει νόμος που επιβάλλει να υπάρχει το manual στην γλώσσα της χωρας που το προϊόν πωλείται, ο κάτοχος πρέπει να το έχει.
Το με ποιόν βολικό για την εκάστοτε εταιρία τρόπο θα εφαρμοστεί ο νόμος, αυτό δυστυχώς δεν μπορεί να ενδιαφέρει τους καταναλωτές.
Αν και έχει λογική φυσικά. Στις προτεινόμενες τιμές όμως τα έξοδα αυτά περιλαμβάνονται και τα πληρώνουμε ούτως η άλλως, αφού οι τιμές εδώ για αυτά τα μουσικά όργανα στην Ελλάδα είναι ακόμα εξωφρενικά υψηλές.
Σίγουρα για την Ελληνική Αγορά που βρίσκεται σε κρίση λόγω περιορισμένης αγοραστικής δύναμης του μέσου καταναλωτή, αναγκάζει τους εμπόρους μουσικών οργάνων να κρατάνε τις τιμές ψηλά και να κρατάνε και μια γραμμή, αλλα............................................ Ο νόμος για τα εγχειρίδια χρήσης είναι σαφής , και οποιοσδήποτε στην Ελλάδα πουλάει οποιαδήποτε συσκευή χωρις εγχειρίδιο χρήσης στα Ελληνικά συμφωνα με το Σύνταγμα , είναι παράνομος.
Οταν έμενα στο Δ' του Κενταυρου, θυμάμαι οτι οποιος παρέβαινε τον νόμο τον στέλνανε σε μεταλλεία τριλιθίου για καταναγκαστικά έργα, και του αφαιρούσαν χειρουργικά 1 απο τις 5 βασικές αισθήσεις του. Απλα ο νόμος έδινε το δικαίωμα στον παραβάτη να διαλέξει ποια απο αυτές θα θυσιάσει.
Επίσης οταν τελειωνε την ποινή του..... αλλά μάλλον αυτό δεν θα ενδιαφέρει και πολλους στο φόρουμ οπότε το αφήνω
Και εγώ μπορεί π.χ. να εχω δικιο λέγοντας οτι είναι μεγάλο το κόστος για εμένα να αποκτήσω ενα
kurzweil αυτής της τάξης, αλλά την αντιπροσωπία δεν την ενδιαφέρει , αυτή θέλει τα λεφτά της , και ο αγοραστης αυτό που δικαιουται.
Ειναι υποχρεωμένοι να δίνουν manual στα ελληνικά
asta e legea (rom. μτφ . αυτός είναι ο νομος)